- Konu Sahibi Queengibiqueen
Aslına bakarsan bu ay gebelik planı ve çalışması içine grmedimSilikte olabilir böylede çıkabilir canım normal ama gebelik testi yapsana varsa yumurtlamanla çatlamamız aynı seninle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslına bakarsan bu ay gebelik planı ve çalışması içine grmedimSilikte olabilir böylede çıkabilir canım normal ama gebelik testi yapsana varsa yumurtlamanla çatlamamız aynı seninle![]()
Evet evet yap buraya da yaz ama bende merak ettimAslına bakarsan bu ay gebelik planı ve çalışması içine grmedim(gecen ay kimyasalim oldu bu ayı boş geçmek istedim) bu testleri de nisan ayı için almıştım merakıma yaptim koyu pembeleri görünce noluyo merak ettim.. ama sabah ilk idrarla bi gebelik yapacağım
![]()
Tamam canim yazarim insallah senin değerlendirmende olumlu sonuçlanırEvet evet yap buraya da yaz ama bende merak ettimbende bu ay bu testlerle değerlendirdim bekliyorum
Evet evet çoğu birbirine çok yakınTamam canim yazarim insallah senin değerlendirmende olumlu sonuçlanırburayı takipte kalacağım çoğunluk bat 2 Nisan yazanların
Sen ne zmn test yapacaksın bi dahaEvet evet çoğu birbirine çok yakınay inşallah bekleyen herkes kavuşur inşallah
![]()
Bilmiyorum ki ödüm kopuyor benim güya yarın kan verecektim ama bilmiyorum kiSen ne zmn test yapacaksın bi daha
Bana sorarsan kana da erken henüz.. sonra erken kanda çıkıyor yok değer düşük yok arttı mı yine stres gibiBilmiyorum ki ödüm kopuyor benim güya yarın kan verecektim ama bilmiyorum ki
Doğru doğru haklısın ama ben nası beklicem bacım ah ahBana sorarsan kana da erken henüz.. sonra erken kanda çıkıyor yok değer düşük yok arttı mı yine stres gibi
Kanı sağlık ocağında mi vereceksin.. bizim burda cuma günleri kan almıyorlar daDoğru doğru haklısın ama ben nası beklicem bacım ah ahBayram öncesi öğrenme imkanım olsa hayallerim vardı da nasip işte
Yok özelde vericem hemen çıkıyo sonuç en azından diye düşünüyorum amaaa işte erken yoksa moral bozulacak bayram üstüKanı sağlık ocağında mi vereceksin.. bizim burda cuma günleri kan almıyorlar da
Aynen özel de 40 45 dk da çıkıyor sonuç.. duramayacagim diyorsan yarin ver bakalım kanı için rahat etsin ama erken benim var bi tane çocuğum 3 gün gecince öğrenmiştimYok özelde vericem hemen çıkıyo sonuç en azından diye düşünüyorum amaaa işte erken yoksa moral bozulacak bayram üstü
İşte negatif görürsem bayram üstü bütün moral bozulacak beklemek istiyorum ama bekleyemiyorum kiAynen özel de 40 45 dk da çıkıyor sonuç.. duramayacagim diyorsan yarin ver bakalım kanı için rahat etsin ama erken benim var bi tane çocuğum 3 gün gecince öğrenmiştim
Haklısın insan değerlendirdiği zaman çabuk öğrenmek istiyor gecen ay bat günü öğrenmiştim bekledim ama kan için testler pozitif sonra günüm geçti 5. Gün falandi kan verdim 5.48 falan beta cikti dedim olmamış sonrasında gitti ztnİşte negatif görürsem bayram üstü bütün moral bozulacak beklemek istiyorum ama bekleyemiyorum ki
Ayyyy hayırlısıyla inşaallaj sağlıklı sıhhatli gebelik geçirip yavrularımızı kucağımıza alırızHaklısın insan değerlendirdiği zaman çabuk öğrenmek istiyor gecen ay bat günü öğrenmiştim bekledim ama kan için testler pozitif sonra günüm geçti 5. Gün falandi kan verdim 5.48 falan beta cikti dedim olmamış sonrasında gitti ztn
Insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinAyyyy hayırlısıyla inşaallaj sağlıklı sıhhatli gebelik geçirip yavrularımızı kucağımıza alırız![]()
Gaz da olabilirAy benimde karnım suan öylee fena gürültülüneden acabaa
İnşallah canım aynıyız seninleMerhaba benim 18 19 Mart çatlamakasık ağrım var ve ovulasyon gününün ertesi 3 gün lekelenmem oldu. İnşallah tutmuştur
yarın test alıp yapmaya başlayacağım inşallah vardır Allah'ım
Bende de aynı şekilde.Sonucu paylasın mutlakaAkşamdan beri rahimde baloncuk gibi şeyler hissediyorum ara ara alt karında fokurduyormus gibi. Kendimi dinlediğim içindir belki
bakalım nolacak.
Merhaba genelde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyor. Acaba hangi günler degerlendirdiniz ve kaç günde adet oluyorsunuz ?Kizlar bana da bi bakınbat 2 Nisan mart 15 kasik ağrısı 18 ve 19 da akinti şeklinde yumurtlama olduğunu hissettim reglim düzenlidir. Internetten ovulasyon testi aldım bugün elime geçti merak edip yaptim simdi bu ne demek oluyor? Ben tekrar mı yumurtlama yaşayacağım regliye kalmış 5 gün
Eki Görüntüle 3567546