gebelik öncesi zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

Kizlar ben 6 gunde 1,5 kilo mu vermisim bile bugun pazar ve krep keyfi yapip odullendircem kendimi üstunede 2 saat ev temizligi spor niyetine :)) gunde 2 litre su ictim 2 kupa ekma kromlu cay dogadanin.bide sabahlari pogacami kesip bi avuc beyaz leblebi yedim tuvalete de cikariyor uzerine ilik su ictiginizde haberiniz olsun :) hic spor yapmadim acilen spor baslamam lazim tabii

Yok ama daha once kendimce bir diyet yapmistim sizinle paylasayim bu diyetle 1 ayda 10 kilo vermistim . Sabah kakvaltisinda peynir zeytin yumurta ne varsa azar azar yedim sekerli cayimi ictim ogle yemegine kadar icebildigim kadar Su ictim ogle yemegindeyse ne varsa ekmeksiz yedim aralardada bol Su ictim yatana kadar Sudan baska hic birsey yemedim bir ay sonra 10kilo verdim tekrar yapmak istiyorum ama motive olamiyorum.

Merhaba arkadaslar bende hamilelik oncesi kulo vermeye ugrasip malesefki motive olamayanlardanim.suan 68 69 kg gidip geliyorum.spor yapmaya pek vakit bulmiyorum ama mumkum oldugunca yurumeye calisiyorum.su icme sorunum var malesef suyu bi turlu bol icemiyorum.boyum 160 hedefim aslinda 55 ama hamilelikten once ne versem kardir.unsallah destek olup hep beraber veririz

Birde bisey sormak istiyorum size.gebelikte yesilcay maydanozsuyu gibi bazi bitkiler felan yasakya oncesindede ayni sekildemi yoksa kullansak bisi olurmu?

kızlar 1 haftadır ekmek yemedim hamur işi yemedim hi. kilo veremedim yahu
yeşil cay içtim
bende bi sorun mu var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…