- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Bende antibiyotik kullandigim ay 45 gunde adet olmustum cnm etkliyor reglikızlar merhaba eylülün 12sinde adet olmam gerekiyordu adet olmadım bugün sabah test yaptım negatif çıktı ama ben 1000 mg antibiyotik kullanmıştım 20 lik dişimi çektirmek için ama adetime 4-5 gün vardı vede 2 gün kullandım dişimi pazartesi çektirdim doktor tekrar antibiyotik kullandım 500 mg dı bu seferki 4 gün kullandım bıraktım bugün cumartesi adet olmadım ama adet olacak gibide değilim mesela şişkinliğim yok ne bilim adet olurken biraz sancım ağrı başlar oda yok adet belirtim hiç yok ama gebelikte yok.antibiyotik bu kadar gecikme yaparmıkeşke gelmesede bebiş haberini alsam
canım bana da öyle dediler hatta antibiyotik aadeti erken getirir felan dediler ama benimki gelmedi ben bide 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum o yüzden heyecan yaptım biraz rabbime dua ediyorum inşallah geç döllenme vardırda bebişim gelir diyegeçmiş olsun canım bende 20 lik için iki gündür antibiyotik alıyorum 750 mglık. adetim erken geldi dün sanırım ilaçtan. yinede bıraktım ilacı. her bünyede farklı tepki yapar belki sende geciktirmiştir yada inşallah hamilesindir :)
ay gerçekten ne kadar geç gelmişBe
Bende antibiyotik kullandigim ay 45 gunde adet olmustum cnm etkliyor regli
Antibiyotikler adeti etkiliyor. Ben antibiyotik bile almamama rağmen mevsim geçişi stres vs olabilir. Tam bir hafta geç geldi.kızlar merhaba eylülün 12sinde adet olmam gerekiyordu adet olmadım bugün sabah test yaptım negatif çıktı ama ben 1000 mg antibiyotik kullanmıştım 20 lik dişimi çektirmek için ama adetime 4-5 gün vardı vede 2 gün kullandım dişimi pazartesi çektirdim doktor tekrar antibiyotik kullandım 500 mg dı bu seferki 4 gün kullandım bıraktım bugün cumartesi adet olmadım ama adet olacak gibide değilim mesela şişkinliğim yok ne bilim adet olurken biraz sancım ağrı başlar oda yok adet belirtim hiç yok ama gebelikte yok.antibiyotik bu kadar gecikme yaparmıkeşke gelmesede bebiş haberini alsam
Aynısı bende de var ben ilaçta kullanmadım test negatif ama adet gelmiyor senin gibi 12 sinden beri bekliyorumkızlar merhaba eylülün 12sinde adet olmam gerekiyordu adet olmadım bugün sabah test yaptım negatif çıktı ama ben 1000 mg antibiyotik kullanmıştım 20 lik dişimi çektirmek için ama adetime 4-5 gün vardı vede 2 gün kullandım dişimi pazartesi çektirdim doktor tekrar antibiyotik kullandım 500 mg dı bu seferki 4 gün kullandım bıraktım bugün cumartesi adet olmadım ama adet olacak gibide değilim mesela şişkinliğim yok ne bilim adet olurken biraz sancım ağrı başlar oda yok adet belirtim hiç yok ama gebelikte yok.antibiyotik bu kadar gecikme yaparmıkeşke gelmesede bebiş haberini alsam
idrarda gorünmeyebilir cok yeniyse..kan testi yaptirin iciniz rahat etsinAynısı bende de var ben ilaçta kullanmadım test negatif ama adet gelmiyor senin gibi 12 sinden beri bekliyorum
Kan testi de negatif çıktı yaptırmıştımidrarda gorünmeyebilir cok yeniyse..kan testi yaptirin iciniz rahat etsin
Hala olmadın mı test yaptın mı peki tekrardanBenimde 9 gün geçti
Gelen giden yok bekliyorum
Tekrar yap istersen bende 12 sinden beri bekliyorumBenımde 11 ınde olmam gerekıyordu ama halen tık yok. Gunlerdır adet belırtılerı var ayaklarım agrıyo ama adt olmadm. Gecen ay ılıskıden sonra ıkı gun doğm kontrol hapı kullanmıstım ve akabınde uc gun sonra kanama olmustu . Bunun etkısı olablrmı gecıkmesınde. Yoksa gebelk ıhtmalı varmı. Kaldkı uc test yaptım tum negatf cıktı. Adet dönemnde önce yapmıstım ama testı
Hamılesn bncePozitif mi acaba
Yani uc defa yaptım testı negatf cıktı. Sence bu saatten snra poztf olma ıhtmalı varmı..Tekrar yap istersen bende 12 sinden beri bekliyorum
Benim yaptığım 2 test fr böyle çıktı sonra kan testi yaptırdım 1.2 çıktı ve hala da adet olmadım nası iş bu anlamadimPozitif mi acaba
Bnce pozitif cnm yarin kan verPozitif mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?