Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben 5. haftada keseyi gördüm kalp atışlarını bu hafta dinlicem inşallah. Hepimize hayırlı olsun.
Ay inşallahkuzum benım 4+4 te degerım 1391 di ve doktor azda olsa belkı goruruz dıye alttan baktı ; mişnik bir karartı vardı banada gsterdı :) 5+larda haylı haylı gorulur kuzum
Slm kızlar ben e keseyi görmek için sabırsızlanıyorum geçen hafta hamile olduğumu öğrendim degerlerim 129,539,1000 den büyük diyo kaç olduğu yazmıyor doktorum bu hafta yoktu o yuzden haftaya randevu verdiler
Topik hayirli olsun kizlar
Insallah tek temennim :)hosgeldın kuzum guzel haberlerle gel ınsallah
Insallah tek temennim :)
Birde yarin sabah yaptigimda cizgi cikmiyomus abooo :))
Insallah canimcıkarmı cıkaar kuzummmm dua edelım ınsallah
merhaba arkadaslar topiğiniz hayırlı ugurlu olsun :)
hos bulduk tessekurler :) ben bugün ılk defa gordüm :) keseyı sabırla bekleyın allahım yardımcınız olsun zor bır bekleyiş cok iyi bılıyorumhosgeldın canım tesekkur ederız.
hos bulduk tessekurler :) ben bugün ılk defa gordüm :) keseyı sabırla bekleyın allahım yardımcınız olsun zor bır bekleyiş cok iyi bılıyorum
amin canım inşcok bekletmeden yapınkı en azından degerın guzel bır sekılde ılerlemesı sızı bıraz olsun ferahlatabılır. yada gerıye dogru gıdıyorsa ınsallah boyle bırsey yokur ona gore hazırlıklı olursunuz. Ben guzel bır sekılde degerınızın ılerledıgını dusunuyor ve hıısedıorum
anlıyorum :) aynı haftadayız senınle bende 6 haftalıgım normal bbat gunune göre 8 haftalık ama gec döllenme oldugu için 6 haftalık suan ben bugun lekem oldugu ıcın gıttım doktora düşükten korktum canm ben söle özet gecıyım ayın 17snde ustten baktı göremedik bugunde ustten baktı gorduk cok şükür :) hiç beklemıyordum görebılecgımı sanmıyordum suprız oldu alttan baktırmadm hıc baktırmamdakac haftalıksın suan canım tam olarak ? üstten mı gorundu alttan mı ? ya kalp atısları bebıssssss ?
cok soru sordum ama heycanla beklıyoruz bızde
anlıyorum :) aynı haftadayız senınle bende 6 haftalıgım normal bbat gunune göre 8 haftalık ama gec döllenme oldugu için 6 haftalık suan ben bugun lekem oldugu ıcın gıttım doktora düşükten korktum canm ben söle özet gecıyım ayın 17snde ustten baktı göremedik bugunde ustten baktı gorduk cok şükür :) hiç beklemıyordum görebılecgımı sanmıyordum suprız oldu alttan baktırmadm hıc baktırmamda
inşallah canım senin de haberini bekliyorum ve diğer arkadaşların da inşallah hepimiz o mutluluğu yaşarız.hosgeldın canım grubumuza ; ınsallah bende 4+4 de kese mınıcık gorundu oda cok normaldı doktorum benım merakımı dındırmek amacıyla baktı ; 6+0 da yanı 5 eylulde randevum var ınsallah hepsı bır arada olur. bebıste kesede kalp atıslarınıda duyarım. ınsallah senınde guzel haberlerını alırız
sagol canm ınsllah sende gorursun bebişini :) cok bambaska bır duygu ben agladm resmını gorunce haftaya bugunde ınsllah kalp atıslarını duyacagız :)ne guzel ne mutlu sana canım ben suan 5+1 deyım . 5 ylulde randevum var sat'ıma gore 6+0 da ıyıce goruncek hersey ALLAHın ıznıyle. cok sevındım senın ıcın