Kız ben de dün kuaföre gittim asadsdf bildiğim kadarıyla döllenme ağrısı diye bir şey yokmuş canım yani gebelik öncesi de regl sancısı gibi oluyormuş o yüzden ayırt etmek çok zor diyorlar... Ben de geçen aylarda minik sancılardan ümitlenmiştim regl oldum sonra ama inşallah bebiştendirKızlar dün öğlen kuaföre gitmiştim regl sancısı gibi birşet gelip gitti ortalama 15 dk falan belki sürmüstür genel ağrılarım da devam ediyor… bata 7 gün var acaba o ağrı döllenme olabilir mi?
Ay benim de bat gunum 7 harizan. Belirtilerimi tek tek yaziyorum, bugun de sol kasik agrisi kramp gibi, pazr gunden beri yorgunluk hissi, akisina birakayim diyorumKızlar dün öğlen kuaföre gitmiştim regl sancısı gibi birşet gelip gitti ortalama 15 dk falan belki sürmüstür genel ağrılarım da devam ediyor… bata 7 gün var acaba o ağrı döllenme olabilir mi?
ay inşallah vardırKızlar dün öğlen kuaföre gitmiştim regl sancısı gibi birşet gelip gitti ortalama 15 dk falan belki sürmüstür genel ağrılarım da devam ediyor… bata 7 gün var acaba o ağrı döllenme olabilir mi?
Benim geçen ay minikte değildi sancımKız ben de dün kuaföre gittim asadsdf bildiğim kadarıyla döllenme ağrısı diye bir şey yokmuş canım yani gebelik öncesi de regl sancısı gibi oluyormuş o yüzden ayırt etmek çok zor diyorlar... Ben de geçen aylarda minik sancılardan ümitlenmiştim regl oldum sonra ama inşallah bebiştendir
4 ümüz de aynı gün bekliyoruzAy benim de bat gunum 7 harizan. Belirtilerimi tek tek yaziyorum, bugun de sol kasik agrisi kramp gibi, pazr gunden beri yorgunluk hissi, akisina birakayim diyorum
Olmuyor. Sari akintim da var hayirlisi insallah hamissizdir,
Ay niye minik yazdıysam işte normal regl sancılarıydı benim deBenim geçen ay minikte değildi sancımaha kesin oldu dedim test yaptım tek çizgi hemen peşine adet oldum test yapmamı bekliyo heralde
Demi4 ümüz de aynı gün bekliyoruz
Hic mi kasik agrisi flan yok? Gerci bazilarinda olmuyormus. Bnim pzr gunden beri uyku hali sari akindi dünden beri kasik agrisi. Burda haber edelim adet gelse de gelmesedeHiç bişeysadece bi ümit bekliyorum
Bence 12 haziranAy niye minik yazdıysam işte normal regl sancılarıydı benim deAynen yaa artık negatifli test yapmak istemiyorum ben de bir de benim geçen ay gecikmişti normalde hiç gecikmezken o yüzden bu ay 8 haziranı mı bekliycem yoksa geçen ayki döngüye göre 12 Haziran oluyor hangisini saysam bilmiyorum
Yumurtlama günü oldu ama sonra olmadıHic mi kasik agrisi flan yok? Gerci bazilarinda olmuyormus. Bnim pzr gunden beri uyku hali sari akindi dünden beri kasik agrisi. Burda haber edelim adet gelse de gelmesedeinsallah gelmez
Yani 27 günde bir oluyorum normalde sadece geçen ay 30 gün oldu floda da 8i gösteriyor ben yine de geç olan tarihi bekleyeyim de hüsran olmasın yineBence 12 haziranbellide olmaz tabi 1-2 gün öncede olabilirsin kaç günde bir oluyorsan ona göre olur
Demi bnimde oyleYumurtlama günü oldu ama sonra olmadıuyku hali olsa anlamam çünkü normalde de çok uyuyorum bi dün böyle sol kasığımda sızı oldu ara ara geçti gitti belirti aramıyorum artık bu ay önceki aylar oldu da noldu yine hüsran 5 aydır tık yok
Yani 27 günde bir oluyorum normalde sadece geçen ay 30 gün oldu floda da 8i gösteriyor ben yine de geç olan tarihi bekleyeyim de hüsran olmasın yine
Benim de kasık karın ağrım var biraz da akıntım var ama geçen aylarda da oldu o yüzden bilemiyoreeHic mi kasik agrisi flan yok? Gerci bazilarinda olmuyormus. Bnim pzr gunden beri uyku hali sari akindi dünden beri kasik agrisi. Burda haber edelim adet gelse de gelmesedeinsallah gelmez
evet ya bide gobek agrisi diyorlar onu yasamistim kimyasal gecirdigimde gobegin cekiliyor’sanki agri oluyorBenim de kasık karın ağrım var biraz da akıntım var ama geçen aylarda da oldu o yüzden bilemiyoree
Geçen ay geciktiğinde şunu fark ettim yalnız beklenen tarihten itibaren gecikme yazmadı da ortalama döngü süresi oluyor ya o günden sonra gecikme diye belirttiBende flo kullanıyorum geç olduysan öyle kaydettiysen ona göre gösterir
Tabiki var niye olmasınDemi bnimde oyle
Oldu husran neyseki hala umut var