Tatil uğurlu gelir belki canımAy ben bu ay kasmayı düşünmüyorum pek hersey dahil tatil almıştık yiyip içiyim rahat rahatBen o rahim filminden tırsıyorum ya mecbur kalmayalım da
Olabilir neden olmasınKizlar bnim’adetim iki gun var adetime. Sabah test yaptim negatif snra adet bel agrisi yasadim acik kahverengi akintim’geldi sonra pembe si geldi birdaha birsy gelmedi. Sizc yerlesme kanamasi mi?
Evet erken testi , az az kanama geldi herhalde adet göruyorumOlabilir neden olmasın
Kaset test mı yaptın erken gebelik mi
İnşallah canım bekleyelim bakalımTatil uğurlu gelir belki canım
İnşallah kalmayız
Hayırlısı olsun canım gelecek ay insallahEvet erken testi , az az kanama geldi herhalde adet göruyorum
Hayırlısı olsun canım bı dahaki aya kaldı bizim hayallerEvet erken testi , az az kanama geldi herhalde adet göruyorum
Adet oldun mu canımHayırlısı olsun canım gelecek ay insallah
Evet canım sen naptınAdet oldun mu canım
Olmadım daha bekliyorum arada ağrı gelip gidiyo bugün olurum sanırımEvet canım sen naptın
Olmazsın insOlmadım daha bekliyorum arada ağrı gelip gidiyo bugün olurum sanırım
İnşallah ama ümit yok artıklOlmazsın ins
Yine yaptım ama hayal görüyorum yarım saat geçti çünküOlmazsın ins
Merhaba bu bahsettiğiniz sancıyı ben BAT a 4 gün varken yaşadım hamileyim çok şükür inşallah sizinde belirtidir , yumurtlamanız ne zaman olmuştu ben yumurtlamadan 9 gün sonra falan hissetmeye başladımKızlar dün öğlen kuaföre gitmiştim regl sancısı gibi birşet gelip gitti ortalama 15 dk falan belki sürmüstür genel ağrılarım da devam ediyor… bata 7 gün var acaba o ağrı döllenme olabilir mi?
Ben göremedim canım yarın dene inşallah olmazsınYine yaptım ama hayal görüyorum yarım saat geçti çünküAdet olmazsam sabah ilk idararla denerim yine ümitlendim
Arkadaş da hamileMerhaba bu bahsettiğiniz sancıyı ben BAT a 4 gün varken yaşadım hamileyim çok şükür inşallah sizinde belirtidir , yumurtlamanız ne zaman olmuştu ben yumurtlamadan 9 gün sonra falan hissetmeye başladım
Teşekkür ederim sağolunBen göremedim canım yarın dene inşallah olmazsın
Arkadaş da hamiletebrik ederim sizi de
Evet yarın ilk idrarla deniycemBen göremedim canım yarın dene inşallah olmazsın
Arkadaş da hamiletebrik ederim sizi de
Burda daha belli gibi evwtEvet yarın ilk idrarla deniycem
Yarın doğru mu değil mi anlıycam artıkBurda daha belli gibi evwt