- 18 Mart 2016
- 28
- 6
- 1
- 35
kızlar 1 haftadır ekmek yemedim hamur işi yemedim hi. kilo veremedim yahu
yeşil cay içtim
bende bi sorun mu var ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 1 haftadır ekmek yemedim hamur işi yemedim hi. kilo veremedim yahu
yeşil cay içtim
bende bi sorun mu var ya
Aksam yemegi ile öğle yemeğini birleştirdin yaniYok ama daha once kendimce bir diyet yapmistim sizinle paylasayim bu diyetle 1 ayda 10 kilo vermistim . Sabah kakvaltisinda peynir zeytin yumurta ne varsa azar azar yedim sekerli cayimi ictim ogle yemegine kadar icebildigim kadar Su ictim ogle yemegindeyse ne varsa ekmeksiz yedim aralardada bol Su ictim yatana kadar Sudan baska hic birsey yemedim bir ay sonra 10kilo verdim tekrar yapmak istiyorum ama motive olamiyorum.
Canim bence icme onlar biliyosun odeme atar fazla suyu atar derken yumurtaligini da temizlerse bebek olmaz her ihtimali düşün.Ben esimle hem bebek calismalarina devam hemde az ve bol su icerek dikkat ediyorum sende ekmegi abur cuburu kes ama su icmen lazim yokaa yağlari yakamazsin malesefBirde bisey sormak istiyorum size.gebelikte yesilcay maydanozsuyu gibi bazi bitkiler felan yasakya oncesindede ayni sekildemi yoksa kullansak bisi olurmu?
anaaaammmm maydonoz engeller miki gebeliği ? ben diyet yapmasam nile haftada 1 demet yerim maydanoz dereotu falan :/Canim bence icme onlar biliyosun odeme atar fazla suyu atar derken yumurtaligini da temizlerse bebek olmaz her ihtimali düşün.Ben esimle hem bebek calismalarina devam hemde az ve bol su icerek dikkat ediyorum sende ekmegi abur cuburu kes ama su icmen lazim yokaa yağlari yakamazsin malesef
Yeme canım önlemini al yine de ne olur ne olmazanaaaammmm maydonoz engeller miki gebeliği ? ben diyet yapmasam nile haftada 1 demet yerim maydanoz dereotu falan :/
bu arada ben sabahları sirke bal ılık su karışımını içiyorum gel sağlık açısından hemde zayıflamya etkisi olduğunu duydum eğer miğden de problem yoksa sende deneyebilirsinbu sabah iki dilim kepekli ekmek azıcık taze peynir domates maydanoz 5,6 adet yeşil zeytin yedim ve çokkk enerjiğim. Gidecek kızlar gidecek buuuu kilolarrrr azmedelimmm !!!
sağol tatlım. midemde problem yok çok şükür de sirkeden hiç haz etmem onu içersem sabah işe giderken serviste öğürür dururum. Bu hafta hedefime göre en az 3 kg (tabi bunun 2 si ödem yani su olur) vermek . bidaki hafta bugün inş 99 kg olup 2 li hanelere geri döneceğim. Kızlar amacımız çok güzel hepimizin o yüzdennnn direniyoruz dimi #direnanneadayı <3bu arada ben sabahları sirke bal ılık su karışımını içiyorum gel sağlık açısından hemde zayıflamya etkisi olduğunu duydum eğer miğden de problem yoksa sende deneyebilirsin
Eski kilonu nasil verdiysen yine aynu yontemi dene :)Kg verdikten sonra dikkat etmedim ve tekrar geri aldım şimdi yine vermek istiyorummm
Canim hadi gozun aydin :) bende 79 küsürle basladigim bu yolda bugun tartildigima gore 77.300 gr ah bide spor yapsam! Buarada sana instagramdan istek gonderdimbu sabah 99,6 kg geldim . eeee kızlar sizde durumlar nedir?
Eski yöntemi uygulayacam az kaldı havaların ısınmasını bekledim. En azından bir ayda 4 kg verebilirim listeme tam uyarsamEski kilonu nasil verdiysen yine aynu yontemi dene :)
Aramıza hoşgeldiiin :) olsun takma bebek işi kısmet işi biliyosun buarada pkolu olup gebe kalan var bende en son 2 ay önce 4 cm lik kist var dedi kendi gider dedi.Ağrım da gitti kendiliğinden gitti herhalde.sen diyet spor bişeyler yapıyomusunbende size katılmak istiyorum ya benimde vermem gerek ayrıca pkoluyum