Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Kizlaarr bi sorum olucaak az once ic camasirimda cok az hafif pembemsi birseyler gelmis yerleşme kanaması cok mu az olur yani buda çok kanama gbi gözükmüyor acaba adet başlangıcı mi bilgisi olan yardimci olabilir mi

Kizlaarr bi sorum olucaak az once ic camasirimda cok az hafif pembemsi birseyler gelmis yerleşme kanaması cok mu az olur yani buda çok kanama gbi gözükmüyor acaba adet başlangıcı mi bilgisi olan yardimci olabilir mi
Damla damla da gelebilir akıntıyla beraber de gelebilir . Pembe yada pas renginde gelir koyu kahverengi falan. Canlı kırmızı ve pıhtılıysa değil

Devami yogun gelmiosa yerlesmedir ☺

arkadaşlar kan verdim. adetime 3 gün var ve hcg 4.9 çıktı sizce yükselir mi daha erken mi? çok içim kaynadı ya. normalde hep 0 ya da 0,2 falan çıkardı negatifken

arkadaşlar kan verdim. adetime 3 gün var ve hcg 4.9 çıktı sizce yükselir mi daha erken mi? çok içim kaynadı ya. normalde hep 0 ya da 0,2 falan çıkardı negatifken
Buyuk ihtimlle yukselir cnm. Bide negatf diodun daha cooook yenii annesii

Bence vardr. Ben iki defa yaptrmistm 0.5 cikmisti.olmasa bu kdar yuksek cikmaz bence.iki gun sonra tekrrla kan testini. Yuksek cikrsa bana da dua et ☺ bnm de 6 gun kaldi

kuzum yaaaa Allah gönlüne göre versin var mı dersin yaa. hadi inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…