Bende yaşamadımGeçmedi mi ama yumurtlama günü bilemedim ben hiç yaşamadım öyle
Sabah yapmadıysan öğlen hiç yapma dur kız bir iki gün bari sabret
İyi yarın yap bakalımÇok zor çookkk
Şüpheniz varsa verinKızlar döngünün 34. Günü normalde hiç gecikmez max 31. Gün olurum. Az önce mirrateck erken gebelik yaptım negatif. Kaset test testti de bu şekilde çıktı bu beyaz çizgi ne anlama geliyor? Sizce kan vereyim mi ya hiç gecikmezdi.
İnşallah malum olmuşturBende yaşamadım
Acayip sol kasığım ağrıyo
Ve rüya gördüm,kontrole gidiyorum 3 aylık olduğunu söylüyolar ne güzel bı histi
İnşallah canımİnşallah malum olmuştur
Aynı canım göğüsler hassas biraz da karin bel ağrısı ama benim bir hafta önceden ağrılar başlar hep o yüzden umutlanamıyorum keşke ayırt edici bir şey olsaİnşallah canımsen nasıl oldun
Canım sinirlerim bozuldu cidden artık aylardır. Asla gecikmezdi. Ama testler negatif. Döngüsü uzun olanların böyle olabiliyormuş ama bilmiyorum gerçekten gecikip negatif çıkması çok daha sinir bozucuymuş yani şöyle son ilişki 16 mayıs döngünün 18. Günü ve 28 Mayıs. 28 Mayıs zaten döngünün 30. Günüydü. Genelde geç yumurtluyorum.18 mayıs yakaladıysa 20 den sonra mı yumurtladım acaba bilmiyorum sinirlerim bozulduŞüpheniz varsa verin
Ovulasyon la takip etmiyomusun canımCanım sinirlerim bozuldu cidden artık aylardır. Asla gecikmezdi. Ama testler negatif. Döngüsü uzun olanların böyle olabiliyormuş ama bilmiyorum gerçekten gecikip negatif çıkması çok daha sinir bozucuymuş yani şöyle son ilişki 16 mayıs döngünün 18. Günü ve 28 Mayıs. 28 Mayıs zaten döngünün 30. Günüydü. Genelde geç yumurtluyorum.18 mayıs yakaladıysa 20 den sonra mı yumurtladım acaba bilmiyorum sinirlerim bozuldu
KeşkeeAynı canım göğüsler hassas biraz da karin bel ağrısı ama benim bir hafta önceden ağrılar başlar hep o yüzden umutlanamıyorum keşke ayırt edici bir şey olsa
Geçen aylarda ettim canım da artık yapmıyorum ovülasyon. Şöyleki yaptığımda genelde 17-20. Günlerde yumurtlama görüyordum. Benim son ilişki 18. Gün sonrasında çatladıysa 5 güne kadar yaşayabiliyor ya sperm yani 23. Gün yumurtladıysam bile en en geç belki 18. Gündeki ilişkiyi yakalamıştır bi ihtimal. Öyle olursa 11. Gün falan oluyor şuan. Bakalım ayın 10 nuna kadar olmazsam kan testi vericem geç döllenme olabilir mi diyeOvulasyon la takip etmiyomusun canım
Döngün uzunsa belki geç yumurtlamişsindir benim 28 günde bir ama 17 . Gün gördüm
He bide belirtilerin var mı
Bence stres yapma kan ver rahatla
Sadece çok halsizlik var canım. Göğüs hassasiyeti normalde de olmaz zaten şimdi de yok. Akıntı her zamanki gibi. 1 haftadır regl gibi ara ara ağrım var bide işte.Ovulasyon la takip etmiyomusun canım
Döngün uzunsa belki geç yumurtlamişsindir benim 28 günde bir ama 17 . Gün gördüm
He bide belirtilerin var mı
Bence stres yapma kan ver rahatla
Zaten 12 gün sonrasında belli oluyomuş varsadaSadece çok halsizlik var canım. Göğüs hassasiyeti normalde de olmaz zaten şimdi de yok. Akıntı her zamanki gibi. 1 haftadır regl gibi ara ara ağrım var bide işte.
Erken gebelik testimi yaptin? Benim de goguslerime dolgunluk geldi agrim yok dunde boyleydi sonra normale döndu arada kasik agrim var o kdar bakalim bnim de bes gun kaldi bence daha erken supeli iliski ve ya ovulasyon dan 12 gun say ondan sonra tesr yap benceKızlarr ben dayanamadım gece de uyumadım zaten uyku düzenim berbat baya bi tuttuktan sonra test yaptım. Ve nur topu gibi negatif. Ama akıntım var su gibi ve göğüslerim hala şiş. Bilemiyorum hiç böyle olmazdı bata 5 gün kala.. psikolojik de olabilir sanırım kafam karışık..
Canım ben biliyorum erken gebelik yaptım. Ama dayanamadığım için yaptım. Rahatladım çok kafaya takıyordum yoksa. Tam batta yeniden yapıcamErken gebelik testimi yaptin? Benim de goguslerime dolgunluk geldi agrim yok dunde boyleydi sonra normale döndu arada kasik agrim var o kdar bakalim bnim de bes gun kaldi bence daha erken supeli iliski ve ya ovulasyon dan 12 gun say ondan sonra tesr yap bence
Öyle de olabilir tabi ama hemen karamsar olmaKızlarr ben dayanamadım gece de uyumadım zaten uyku düzenim berbat baya bi tuttuktan sonra test yaptım. Ve nur topu gibi negatif. Ama akıntım var su gibi ve göğüslerim hala şiş. Bilemiyorum hiç böyle olmazdı bata 5 gün kala.. psikolojik de olabilir sanırım kafam karışık..
Aynen beklicem artıkÖyle de olabilir tabi ama hemen karamsar olma
Regl günün den önce veya o gün tekrar yaparsın
Canım erken olduğu için de negatif çıkmış olabilir az kaldı sabır inşallah görürüz pozitifleriKızlarr ben dayanamadım gece de uyumadım zaten uyku düzenim berbat baya bi tuttuktan sonra test yaptım. Ve nur topu gibi negatif. Ama akıntım var su gibi ve göğüslerim hala şiş. Bilemiyorum hiç böyle olmazdı bata 5 gün kala.. psikolojik de olabilir sanırım kafam karışık..
Canım senin ağrın devam ediyomu?Canım erken olduğu için de negatif çıkmış olabilir az kaldı sabır inşallah görürüz pozitifleri
Aynıyım canım yani her ay regl öncesi yaşadığım ağrılar var o yüzden hiç ayırt edemiyorum ya sen nasılsın?Canım senin ağrın devam ediyomu?
Nasılsın