Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Belki kimyasal olmuştur hayırlısı olsun sağlıkla olsun bir kaç doktora görünme şansın varsa görün derim

Bende bekleyenlerdenim 5 gün var adetime sürekli mide bulantısı belimde ağrı ayrıca sürekli uyuma hissi inşallah hamileyimdir sabırsızlıkla bekliyorum geçmez artık bu 5 guuuunnn erken gebelik test yapmak istiyorum ama korkuyorum tek çizgi görmeyi çok fazla belirtilerim var

Bekle cnm yapma bence. Ben de bugun yaptm belli belirsz bisy cikti. Gidip gelip bakiorm

Kızlar benım hıc belırtım yoktu hatta akıntım bıle kesildi ama nasıl olsa adet olcam dedım aksam 1 test yaptım hemen 5 sanıyede ıkıncı cizgi cıktı ama silik inanmadım kabullrnmedım sonra 1 saat sonra yıne test yaptım bu da hemenn 5 sanıyede cıktı yarın vercem inşallah vardır ama su an bır belırtım yok sadece yumurtalama olduktan 5 gun sonra batma göğüs agrısı akıntı yasadım ama su an yok su an sadece sık idrar koyu idrar ve gaz var

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0020.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 73
bu ayda olmadı kuzum. clife kullandım. bu ayda kullanmaya devam ediyorum. Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallah cümlemize..
Insallahcanımbende bıdakı ay kullanmayı dusunuyorum ınsallah faydasını gorur yavrularımıza kavusuruz haberdar et bızı

Tebrıkler ınsallah saglıklı bır gebelık olur Allah heveslerını kursagında bırakmasın ınsallah sen famera kullanmısdın dımı yanlıs hatırlamıyorum
Yok cnm ben sadece yumurta gelişsin diye klomen kullandım ıkı yumurtam da kendiliginden catladı bakalım inş vardır

Hmm ınsallah ıkız olur evlatlarına kavusursun Cok bekledıysen ılac gıbı gelır sana
Hem bekledim hem de 3 ay önce bir düşüğüm oldu bakalım aynen ilç gıbı gelecek bana

Hem bekledim hem de 3 ay önce bir düşüğüm oldu bakalım aynen ilç gıbı gelecek bana
Insallah hadi bakalım bızı haberdar et bizlerede dua et bende kımyasal yasadım cok uzucu cok yıkıcı Allah kımselerı evlatlada evlatsızlıklada sınamasın cok zor

Insallah hadi bakalım bızı haberdar et bizlerede dua et bende kımyasal yasadım cok uzucu cok yıkıcı Allah kımselerı evlatlada evlatsızlıklada sınamasın cok zor
Amin bende ondan korkuyorum acaba kımyasal falan mı dıye

Merhaba kızlar adetim 3 gün geçti sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Sarı akıntımda oluyor. Böyle bir durum yaşayıp sonradan gebelik öğrenen varsa yardımcı olabilir miii

Sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_20190722_223845.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…