ben karatay yapıyorum canımYaptığıniz herhangi bir diyet varmı kızlar
gördüm sanırım 14.grup sanırım ama günde en az5 msj yazma zorundalığı diyoristersen seni etiketleyeyim bizim takıma
evet canım birbirimizin menülerine sporlarımıza yorum yapıyoruz her cuma tartı günümüzgördüm sanırım 14.grup sanırım ama günde en az5 msj yazma zorundalığı diyor
kimse dönüş yapmadığı için kendi, kendime uğrasmaya çalışıyordumistersen seni etiketleyeyim bizim takıma
istersen ben buraya yazarım günlük birbirimize destek oluruz hangi gün tartılcaksak tartılırızkimse dönüş yapmadığı için kendi, kendime uğrasmaya çalışıyordum
çok iyi olur:)istersen ben buraya yazarım günlük birbirimize destek oluruz hangi gün tartılcaksak tartılırız
haftanın birgünü tartı günü olsun birde haftada en az 3 gün spor yapalım uyar mı arakadaşım ben karatay yapıyorum sende istersen bunu yaparsın yada başka birşey canım nasıl uyarsa ben yarından itibaren yazarımçok iyi olur:)
tamam tatlım bana uyar yarın cuma tartı günümüz bizim diger takımda yarın tartılır kilomu yazarımHer gün 1 saatlik yürüyüş yapalım yada egzersiz kuralimiz olsun ve eğer kaçamak yaptiysak fazla spor yapio telafi etmeye çalışalım
Tamam canım :))tamam tatlım bana uyar yarın cuma tartı günümüz bizim diger takımda yarın tartılır kilomu yazarım
Hosgeldin aramiza :)bende gebelik düşünüyorum onun öncesinde 10 kilo vermem lazım bende sizinleyim :) şuan günde 2 litre su 3 fincan bitki çayı ve nesfit kahvaltıyla diyetime başladım :)onun dışında porsiyonlarımı küçültüp ara öğün eklemeyi düşünüyorum buradan gelişmeleri yazarım ama sizde yazın lütfen kopmayalım :)
Canim sıkma canini sen isteyerekmi aldin mi kilolari bide doktor olacak daha duzgub uslupla soyleyememis mi ne ayib.Burdq birbirimize motive ederek kilomuzu veririz sıkma canini .oncelikle senin vermen kilo fazla oldugu icin buyuk ihtimal odeminde fazladir bol su ve maydanoz suyu yesil cay icerek bi haftada 5 6 kilo odem atarsin.protein agirlikli diyetini yaparsin yagdan verirsin kilonu takma taktikca sabitlesir gicik yaglar :))ayyyy ben dün doktora gittim doktora gebe kalamıyorum hormonlarıma bakarmısınız dedim dr iyikide kalamıyosun bu kiloylada hamile kalmada zaten dedi. kilo ver öyle gel dedi :/ yine yeniden başlasın marotonher türlü motive edici gruplara ekleyin beni kızlarrr help 102 kg yum 170 cm boyum var hedefim 30 kg vermek...
C
Canim sıkma canini sen isteyerekmi aldin mi kilolari bide doktor olacak daha duzgub uslupla soyleyememis mi ne ayib.Burdq birbirimize motive ederek kilomuzu veririz sıkma canini .oncelikle senin vermen kilo fazla oldugu icin buyuk ihtimal odeminde fazladir bol su ve maydanoz suyu yesil cay icerek bi haftada 5 6 kilo odem atarsin.protein agirlikli diyetini yaparsin yagdan verirsin kilonu takma taktikca sabitlesir gicik yaglar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?