- 2 Mayıs 2024
- 464
- 97
- 25
Ay öyle mi unutmuşumAyy hadi inşallah bi de babalar günüü
Şimdi tuvalete gittim tuhaf bi alıntım olmuş hiç böyle görmedim peçeteye leke değilde böyle kırmızı bişeyler geldi
Noluyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay öyle mi unutmuşumAyy hadi inşallah bi de babalar günüü
Daha çok erken canım boşuna morelini bozma belkide vardır morelini bozıcaksın 7 gün önceden nagarif görmen yüksekKızlarr ben test aldım sizce yapıyım mı dayanamıyorum 7 gün var ama dayanamıyorum ya
Böyle kılcal damar gibi peçeteye geldiBilmek zorunda da kalmayalım inşallahh Allah bi daha yaşatmasın
Yapmadım zor da olsa dayanmaya çalışcamDaha çok erken canım boşuna morelini bozma belkide vardır morelini bozıcaksın 7 gün önceden nagarif görmen yüksek
Aa yerleşme tarzı biseyler olabilir mi inşallah öyledirAy öyle mi unutmuşum
Şimdi tuvalete gittim tuhaf bi alıntım olmuş hiç böyle görmedim peçeteye leke değilde böyle kırmızı bişeyler geldi
Noluyoo
Bence de daha erken canım bekle biraz dahaKızlarr ben test aldım sizce yapıyım mı dayanamıyorum 7 gün var ama dayanamıyorum ya
Ay inşallah ya hiç böyle bişey olmamıştıAa yerleşme tarzı biseyler olabilir mi inşallah öyledir
Evet sabırlı olYapmadım zor da olsa dayanmaya çalışcam
benim de göğüslerim çok fena ağrıyor ara ara karnım da ama umitleneniyorum bilmiyorum regl öncesi gibi sanki yineAy inşallah ya hiç böyle bişey olmamıştı
Sol kasığım ağrıyo şuanda
İnsan bi yerinin ağrıdığına sevinir mi ya
Pembe miydi olabilir yerlesmeBöyle kılcal damar gibi peçeteye geldi
Bişey mi var acaba
Bak yine umutlandım
Hangi gün yapalım ben sabredemiyorumEvet sabırlı ol
Hep birlikte aynı gün yapalım
Kan gibi de değil tam ya kılcal damar gibi açık kırmızıPembe miydi olabilir yerlesme
Sen başla peşine yapalım o zamanHangi gün yapalım ben sabredemiyorum
Ben bı dün görünce umitlendim şimdi geçtibenim de göğüslerim çok fena ağrıyor ara ara karnım da ama umitleneniyorum bilmiyorum regl öncesi gibi sanki yine
benim de göğüslerim çok fena ağrıyor ara ara karnım da ama umitleneniyorum bilmiyorum regl öncesi gibi sanki yine
Yeni uyandım siz yapmayın deyince yapmadım ilk idrarla öğlen yapsam mı… bide sanırım bende de nokta nokta açıl kahve sanırım lekeler var 2 3 tane. İç çamaşırım da açık pembe olduğu için ayırt edemedimSen başla peşine yapalım o zaman
Geçmedi mi ama yumurtlama günü bilemedim ben hiç yaşamadım öyleAma konu açtım birisi yumurtlama kanamasıdır dedi
Sabah yapmadıysan öğlen hiç yapma dur kız bir iki gün bari sabretYeni uyandım siz yapmayın deyince yapmadım ilk idrarla öğlen yapsam mı… bide sanırım bende de nokta nokta açıl kahve sanırım lekeler var 2 3 tane. İç çamaşırım da açık pembe olduğu için ayırt edemedim
Çok zor çookkkGeçmedi mi ama yumurtlama günü bilemedim ben hiç yaşamadım öyle
Sabah yapmadıysan öğlen hiç yapma dur kız bir iki gün bari sabret