- 22 Temmuz 2019
- 1.631
- 1.077
- 53
- Konu Sahibi Cicekkk123
-
Hayırlı olsun cnmBu sabah test yaptım adetim 3 gün gecmisti
saol canimHayırlı olsun cnm
Var gibi gorunuoAdetime 4 gün var ilk idrar değil silik çizgi çıktı anlamadım sizce varmı ?Eki Görüntüle 2296322
Valla ne zaman çıktı bilmiyorım yaptım yaptığım an baktım göremedim detalıdan incelemedim attım gece oldu aklıma esti bi baktım böyleVar gibi gorunuoher gun sabh tekrrla bence tekrr tekrr cikarsa hamissin . Ilk 5 10 dkkda mi cikti
Hmm. Jnsllh kuruma cizgisi deildr cnm. Benm de gecen ay buna benzer bisy oldu ama bole ciknca buyuk ihtimllle gebelk oluoValla ne zaman çıktı bilmiyorım yaptım yaptığım an baktım göremedim detalıdan incelemedim attım gece oldu aklıma esti bi baktım böyle
Bilemedimm ayyHmm. Jnsllh kuruma cizgisi deildr cnm. Benm de gecen ay buna benzer bisy oldu ama bole ciknca buyuk ihtimllle gebelk oluotekrrla her gun testini koyulasrsa var zaten
Var mi testin fazladan. Varsa yap. Ya da imkanin varsa kan verBilemedimm ayy
Adet oldunmu yoksa hamıssmusınKızlar gebelikte testi icin regl gununu bekleyenler ne kadar heycanli biliyorumm am abunu birbirimizle konuşarak belirtilerimizi yazarak bu surenin en azindan daha sakin geçmesini sağlayalım reglime son 4 gün ve bu ay çok umutluyumm sizde ne belirtiler var hadiii yazın yazinnn konusalim :)
HamılemısınBenımde bata son 2 gun. Heycanlı ve tedırgınım
Bat Yarın bugunde ovulasyon yaptım silik çıktı sanırım hamile değilimHamılemısın
Idrar testımı taptın ya benımde ılk sılıktı cızgı cıkarsa sılıkte olsa hamılesın eger yaptıgın test sendeyse at bakalımBat Yarın bugunde ovulasyon yaptım silik çıktı sanırım hamile değilim
Gebelık degıl ovulasyn yaptım koyu cıkıyomus ya hamıle oluncaIdrar testımı taptın ya benımde ılk sılıktı cızgı cıkarsa sılıkte olsa hamılesın eger yaptıgın test sendeyse at bakalım
Ben)adetime 9 gun varKızlar gebelikte testi icin regl gununu bekleyenler ne kadar heycanli biliyorumm am abunu birbirimizle konuşarak belirtilerimizi yazarak bu surenin en azindan daha sakin geçmesini sağlayalım reglime son 4 gün ve bu ay çok umutluyumm sizde ne belirtiler var hadiii yazın yazinnn konusalim :)
oluvasyonu yumurta ıcınmı yapıyolar bn test sandımGebelık degıl ovulasyn yaptım koyu cıkıyomus ya hamıle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?