- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
geçmiş olsun canım vucudumuz bize sinyal veriyor aslında ama biz farklı bişey anlıyoruz tiroid ilaçlarla düşer inşallah rabbim şifasını verir hiç düşünmeAynen öyle de bende hiç sans yok be cnn bugun gittim grbrlik yok triodim coook yükselmiş hemen müdahale edilip normale dönmesi lazımmıs
Aynen düşer de düşmesi epey zaman alır git gel sürekli kan vergeçmiş olsun canım vucudumuz bize sinyal veriyor aslında ama biz farklı bişey anlıyoruz tiroid ilaçlarla düşer inşallah rabbim şifasını verir hiç düşünme
Dr a gitseniz adet söktürücü yazsa. Benim adetim düzensizdi dr duphaston yazdı 2 güne kalmaz adetim başladı düzenli kullanım sonrası düzene girdigeçmiş olsun canım vucudumuz bize sinyal veriyor aslında ama biz farklı bişey anlıyoruz tiroid ilaçlarla düşer inşallah rabbim şifasını verir hiç düşünme
allah beterinden saklasın canım boşverAynen düşer de düşmesi epey zaman alır git gel sürekli kan ver
geldi canım geldi biraz geç geldi ama geldiDr a gitseniz adet söktürücü yazsa. Benim adetim düzensizdi dr duphaston yazdı 2 güne kalmaz adetim başladı düzenli kullanım sonrası düzene girdi
Sevindim cnm :)geldi canım geldi biraz geç geldi ama geldi
Doktora gittim trioidden dolayı grlmiyormusDr a gitseniz adet söktürücü yazsa. Benim adetim düzensizdi dr duphaston yazdı 2 güne kalmaz adetim başladı düzenli kullanım sonrası düzene girdi
aynenallah beterinden saklasın canım boşver
Benimde aynı 5 gün geçti negatif kan testi neden bilemedimHayır cnm malesef gelmedi bat 29 agustos idi adetim geçtikten 7 gün sonrq kan testi yaptırdım cıkmadı hala beklıyorum.
Benim trioidim cok cok yükselmiş ondan gecıkmışBenimde aynı 5 gün geçti negatif kan testi neden bilemedim
Benim trioidim cok cok yükselmiş ondan gecıkmış
8,5 olmuşKaç olmuş
İlaci aksatmadan kullan 1 ayda indiğini görürsün canım8,5 olmuş
10!yıldır ilaç kullanıyorum ama 22 kg verdim sonra bidaha hiç cıkmadı triodim birkaç aydır ilaç kullanmıyırdum şimdi yine cıktıİlaci aksatmadan kullan 1 ayda indiğini görürsün canım
Ben göremedim sanki tada tesimde görünmüyorKızlar suna bi bakar mısınız ben mi görüyorum hafif bı çizgi? Yoksa gerçekten var mı yada çok görmek istediğimden görüyorum bu arada bat geçeli 19 gün oldu
Benim 10 geçti dün oldum evde tek yaptım tek çizgi cıktı ne yapayım sizceBugun 11 gün oldu geçeli
Adet mi oldun cnm anlamadım neyi ne yapayım diyosun ?Benim 10 geçti dün oldum evde tek yaptım tek çizgi cıktı ne yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?