• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Silikte olabilir böylede çıkabilir canım normal ama gebelik testi yapsana varsa yumurtlamanla çatlamamız aynı seninle😂
Aslına bakarsan bu ay gebelik planı ve çalışması içine grmedim 😁 (gecen ay kimyasalim oldu bu ayı boş geçmek istedim) bu testleri de nisan ayı için almıştım merakıma yaptim koyu pembeleri görünce noluyo merak ettim.. ama sabah ilk idrarla bi gebelik yapacağım 😀

Aslına bakarsan bu ay gebelik planı ve çalışması içine grmedim 😁 (gecen ay kimyasalim oldu bu ayı boş geçmek istedim) bu testleri de nisan ayı için almıştım merakıma yaptim koyu pembeleri görünce noluyo merak ettim.. ama sabah ilk idrarla bi gebelik yapacağım 😀
Evet evet yap buraya da yaz ama bende merak ettim 😂 bende bu ay bu testlerle değerlendirdim bekliyorum

Yok özelde vericem hemen çıkıyo sonuç en azından diye düşünüyorum amaaa işte erken yoksa moral bozulacak bayram üstü
Aynen özel de 40 45 dk da çıkıyor sonuç.. duramayacagim diyorsan yarin ver bakalım kanı için rahat etsin ama erken benim var bi tane çocuğum 3 gün gecince öğrenmiştim

Aynen özel de 40 45 dk da çıkıyor sonuç.. duramayacagim diyorsan yarin ver bakalım kanı için rahat etsin ama erken benim var bi tane çocuğum 3 gün gecince öğrenmiştim
İşte negatif görürsem bayram üstü bütün moral bozulacak beklemek istiyorum ama bekleyemiyorum ki

İşte negatif görürsem bayram üstü bütün moral bozulacak beklemek istiyorum ama bekleyemiyorum ki
Haklısın insan değerlendirdiği zaman çabuk öğrenmek istiyor gecen ay bat günü öğrenmiştim bekledim ama kan için testler pozitif sonra günüm geçti 5. Gün falandi kan verdim 5.48 falan beta cikti dedim olmamış sonrasında gitti ztn

Haklısın insan değerlendirdiği zaman çabuk öğrenmek istiyor gecen ay bat günü öğrenmiştim bekledim ama kan için testler pozitif sonra günüm geçti 5. Gün falandi kan verdim 5.48 falan beta cikti dedim olmamış sonrasında gitti ztn
Ayyyy hayırlısıyla inşaallaj sağlıklı sıhhatli gebelik geçirip yavrularımızı kucağımıza alırız ❤️

Günaydınlar kızlar okula gitmek için uyandım normalde yapmayacaktım ama prodoctor erken gebelik testi yapayım dedim bu arada dün akşam da yaptım ama sonradan gördüğüm bir çok silik çizgi vardı neyse sabah yaptım ilk 10 dk içinde silik çizgi belirti 😂inşallah yalancı deildir çok da umutlanmak istemiyorum malum testlerin azizliğime uğruyoruz bazen inşallah vardır bugün catlamanın 10.günü❤️ az da olsa umutlandım suuuduru68 suuuduru68 Queengibiqueen Queengibiqueen ve diğer kızlar 🌸

Merhaba benim 18 19 Mart çatlama 🥰 kasık ağrım var ve ovulasyon gününün ertesi 3 gün lekelenmem oldu. İnşallah tutmuştur 🥰 yarın test alıp yapmaya başlayacağım inşallah vardır Allah'ım
İnşallah canım aynıyız seninle 🌸 ben dün akşam meraktan yaptım erken gebelik testi sonradan oluşan çok silik çizgi çıktı güvenmedim ama bu sabah evden çıkmadan yine yaptım ve 10 dk içinde bir silik çizgi belirdi inşallah hamileyimdir ❤️ çok da umutlanmak istemiyorum çünkü bu testlere güven olmuyor 😊

Kizlar bana da bi bakın 🙏 bat 2 Nisan mart 15 kasik ağrısı 18 ve 19 da akinti şeklinde yumurtlama olduğunu hissettim reglim düzenlidir. Internetten ovulasyon testi aldım bugün elime geçti merak edip yaptim simdi bu ne demek oluyor? Ben tekrar mı yumurtlama yaşayacağım regliye kalmış 5 gün 😕Eki Görüntüle 3567546
Merhaba genelde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyor. Acaba hangi günler degerlendirdiniz ve kaç günde adet oluyorsunuz ?

Back
X