gebelik öncesi zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

haftanın birgünü tartı günü olsun birde haftada en az 3 gün spor yapalım uyar mı arakadaşım ben karatay yapıyorum sende istersen bunu yaparsın yada başka birşey canım nasıl uyarsa ben yarından itibaren yazarım

istersen bizim cuma yarışma takımımız var ben 14.takımda yarışıyorum oarayada gel burada da birlikte oluruz tatlım

Her gün 1 saatlik yürüyüş yapalım yada egzersiz kuralimiz olsun ve eğer kaçamak yaptiysak fazla spor yapio telafi etmeye çalışalım

Her gün 1 saatlik yürüyüş yapalım yada egzersiz kuralimiz olsun ve eğer kaçamak yaptiysak fazla spor yapio telafi etmeye çalışalım
tamam tatlım bana uyar yarın cuma tartı günümüz bizim diger takımda yarın tartılır kilomu yazarım

bende gebelik düşünüyorum onun öncesinde 10 kilo vermem lazım bende sizinleyim :) şuan günde 2 litre su 3 fincan bitki çayı ve nesfit kahvaltıyla diyetime başladım :)onun dışında porsiyonlarımı küçültüp ara öğün eklemeyi düşünüyorum buradan gelişmeleri yazarım ama sizde yazın lütfen kopmayalım :)

Hosgeldin aramiza :)

kızlar beni de alın aranıza düşük yaptım doktor 3 ay ara verin dedi o zamana kadar kilo vermem lazım.
62 kiloyum 52 olmak istiyorum

ayyyy ben dün doktora gittim doktora gebe kalamıyorum hormonlarıma bakarmısınız dedim dr iyikide kalamıyosun bu kiloylada hamile kalmada zaten dedi. kilo ver öyle gel dedi :/ yine yeniden başlasın maroton her türlü motive edici gruplara ekleyin beni kızlarrr help 102 kg yum 170 cm boyum var hedefim 30 kg vermek...

C
Canim sıkma canini sen isteyerekmi aldin mi kilolari bide doktor olacak daha duzgub uslupla soyleyememis mi ne ayib.Burdq birbirimize motive ederek kilomuzu veririz sıkma canini .oncelikle senin vermen kilo fazla oldugu icin buyuk ihtimal odeminde fazladir bol su ve maydanoz suyu yesil cay icerek bi haftada 5 6 kilo odem atarsin.protein agirlikli diyetini yaparsin yagdan verirsin kilonu takma taktikca sabitlesir gicik yaglar :))

ister istemez sıkılıyorum çünki çok kolay kilo verebiliyorum ama koruyamıyorum. geçen sene 25 kg verdim 107 den 82 lere düştüm deli gibi spor yaptım iste günde 6 ögün yedim az az sık yedim verdim. işte kışın spor yapamadım sabah 7 de evden çıkıyorum aksam 7 de giriyorum çalısıyorum. kışın hemen aksam oluyor spor yapmaya ne fırsat yada psikolojik olarak istek kalıyo. işte kışın aman kilo almıyım diye diye 1 al dım 2 aldım 3 , 5 , 10 derken +19 a kadar geldim yine. Bunun öncesinde evlilik aşamasında 92 den 74 e kadar kilo vermiştim. Yani veriyorum ama koruyamıyorum tek sıkıntım bu şimdi günde 3 kupa yeşilçay ve mate karısımı çay demleyip içiyorum. sabah max. 2 dilim kepekli ekmekle bol yeşillik peynir zeytinle kahvaltılarımı yapıyorum. öglen iş yerinde her daim çorba yogurt ana yemek diyete uygunsa yağlı falan değilse alırım . beyaz pilavın yüzüne bakmıyorum iki senedir. çayıma şeker atmıyorum tuzlada çok aram yok. İşte ara ögünlerde meyve falan yiyorum. yada fındık ceviz badem. aksamlarıda salata yada süt yogurtla atlatmayı düşünüyorum. dün limonlu karnıbahar yedim mesela çok acıktıgımı hissettihim bir anda 1 bardak tarcınlı süt içiyorum falan filan önceki zayıflamamdada yaşadım aynılarını ya sıkıldım o yüzden. Bide daha başlayamadım ama akşamları tv den leslie videolarını açıp evde yürüyüş yapıcam çok faydası oluyor inanın leslienin. 2 kg versen 5 kg vermiş gibi gösteriyo sıkılastırdıgı için. Durum bu yani bende beraber başaralım inş bu sefer bakalım hepimizin amacı aynı evlat sahibi olabilmek.

ister istemez sıkılıyorum çünki çok kolay kilo verebiliyorum ama koruyamıyorum. geçen sene 25 kg verdim 107 den 82 lere düştüm deli gibi spor yaptım iste günde 6 ögün yedim az az sık yedim verdim. işte kışın spor yapamadım sabah 7 de evden çıkıyorum aksam 7 de giriyorum çalısıyorum. kışın hemen aksam oluyor spor yapmaya ne fırsat yada psikolojik olarak istek kalıyo. işte kışın aman kilo almıyım diye diye 1 al dım 2 aldım 3 , 5 , 10 derken +19 a kadar geldim yine. Bunun öncesinde evlilik aşamasında 92 den 74 e kadar kilo vermiştim. Yani veriyorum ama koruyamıyorum tek sıkıntım bu şimdi günde 3 kupa yeşilçay ve mate karısımı çay demleyip içiyorum. sabah max. 2 dilim kepekli ekmekle bol yeşillik peynir zeytinle kahvaltılarımı yapıyorum. öglen iş yerinde her daim çorba yogurt ana yemek diyete uygunsa yağlı falan değilse alırım . beyaz pilavın yüzüne bakmıyorum iki senedir. çayıma şeker atmıyorum tuzlada çok aram yok. İşte ara ögünlerde meyve falan yiyorum. yada fındık ceviz badem. aksamlarıda salata yada süt yogurtla atlatmayı düşünüyorum. dün limonlu karnıbahar yedim mesela çok acıktıgımı hissettihim bir anda 1 bardak tarcınlı süt içiyorum falan filan önceki zayıflamamdada yaşadım aynılarını ya sıkıldım o yüzden. Bide daha başlayamadım ama akşamları tv den leslie videolarını açıp evde yürüyüş yapıcam çok faydası oluyor inanın leslienin. 2 kg versen 5 kg vermiş gibi gösteriyo sıkılastırdıgı için. Durum bu yani bende beraber başaralım inş bu sefer bakalım hepimizin amacı aynı evlat sahibi olabilmek.

Bende kilo vermek istiyorum ama tek basima azimli olamiyorum sizlerinde destegini alarak daha hizli verebilirim diye dusunuyorum tarti gunleri nezaman merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…