- Konu Sahibi Cicekkk123
-
10 dakika içinde çıkmıştı canım ama akşam adet oldum hayırlısı bakalım nasipte ne zaman olacak. Çarşamba günü muayeneye gidecem. Şimdiye kadar pcos ile ilgili doktorlar hiç ilaç vermedi sıkıntın çok yok doğal yöntem deneyin diye artık tedaviye başlama vaktidir bence. İlk pcos tedavisi olan var mı aranız da deneyimlerini paylaşsın zira umut doluyum.
Bekle cnm yapma bence. Ben de bugun yaptm belli belirsz bisy cikti. Gidip gelip bakiormBende bekleyenlerdenim 5 gün var adetime sürekli mide bulantısı belimde ağrı ayrıca sürekli uyuma hissi inşallah hamileyimdir sabırsızlıkla bekliyorum geçmez artık bu 5 guuuunnn erken gebelik test yapmak istiyorum ama korkuyorum tek çizgi görmeyi çok fazla belirtilerim var
Insallahcanımbende bıdakı ay kullanmayı dusunuyorum ınsallah faydasını gorur yavrularımıza kavusuruz haberdar et bızıbu ayda olmadı kuzum. clife kullandım. bu ayda kullanmaya devam ediyorum. Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallah cümlemize..
Bata 4 gun var bu arada
Yok cnm ben sadece yumurta gelişsin diye klomen kullandım ıkı yumurtam da kendiliginden catladı bakalım inş vardırTebrıkler ınsallah saglıklı bır gebelık olur Allah heveslerını kursagında bırakmasın ınsallah sen famera kullanmısdın dımı yanlıs hatırlamıyorum
Hmm ınsallah ıkız olur evlatlarına kavusursunYok cnm ben sadece yumurta gelişsin diye klomen kullandım ıkı yumurtam da kendiliginden catladı bakalım inş vardır
Hem bekledim hem de 3 ay önce bir düşüğüm oldu bakalım aynen ilç gıbı gelecek banaHmm ınsallah ıkız olur evlatlarına kavusursunCok bekledıysen ılac gıbı gelır sana
Insallah hadi bakalım bızı haberdar et bizlerede dua et bende kımyasal yasadım cok uzucu cok yıkıcı Allah kımselerı evlatlada evlatsızlıklada sınamasın cok zorHem bekledim hem de 3 ay önce bir düşüğüm oldu bakalım aynen ilç gıbı gelecek bana
Amin bende ondan korkuyorum acaba kımyasal falan mı dıyeInsallah hadi bakalım bızı haberdar et bizlerede dua et bende kımyasal yasadım cok uzucu cok yıkıcı Allah kımselerı evlatlada evlatsızlıklada sınamasın cok zor
Aklına getırme oyle saglıklıdır Allahın ıznıyleAmin bende ondan korkuyorum acaba kımyasal falan mı dıye
Sizce pozitif mi
BeklediSaatlerce beklemediyse pozitif gibi görünüyor kan testi vermenizi öneririm
İnsaalah vardır canım Allah gönlüne gore versin yapmicam adetmin geçmesini beklicemBekle cnm yapma bence. Ben de bugun yaptm belli belirsz bisy cikti. Gidip gelip bakiorm
Amin hepimize insllh. Ben de beklicem gecmesiniİnsaalah vardır canım Allah gönlüne gore versin yapmicam adetmin geçmesini beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?