• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik öncesi zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

Yok ama daha once kendimce bir diyet yapmistim sizinle paylasayim bu diyetle 1 ayda 10 kilo vermistim . Sabah kakvaltisinda peynir zeytin yumurta ne varsa azar azar yedim sekerli cayimi ictim ogle yemegine kadar icebildigim kadar Su ictim ogle yemegindeyse ne varsa ekmeksiz yedim aralardada bol Su ictim yatana kadar Sudan baska hic birsey yemedim bir ay sonra 10kilo verdim tekrar yapmak istiyorum ama motive olamiyorum.
Aksam yemegi ile öğle yemeğini birleştirdin yani

Birde bisey sormak istiyorum size.gebelikte yesilcay maydanozsuyu gibi bazi bitkiler felan yasakya oncesindede ayni sekildemi yoksa kullansak bisi olurmu?
Canim bence icme onlar biliyosun odeme atar fazla suyu atar derken yumurtaligini da temizlerse bebek olmaz her ihtimali düşün.Ben esimle hem bebek calismalarina devam hemde az ve bol su icerek dikkat ediyorum sende ekmegi abur cuburu kes ama su icmen lazim yokaa yağlari yakamazsin malesef

hedef planıma göre agustos ayı ortasında 70 kg olacagım inş . sonrada umarım annede olabilirim .

bu sabah iki dilim kepekli ekmek azıcık taze peynir domates maydanoz 5,6 adet yeşil zeytin yedim ve çokkk enerjiğim. Gidecek kızlar gidecek buuuu kilolarrrr azmedelimmm !!!

Canim bence icme onlar biliyosun odeme atar fazla suyu atar derken yumurtaligini da temizlerse bebek olmaz her ihtimali düşün.Ben esimle hem bebek calismalarina devam hemde az ve bol su icerek dikkat ediyorum sende ekmegi abur cuburu kes ama su icmen lazim yokaa yağlari yakamazsin malesef
anaaaammmm maydonoz engeller miki gebeliği ? ben diyet yapmasam nile haftada 1 demet yerim maydanoz dereotu falan :/

bu sabah iki dilim kepekli ekmek azıcık taze peynir domates maydanoz 5,6 adet yeşil zeytin yedim ve çokkk enerjiğim. Gidecek kızlar gidecek buuuu kilolarrrr azmedelimmm !!!
bu arada ben sabahları sirke bal ılık su karışımını içiyorum gel sağlık açısından hemde zayıflamya etkisi olduğunu duydum eğer miğden de problem yoksa sende deneyebilirsin

bu arada ben sabahları sirke bal ılık su karışımını içiyorum gel sağlık açısından hemde zayıflamya etkisi olduğunu duydum eğer miğden de problem yoksa sende deneyebilirsin
sağol tatlım. midemde problem yok çok şükür de sirkeden hiç haz etmem onu içersem sabah işe giderken serviste öğürür dururum. Bu hafta hedefime göre en az 3 kg (tabi bunun 2 si ödem yani su olur) vermek . bidaki hafta bugün inş 99 kg olup 2 li hanelere geri döneceğim. Kızlar amacımız çok güzel hepimizin o yüzdennnn direniyoruz dimi ;) :D #direnanneadayı <3

kızlar inst.da beni @diyetgunlugum41 olarak takip edebilirsiniz. Profil fotom tartıda 101,9 kg :/ :S

Kızlar 53 kg ile evlendim ve 1 yılda 10kg aldım. Dış gebelik ilaçlar vs kg almamı hızlandırdı. Neyse geçen yaz kg vermeye karar verdim ve 3 ayda eski formuma geri döndüm hemde çok sağlıklı bir şekilde

Kg verdikten sonra dikkat etmedim ve tekrar geri aldım :( şimdi yine vermek istiyorummm

Kizlar ben şok :)) dün 77.300 kilom bu sabah 76.600 gozlerime inanamiyorum bi gunde 700 gr vermisimm ödemdi sanirim ama oyle yad boyle eriyorum

Eklentiler

• 20160323_085104.jpg
    20160323_085104.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 49
bende size katılmak istiyorum ya benimde vermem gerek ayrıca pkoluyum

bende size katılmak istiyorum ya benimde vermem gerek ayrıca pkoluyum
Aramıza hoşgeldiiin :) olsun takma bebek işi kısmet işi biliyosun buarada pkolu olup gebe kalan var bende en son 2 ay önce 4 cm lik kist var dedi kendi gider dedi.Ağrım da gitti kendiliğinden gitti herhalde.sen diyet spor bişeyler yapıyomusun

benim de zayıflamam lazım :( 98 kiloyum ben de son 3 ayda 15 kilodan fazla aldım bir yandan da kpss çalışıyorum daha çok canım tatlı istiyor 2 senedir de bebişimiz olmuypr

Back