• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Ilacla hamıle kalmısdım pco var bende ama sımdı artık oluruna bırakmaya karar verdım tedavıyı bırakıcam sanırım
canım sakın tedavine ara verme başına gelenler için gerçekten üzüldüm ama bunu 7yildir çocuk sahibi olmaya çalışan biri olarak söylüyorum ara verme daha kötü oluyor

canım sakın tedavine ara verme başına gelenler için gerçekten üzüldüm ama bunu 7yildir çocuk sahibi olmaya çalışan biri olarak söylüyorum ara verme daha kötü oluyor
Buay zaten bayram dolayısıyla yumurta takıbıne gıdemeyecekdım sonrakı ayda dugunumuz var memlekette olucam sonrası ıcın bakalım yınede bır kendı halıne bırakmayı dusunuyorum yanı hıc olmuyordu 12 aydır olunca bırden cok cok sevındım degerım 9,46 olmasına ragmen okadar ınanıyordumkı normal bır gebelık olduguna herkeze hamıleyım dıye haber vermısdım bıle ıkı gun sonra degerım dusunce ben napacagımı bılemedım aglama kırızlerımı dersın umutsuzluga dusmekmı dersın belki isyan etmek degıldı amacım ama o anki psikoloji cok baska umutlarrım yesermısken bırden bosluya dusmek ınanılmaz bı duygu yanı kendıme suan kızıyorum uzerınden bı hafta gectı daha mantıklı dusunmeye basladım ınanlar evlatlarını dogumda kaybedıyor yasarken kaybedıyor ben daha olmayan bır bebege yada olamayan bır bebek kı diyeyim yumurtam döllendi tutunmaya da basladı degerım cıkdıgına gore ama tutunamadı demekkı ama ınsan uzuluyor ıste

Insallah kucaklarımız evlatlarımızla dolar Allah kımseye aratmasın benım daha 13 ay oldu evlendıgımızden berı ıstıyoruz kısmetımız ne zaman bakalım

Buay zaten bayram dolayısıyla yumurta takıbıne gıdemeyecekdım sonrakı ayda dugunumuz var memlekette olucam sonrası ıcın bakalım yınede bır kendı halıne bırakmayı dusunuyorum yanı hıc olmuyordu 12 aydır olunca bırden cok cok sevındım degerım 9,46 olmasına ragmen okadar ınanıyordumkı normal bır gebelık olduguna herkeze hamıleyım dıye haber vermısdım bıle ıkı gun sonra degerım dusunce ben napacagımı bılemedım aglama kırızlerımı dersın umutsuzluga dusmekmı dersın belki isyan etmek degıldı amacım ama o anki psikoloji cok baska umutlarrım yesermısken bırden bosluya dusmek ınanılmaz bı duygu yanı kendıme suan kızıyorum uzerınden bı hafta gectı daha mantıklı dusunmeye basladım ınanlar evlatlarını dogumda kaybedıyor yasarken kaybedıyor ben daha olmayan bır bebege yada olamayan bır bebek kı diyeyim yumurtam döllendi tutunmaya da basladı degerım cıkdıgına gore ama tutunamadı demekkı ama ınsan uzuluyor ıste
Çok üzüldüm... Rabbim tez zamanda hamilelik haberi verir inşallah size.. 🌹💕🙏🏻

başında yada sonunda olmak hiç önemli değil rabbim kimseyi evlatla sınamasın benimde 2 hamileligim ortalarında bitti ve bilinmeyen infertilite 7 yıldır bekliyorum bakalım nasip

başında yada sonunda olmak hiç önemli değil rabbim kimseyi evlatla sınamasın benimde 2 hamileligim ortalarında bitti ve bilinmeyen infertilite 7 yıldır bekliyorum bakalım nasip

Insallah bızımde yuvalarımız evlat ıle senlenır evet yanı kımyasal olmasına ragmen kese olmamasına ragmen uzuldum cok

Merhaba hanımlar ben de pcos var dört gün gecikmem var korkudan kan vermeye gidemiyorum idrar testinde silik çıktı sanki bi bakar mısınız çok istiyorum ben de

Eklentiler

• E27EC56E-F888-486F-8EAA-F221F383E804.jpeg
    E27EC56E-F888-486F-8EAA-F221F383E804.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 953AD96E-21EF-428D-8B36-948BBF51066D.jpeg
    953AD96E-21EF-428D-8B36-948BBF51066D.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 89
10 dakika içinde çıkmıştı canım ama akşam adet oldum hayırlısı bakalım nasipte ne zaman olacak. Çarşamba günü muayeneye gidecem. Şimdiye kadar pcos ile ilgili doktorlar hiç ilaç vermedi sıkıntın çok yok doğal yöntem deneyin diye artık tedaviye başlama vaktidir bence. İlk pcos tedavisi olan var mı aranız da deneyimlerini paylaşsın zira umut doluyum. 😇😇

Back