- Konu Sahibi kalemkitap2
arkdaşlar cahilliğime verin bişey sorucam yumurtlama günündemi birlikte olursan hamile kalma şansın artar bu konuda bilgilendirseniz ve yumurtlama gününden önce vede sonra birikte olursan olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni Evliyim (7 Ay Oldu) Bende Anne Olmak Istiyrm Bu Son 3 Aydir Ama Bi Turlu Nasip Olmiyo Kizlar Kafayi Yicem En Sonunda
Yeni Evliyim (7 Ay Oldu) Bende Anne Olmak Istiyrm Bu Son 3 Aydir Ama Bi Turlu Nasip Olmiyo Kizlar Kafayi Yicem En Sonunda
benım yumurtlama gunlerım bu yolla hesaplanmıyor maalesef benım adet 3aydır hep geç oluyor maalesef. bugün 9 gun gectı daha tık yok.dun kandan da baktırdım hamıle degılım. 16 gundur korunmuyoruz.ama cok uzuluyorum ya bebegım olmazsa dıye
selam arkadasım bendede aynı sorun var adetlerım duzensız ondan dolayıda yumurtlama donemını hesaplayamıyorum denk gelıyomu gelmıyomu bılmıyorum 3 aydır ugrasıyoruz sen nasıl hesaplıyosunbenım yumurtlama gunlerım bu yolla hesaplanmıyor maalesef benım adet 3aydır hep geç oluyor maalesef. bugün 9 gun gectı daha tık yok.dun kandan da baktırdım hamıle degılım. 16 gundur korunmuyoruz.ama cok uzuluyorum ya bebegım olmazsa dıye
SLM ARKADAŞLAR BEN 9 BUÇUK AYLIK EVLİYİM EŞİM BEBİŞ İSTEMİYORDU AMA ARTIK FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ ŞİMDİ ARTIK BİR BEBİŞİMİZ OLSUN İSTİYORUZ FAKAT ADETİMİN GECİKTİ TEKRAR ADET GÖRDÜĞÜMDE BU HESAPLAMAYI YAPIP ONA GÖREMİ HAREKET EDEYİM ACABA?
BİRDE HAMİLELİK ÖNCESİ 3 AY FOLİK ASİT HAP KULLANILMASI ÖNERİLİYOR ÇOKMU GEREKLİ? :bbo: OFFF NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIMMMM...
slm arkadaslar bısey sorcam bu yumurtlama donemını hesaplamak ıcın eczanelerde bısey varmıs nedır bu bılenınız varmı cunku benım adetlerım duzensız hesaplayamıyorummmm lutfeeen cevaap