gebelik öncesi zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

ne güzel geçmiş olsun canım
ben dikkat etmeye çalışıyorum spor bu ara rahatsızım yoksa günde en az yarım saat yürüyorum eşime bile direniyorum akşam yemeğinden sonra bişey yememek için gezmeye gitmezsek ve misafir gelmezse o gün sağlam geçiyor biyerlere gidersek kuruyemiş yada salata ile atlatmaya çalışıyorum siz neler yapıyorsunuz

benim de zayıflamam lazım 98 kiloyum ben de son 3 ayda 15 kilodan fazla aldım bir yandan da kpss çalışıyorum daha çok canım tatlı istiyor 2 senedir de bebişimiz olmuypr
sende hoşgeldin canım, bebek için doktora gittinizmi

anladım canım, sabahları aç karnına ve akşam yatmadan bi tatlı kaşığı elma sirkesi ve bi tatlı kaşığı çiçek balını ılık suyla karıştırıp içiyorum.ayrıca günde 2 litre su 2 kupa bitki çayı porsiyonlarımı küçülterek devam ediyorum bu ayın 14 ünden beri 79 küsürden 76.600 e düştüm sende bu şelilde başlayabilirsin isersen

Kizlar ben şok :)) dün 77.300 kilom bu sabah 76.600 gozlerime inanamiyorum bi gunde 700 gr vermisimm ödemdi sanirim ama oyle yad boyle eriyorum
woooowww tebrikler bu hafta saatler alınsın ileri sporlarada başlarız. inst.ten ekledim seni

woooowww tebrikler bu hafta saatler alınsın ileri sporlarada başlarız. inst.ten ekledim seni
biraz daha aktif ol ordan da seni takip ederek motive olayım :) cuma günleri tartı günlerimiz olsun mu bide günlük egzersiz ekleyelim 20 dakikalık falan :)

biraz daha aktif ol ordan da seni takip ederek motive olayım :) cuma günleri tartı günlerimiz olsun mu bide günlük egzersiz ekleyelim 20 dakikalık falan :)
tatlım yeni başladım ya haftaya sporla ve yediklerimle daha aktif bi şekilde olucam inş :) ben spor yaptıgımda daha fazla dikkat edebiliyorum :)

birde tartı günüm pztesi cuma olmaz çünkü bir önceki zayıflamamda cuma yapmıstım o zaman haftasonu çok rahata bağlıyorum. pztesi olması demek hafta sonunda tetikte bir diyet yapmak demek çünkü hedefim büyük kısa zamana büyük hedef koydum ..

Kızlar zayıflamak için en önemli kurallar günde 3lt su içmek ara öğünlerde yeşil çay ve meyve yemek aksam 7 den sonra birşey yememek günde 45 dakka tempolu yürüyüş yapmak. Günde 4 dilim çavdar ekmeği yiyordum sabah iki dilim öğlen bir akaam bir. Ablam 79 kilodan 60 kg ya düştü bu dediklerimde tabi ölçülerde var yemeklerde isyeyen olursa yazabilirim

maşallah ne güzel vermişiniz
siz ne kadardır bebek istiyorsunuz

Eee hangi gün yapalım ozamn. bana farketmez ben her sabah tartılıyorum

süper bende buna benzer yapıyorum yürüyüş haric :)

maşallah ne güzel vermişiniz
siz ne kadardır bebek istiyorsunuz
bizde 3 yıllık evleyiz yaklaşık..daha 3-4 aydır düşünüyorz daha doğrusu korunmayı bırakalı 3-4 ay oldu ovulasyon zamnlarını tuturamıyoruz bu ay ateş ölçme yöntemini denedim bakalım bu ay neler olucak.olmazsa yumurta takibi için doktora gidicem

akşam yatmadan tarçınlı ılık süt iç canım yumurtalıkları çalıştırıyormuş bende yeni öğrendim bende de pko var biz 2 yıldır istiyoruz sürekli ilaç alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…