Günaydın canım yaptın mı testYarın doğru mu değil mi anlıycam artık
Günaydın canımGünaydın canım yaptın mı test
Etiketlemeyi unutmuşumMerhaba güzel haberi aldınız mı acaba ?? Ya da adet mi oldunuz ?
Çok sevindimmm.
Etiketlemeyi unutmuşum
Canım nasıl gidiyor çalışmalarGünaydın canım yaptın mı test
Canım bu ay aslında boş geçmek istedim temmuzda tatilimiz var ama nasipCanım nasıl gidiyor çalışmalar
Hayırlısı olsun canım biz iyiyiz çok şükür 10.hafta içindeyim şuan çok şükür herşey yolunda çok sakin geçiyorCanım bu ay aslında boş geçmek istedim temmuzda tatilimiz var ama nasipSenin bebiş nasıl her şey yolunda mı sen nasılsın?
Ne çabuk geçiyor zaman ya dün gibi daha konuştuğumuz çok şükür canım sağlıkla kucağına alHayırlısı olsun canım biz iyiyiz çok şükür 10.hafta içindeyim şuan çok şükür herşey yolunda çok sakin geçiyor
Canım hiç hamile olmadım amaSelam kizlar, birsey sorcaktim adetime 11-12 gun var bugun bnim ovu gunum ama hic bir belirtim yok ben ovu belirtisini adetten snra ki gun gordum kasik agriisi ve cokca seffaf akinti o hafta hep degerlendirdik. Acaba hamilelik belirtisi olabilir 11/12 gun once? Uyku hali arada kasik batmasi yorgunluk
Tutunmayi biliyordum demek ki belirti de oylemis saol cnmCanım hiç hamile olmadım amaburada okuduklarım kadarıyla adete 11-12 gün kala belirti olmaz hayırlısı olsun inşallah tutmuştur
Amin canım benim inşallahNe çabuk geçiyor zaman ya dün gibi daha konuştuğumuz çok şükür canım sağlıkla kucağına al