- 20 Haziran 2019
- 132
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi Cicekkk123
-
Evet duymussum bu belırtıyı benım gogus uclarım agrıyordu ılk catlatma ıgnemı vuruldugum gunlerde dunden berı gogusumun heryanı agrıyo ve bel agrım oldu ıkı uc gun gecelerı hala agrıyoAçıkçası çok.belirtim yok sürekli uyuyup halsiz hissetmek disinda birde bilmiyorum ne kadar doğru ama göbeğin alt kisminda kahverengi Uzun bi cizgi olustu yada ben yeni farkettim sanirim buda hamilelik belirtisiymis umarim doğrudur
Süt buharu ne için ve nasıl yapılıyor acaba.Selam kızlar bende ayın 23 ünü bekliyorumbu ay incir kürü , süt buharı , ovilasyonla takip hepsini yaptım bakalım ne olacak
İnşallah bebiş haberi alırsın ve bizimle paylaşırsınBenımde bata son 2 gun. Heycanlı ve tedırgınım
Umarım hamissindir kuzum bata ne kadar kaldiEvet duymussum bu belırtıyı benım gogus uclarım agrıyordu ılk catlatma ıgnemı vuruldugum gunlerde dunden berı gogusumun heryanı agrıyo ve bel agrım oldu ıkı uc gun gecelerı hala agrıyo
En erken senin bat günün inşallah hamissindir kuzummBenımde bata son 2 gun. Heycanlı ve tedırgınım
Saol ınsallah bat pazartesı gunuydu ama ıgnenın 10 uncu gunu cunku dongulerım kısadır ama doktorum cuma kan testı ver dedıUmarım hamissindir kuzum bata ne kadar kaldi
Hayırlısı olsun inşallah canim umarim güzel haberlerini alirizSaol ınsallah bat pazartesı gunuydu ama ıgnenın 10 uncu gunu cunku dongulerım kısadır ama doktorum cuma kan testı ver dedı
Saolun hepımız ınsallah sız ne durumdasınızHayırlısı olsun inşallah canim umarim güzel haberlerini aliriz
Benimde bata 2 gün kaldi canim 5 gun kala test yaptim negatifti pek umut yok yaniSaolun hepımız ınsallah sız ne durumdasınız
Bende ıgnenın 12 gunu ıdrar yaptım bısey cıkmdıBenimde bata 2 gün kaldi canim 5 gun kala test yaptim negatifti pek umut yok yani
Canım igne olayi ne tam olarak hic yasamadim etrafimdada rastlamadım yumurtlamayla alakali sanirimBende ıgnenın 12 gunu ıdrar yaptım bısey cıkmdı
Yapsan cikar belki de. Ben 5 gun kala idrar testinde gordumBenımde bata son 2 gun. Heycanlı ve tedırgınım
Sanırım adet olucam bugun öyle hissettım.hiç test yapasım gelmıyor :/ senın belirtilerın varmıydı. Şu an sadece göğüslerım cok hassas ve kasık sancım oldu geçti. Adet olcak gbı hissedıyorumYapsan cikar belki de. Ben 5 gun kala idrar testinde gordum
Benim adetten 10 gün önce kramp ve gogus hassasiyetim baslamisti normalde2 3 gun kala baslardiSanırım adet olucam bugun öyle hissettım.hiç test yapasım gelmıyor :/ senın belirtilerın varmıydı. Şu an sadece göğüslerım cok hassas ve kasık sancım oldu geçti. Adet olcak gbı hissedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?