- 2 Temmuz 2024
- 3.264
- 5.540
- 73
- 27
- Konu Sahibi Queengibiqueen
1 Nisan'da daha 4 gün falan varkaç gün var adetine canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 Nisan'da daha 4 gün falan varkaç gün var adetine canım?
erken gebelik testimiydi?1 Nisan'da daha 4 gün falan var
Yok normal kaset testerken gebelik testimiydi?
Ay şakaaaaGünaydınlar kızlar okula gitmek için uyandım normalde yapmayacaktım ama prodoctor erken gebelik testi yapayım dedim bu arada dün akşam da yaptım ama sonradan gördüğüm bir çok silik çizgi vardı neyse sabah yaptım ilk 10 dk içinde silik çizgi belirtiinşallah yalancı deildir çok da umutlanmak istemiyorum malum testlerin azizliğime uğruyoruz bazen inşallah vardır bugün catlamanın 10.günü
az da olsa umutlandım
suuuduru68
Queengibiqueen ve diğer kızlar
![]()
ondan dolayı negatif çıkmıştır daha adetine 4 gün olduğu için erkek gebelikde çıkar öyle dene bir deYok normal kaset test
Çok hafif görüyorum ama testin çizgisi mi kuruma mi bilmiyorumondan dolayı negatif çıkmıştır daha adetine 4 gün olduğu için erkek gebelikde çıkar öyle dene bir de![]()
varda çıkar mı adete 5 gün var çatlama üzerinden 9. Gün bugunKorkma hadi bugün kan ver böyle beklemekten daha iyidir inan.
Canım bence yalancı pozitifti ama il on dk çıkması tuhaf az önce eve geldim başka marka yaptım ve negatifAy şakaaaa![]()
İdrar yoğunluğuna bağlı negatifti çıkmış olabilir biliyorsun bunları profesör olduk artık en iyisi kan ver bende vercem gücümü topladım yılmak yokCanım bence yalancı pozitifti ama il on dk çıkması tuhaf az önce eve geldim başka marka yaptım ve negatif![]()
Yokya testte görmediğim sürece vermemİdrar yoğunluğuna bağlı negatifti çıkmış olabilir biliyorsun bunları profesör olduk artık en iyisi kan ver bende vercem gücümü topladım yılmak yok![]()
Aşkım testte gördüğümüz de oldu kan negatif çıktı bu testlere asla güven olmazYokya testte görmediğim sürece vermemakşam sıvı alımına dikkat edip tekrar yaparım ama bence yok olsa çıkardı
İşte koyu çıkana kadar gidip vermem zaten silik testle güvenmiyorum bendeAşkım testte gördüğümüz de oldu kan negatif çıktı bu testlere asla güven olmaz
Teste güvenme erken bir gebelikse ozamam testde cıkmaması çok normal canım benim daha üzülmek için erkenYokya testte görmediğim sürece vermemakşam sıvı alımına dikkat edip tekrar yaparım ama bence yok olsa çıkardı
Ama sabah görüp şimdi görmemek çok saçma demekki test hatalıTeste güvenme erken bir gebelikse ozamam testde cıkmaması çok normal canım benim daha üzülmek için erken![]()
Bence gebelik var kan verecektin sankiEki Görüntüle 3567948
Üstteki dünkü alttaki bugünkü ovülasyon testi kızlar adete 5 gün kaldı çatlamanın üzerinden 9 gün geçti
Verecektim de korkuyorum bende oy oyyyBence gebelik var kan verecektin sanki
Senin çatlama 19 u deilmiydi benimle aynıydı sanki Oyüzden bugün 10.gün canımVerecektim de korkuyorum bende oy oyyy