Gebeliğe Hazırlık gebelik olmadığı halde gelmeyen adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
kızlar merhaba eylülün 12sinde adet olmam gerekiyordu adet olmadım bugün sabah test yaptım negatif çıktı ama ben 1000 mg antibiyotik kullanmıştım 20 lik dişimi çektirmek için ama adetime 4-5 gün vardı vede 2 gün kullandım dişimi pazartesi çektirdim doktor tekrar antibiyotik kullandım 500 mg dı bu seferki 4 gün kullandım bıraktım bugün cumartesi adet olmadım ama adet olacak gibide değilim mesela şişkinliğim yok ne bilim adet olurken biraz sancım ağrı başlar oda yok adet belirtim hiç yok ama gebelikte yok.antibiyotik bu kadar gecikme yaparmı keşke gelmesede bebiş haberini alsam

geçmiş olsun canım bende 20 lik için iki gündür antibiyotik alıyorum 750 mglık. adetim erken geldi dün sanırım ilaçtan. yinede bıraktım ilacı. her bünyede farklı tepki yapar belki sende geciktirmiştir yada inşallah hamilesindir :)

Be
Bende antibiyotik kullandigim ay 45 gunde adet olmustum cnm etkliyor regli

canım bana da öyle dediler hatta antibiyotik aadeti erken getirir felan dediler ama benimki gelmedi ben bide 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum o yüzden heyecan yaptım biraz rabbime dua ediyorum inşallah geç döllenme vardırda bebişim gelir diye

Benim de 10 gün gecikti..perşembe gün test yaptırdım negatif çıktı ama hala gelen giden yok seninki gibi adet belirtisi de yok kafayı yicem...

Antibiyotikler adeti etkiliyor. Ben antibiyotik bile almamama rağmen mevsim geçişi stres vs olabilir. Tam bir hafta geç geldi.

Aynısı bende de var ben ilaçta kullanmadım test negatif ama adet gelmiyor senin gibi 12 sinden beri bekliyorum

Benımde 11 ınde olmam gerekıyordu ama halen tık yok. Gunlerdır adet belırtılerı var ayaklarım agrıyo ama adt olmadm. Gecen ay ılıskıden sonra ıkı gun doğm kontrol hapı kullanmıstım ve akabınde uc gun sonra kanama olmustu . Bunun etkısı olablrmı gecıkmesınde. Yoksa gebelk ıhtmalı varmı. Kaldkı uc test yaptım tum negatf cıktı. Adet dönemnde önce yapmıstım ama testı

Tekrar yap istersen bende 12 sinden beri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…