• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

arkdaşlar cahilliğime verin bişey sorucam yumurtlama günündemi birlikte olursan hamile kalma şansın artar bu konuda bilgilendirseniz ve yumurtlama gününden önce vede sonra birikte olursan olurmu

Yeni Evliyim (7 Ay Oldu) Bende Anne Olmak Istiyrm Bu Son 3 Aydir Ama Bi Turlu Nasip Olmiyo Kizlar Kafayi Yicem En Sonunda

bende senın gıbı sabırsızım ama ne yapalım elden gelen bısey yok çalışmalara devammı bu arada tanıştıgıma memnun oldum insallah ıyı bı çet arkadası oluruz bırbırımze destek olalım sen bana ben sana:teselli:

selam kızlar bende bugün katılıyorum aranıza cengema ve filiz-hakan bende sizin gibiyim 8 aylık evliyim ve çok istyiyorum bebişim olmasını. gebelik oluşma şansı tablosuna baktım şimdi ayın 4 üyle 9 u arasıymış dua edin benim içinde. İnşallah en yakın zamanda hepimiz hayırlı haberler veririz.

Kızlar bende 11 aylık evliyim kışa doğru hamile kalmayı planlıyordum ama bu yumurtlama dönemimde sadece bir kez korunmadık :utangac: Eşim çok istiyor artık ya.... Acaba hamile kalmışmıyımdır? %25 şans oluyormuş ama ben de içten içe çok istemeye başladım artık. İlk defa korunmadık biz. Çok merak ediyorummm. Şimdi bu bir ay nasıl geçecek????

Arkadaslar adet bıttıkden hemen sonrakı saydam akıntı yumurtlama donemı akıntısı olabılırmı. Gecen ay adet den sonrakı 10 ve 16 . gunler arasında ben ole bı akıntı gormedım kendımde.ısı takıbıde yapmamısdım. sımdı adetım bıttı seffaf akıntım var .akıntıdan alıcak olursak yumurtlama donemı bole hemen adet arkasına olabılır mı yoksa ıllakı 15 gun sonrasında mı olur.bıraz karmasık oldu ama

cevaplarınız beklıyom
tesekkurlera.s.

merhaba kızlar ben dün dr gittim bir yumurtan var çatlamış veya çatlayacak ve cumartesi pazar ilşiki öneriyorum dedi ateşimi ölçüyorum dün yüksek çıktı yani dün çatlamış olması lazım ben ateş yükseldikten sonra hamilelik için geç kalınmış zannediyordum ama dr farklı söyledi ayrıca internetteki otomatik hesaplayıcılarda 30 mayıs ile 5 haziran arası gebelik için en uygun diyor drun söylediğine göre 7 8 haziran bilgi için yazdım arkadaşlar onun için bence bütün ay boyunca gün aşırı ilişki. bana dua edin kızlar bu yumurta kaliteli olsun ve tutsun en kısa zamanda bebeğime kavuşayım

mrb arkadaşlar bende 4 aydır korunmuyorum ve artık bebişim olsun istiyorum bu yumurtlama dönemimde denedim inş olucak bu sefer eğer olmazsa en kısa yoldan bebişim olabilmesi için neler yapmam gerekiyor bilen varsa beni bilgilendirirmi teşekkürler

benım yumurtlama gunlerım bu yolla hesaplanmıyor maalesef benım adet 3aydır hep geç oluyor maalesef. bugün 9 gun gectı daha tık yok.dun kandan da baktırdım hamıle degılım. 16 gundur korunmuyoruz.ama cok uzuluyorum ya bebegım olmazsa dıye

benım yumurtlama gunlerım bu yolla hesaplanmıyor maalesef benım adet 3aydır hep geç oluyor maalesef. bugün 9 gun gectı daha tık yok.dun kandan da baktırdım hamıle degılım. 16 gundur korunmuyoruz.ama cok uzuluyorum ya bebegım olmazsa dıye

olur insallah arkadasım ya uzulme bak herkes senın gıbı bende dahıl ama allah zamanını bılıyor dıyoruz ama sabırsızız bekleyemıyoruz

SLM ARKADAŞLAR BEN 9 BUÇUK AYLIK EVLİYİM EŞİM BEBİŞ İSTEMİYORDU AMA ARTIK FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ ŞİMDİ ARTIK BİR BEBİŞİMİZ OLSUN İSTİYORUZ FAKAT ADETİMİN GECİKTİ TEKRAR ADET GÖRDÜĞÜMDE BU HESAPLAMAYI YAPIP ONA GÖREMİ HAREKET EDEYİM ACABA?
BİRDE HAMİLELİK ÖNCESİ 3 AY FOLİK ASİT HAP KULLANILMASI ÖNERİLİYOR ÇOKMU GEREKLİ? :bbo: OFFF NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIMMMM...

slm arkadaslar bısey sorcam bu yumurtlama donemını hesaplamak ıcın eczanelerde bısey varmıs nedır bu bılenınız varmı cunku benım adetlerım duzensız hesaplayamıyorummmm lutfeeen cevaap

selam arkadasım bendede aynı sorun var adetlerım duzensız ondan dolayıda yumurtlama donemını hesaplayamıyorum denk gelıyomu gelmıyomu bılmıyorum 3 aydır ugrasıyoruz sen nasıl hesaplıyosun

SLM ARKADAŞLAR BEN 9 BUÇUK AYLIK EVLİYİM EŞİM BEBİŞ İSTEMİYORDU AMA ARTIK FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ ŞİMDİ ARTIK BİR BEBİŞİMİZ OLSUN İSTİYORUZ FAKAT ADETİMİN GECİKTİ TEKRAR ADET GÖRDÜĞÜMDE BU HESAPLAMAYI YAPIP ONA GÖREMİ HAREKET EDEYİM ACABA?
BİRDE HAMİLELİK ÖNCESİ 3 AY FOLİK ASİT HAP KULLANILMASI ÖNERİLİYOR ÇOKMU GEREKLİ? :bbo: OFFF NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIMMMM...

merhaba bende 1 senelik evliyim 2 aydır bebek istiyorum.bayağı bir araştırdım.otomatik hesapyalıcıları çokda düşünmeyin diyor doktorlar reglinin başladğı günü 1.gün olarak düşünüyormussun sonraki 12. 14. ve 16. günde ilişkiye girilirse yüzde 25 şansın varmış.yani ayın 3 ünde regli olduğunu varsayarsak sanırım 15 inde 17 sinde ve 19 unda yumurtlama günlerin oluyor.folik asit için de mutlaka kullanmak gerekiyormuş. Bebeğin omuriliğinin sağlıklı olması için. Hamilelikten 1 ay önce kesin kullanmak gerekiyor ama mümkünse 3 ay olacakmış.Folik asit vucutta depolanan bişey değilmiş. o yüzden önceden içsen bi işe yaramıyormuş.Birşey daha öğrendim reglin bittikten 10 12 gün sonra akıntın geldiğinde onu 2 parmağının arasına alıyorsun ve çekiyorsun eğer uzarsa ya yakın zamanda yumurtlaman olmuş yada çok yakın zamanda yumurtlama olacak anlamına geliyormuş bana bugün öle oldu :dance: inşallah hepimiz hayırlısıyla en yakın zamanda kavuşuruz. stres yapmayın olmaz diyorlar ama yapmamakda elde değil

slm arkadaslar bısey sorcam bu yumurtlama donemını hesaplamak ıcın eczanelerde bısey varmıs nedır bu bılenınız varmı cunku benım adetlerım duzensız hesaplayamıyorummmm lutfeeen cevaap

evet canım var ezcanelerde Clearblue Ovulation Testi diye sorarsan yardımcı olurlar 35 ytl filan olması lazım bende arkadaşımdan duymuştum

selam 3 yıldır evliyim 3 aydır korunmayı bıraktık ama olmuyor çok stres yaptım sanırım ondan kısmet allahım isteyen herkeze anne olmayı nasip etsin

Back
X