gebelik öncesi zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

muze

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
86
27
288
kızlar nasıl zayıflayablilirim 5 kilo vermem gerekiyor ama tek başıma başarılı olamıyorum birlikte yapabiliriz diye düşündüm:) kimler var benimleeee

3 gün oldu idare etmeye çalışıyırom senin uyguladığın bir diyet var mı

25 gun gibi surede 4 kg verdim. Ama ben bunu zayiflamak icin degil saglikli beslenmek icin yaptim.
Ekmegi kestim sabahlari corba iciyorum kahvaltida etsem sadece 1 dilim ekmek domates salata vs. 1 ogun atliyorum ben.kahvaltiyi 11 gibi yapiyorun oglen ile aksam yemegini birlestiriyorum 4.5 gibide onu yiyorum saat 7 den sonra kesinlikle bisey yemiyorum.hamur cok severim cola ckolata vs hepsini kestim. Her gun yedigim abur çuburlari haftada 1 dusurdum diye diye simdi 15 gunde bir falan yiyorum.basta tabiki zorlandim bilhassa aksam 7 den sonra ama sonra alistim baktim ki midem kuculmus canimda istemiyor. Birazda idare meselesi ben kafaya koydum mu yaparim.bundan 5 sene once dogumda cok kilo aldim 55 ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim eski kiyafetlerimin hic birini atmadim hirs yaptim :) giyicem tekrar diyerek hergun baktim onlara baktikca insan kendini dizginliyor.diyerek 1 sene olmadan ben 60 kiloya ulastim. Ozel diyet yapmadim sadece seker hamur kestim.yiceksiniz tabi bunlari ama siniri biliceksiniz.simdi iste dedigim gibi biraz kilo aldim oyle goze batmiyor ama rahatsiz oluyorum birazda saglik acisindan yemek düzenimi degistim. 65 kg idim 25 gun gibi surede yukaridaki yazdiklarimi uyguladim su an 60 kg yim hedefim 50. Her ay 4 kg vermeyi kafaya koydum.bunun yani sira her gun plates yapiyorum sabah karin oglen bisiklet suruyorum 1 saat aksam bacak calisiyorum cok etkisi oldu vucut sıkılasti bilhassa selulutlerim inanilmaz gitti.halen devam ediyorum velasil bogazi tutucaksiniz kilo verdiren seyler yemeyin hafif şeyler yesillik yiyin son bisey daha OLmazsa OLMAZLARIMDAN BIR TANESI GUNDE EN AZ 1.5 LT SU İÇMEK KESINLIKLE COK FAYDALI duzenli yaptiginiz zaman gorun bak tuvalete nasil rahat cikiyorsunuz

Son düzenleme:
Kizlar bence bu ise yol koyduysak devamini getirelim kurallar falan koyalaim mesela tartı günümüz olsun yediğimiz menulerjmizi falan paylasalim daha güzel olur

Bende varım benim de birilerinden güç almaya ihtiyacım var 10 kilo versem hiç fena olmaz ama benim kız acayip yoruyo oyle durumlarda ne buldyysam yiyorum

Kizlar bence bu ise yol koyduysak devamini getirelim kurallar falan koyalaim mesela tartı günümüz olsun yediğimiz menulerjmizi falan paylasalim daha güzel olur
ay fena olmaz tartı günü yediğimiz yemekler yaptıgımız sporlar

kızlar nasıl zayıflayablilirim 5 kilo vermem gerekiyor ama tek başıma başarılı olamıyorum birlikte yapabiliriz diye düşündüm:) kimler var benimleeee
canım buraya pek uğramamışsın sanırım

bende diyet yapmak istiyorum ama bebek düşündüğümüz için sağlıklı da beslenmeliyiz.yaklaşık bi 10 kilo fazlalığım var..hadi beraber bi diyete başlayalım

bende diyet yapmak istiyorum ama bebek düşündüğümüz için sağlıklı da beslenmeliyiz.yaklaşık bi 10 kilo fazlalığım var..hadi beraber bi diyete başlayalım
ben yapıyorum zaten canım 16 kg verdim diger gruplarda varım cuma takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…