- 3 Ocak 2021
- 3.677
- 1.153
- 83
- 35
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Evet canım çizgi görünüyor ama testlere de pek güven olmuyor inşallah pozitiftir başka bir markayla deneEki Görüntüle 3568821 Kızlar testime bakar mısınız üsteki iki gün önce diğeri de bugün sabah yaptım ama fotoğraf bozuluyor yüklerken elimdeki teste daha net görünüyor
Ben yanıldım amaAnladim canim testte hafif de olsa gözüküyor bisey prodoctor marka da yanılan da görmedim. Kan da netleşir normal bi regli düzeni olsa 5 günde koyu çıkması da lazım ama pcos diyorsun onda ki durumu bilemiyorum yumurtlama takibi yaptıysan ordan gün sayarak değerlendirebilirsin su gün diye mesela.. insallaj vardır
Yok bwn test alamadımBen yanıldım amayani baya belirgin çıkıp sonradan çıkmadı daha doğrusu sonradan çizgi oluştu ama o da kaale alınacak değildi sen naptın canım test yaptın mı tekrar
Bende cumartesinden beri yapamadım yarın eve geçince anca yaparım o da adet olmazsam genelde yumurtlamadan sonra 13.yada 14.gün adet olmuş oluyorum bakalım eve geçene kadar olmazsam gidince test yapacamYok bwn test alamadımbayramdan dolayi kapali eczaneler. nobetciler de bizim semte baya uzak bakalim bugun gittiğimiz yerlerde nobetci eczane görürsem alirim insallah
Bende bakslim bugun alabilirsem yarin sabah yaparim Zaten de kaldı son 2 günBende cumartesinden beri yapamadım yarın eve geçince anca yaparım o da adet olmazsam genelde yumurtlamadan sonra 13.yada 14.gün adet olmuş oluyorum bakalım eve geçene kadar olmazsam gidince test yapacam
hamilelik var
Ay inşallah iki gün sonra tekrar yaparım baktım koyulaşma var kan veririmhamilelik var
Siz kan verdiniz mihamilelik var
şimdi randevum var vericemSiz kan verdiniz mi
Canım gebelikten olabilirArkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
Eki Görüntüle 3568864
hadi güzel haberlerle inşallahBende bakslim bugun alabilirsem yarin sabah yaparim Zaten de kaldı son 2 gün
Yaptınız mı ☺Ben de awox var tutuyorum kendimi yapmamak için en erken bayram sabahı yapıcam
Naptin cnm kan verdin mi sonucun cikti mjşimdi randevum var vericem
sonuçum çarşamba çıkcakmış ama ben büyük ihtimal yarın kendi kadın doktoruma giderim canımNaptin cnm kan verdin mi sonucun cikti mj
Oo çarşamba da cokmus gerçekten.. neyse geç olsun da güç olmasınsonuçum çarşamba çıkcakmış ama ben büyük ihtimal yarın kendi kadın doktoruma giderim canımben yurt dışında olduğum için burda kan sonuçu uzun sürüyor malesef
İnşallah canım gününün geçmesini bekliyorım güzel bir sonuç olursa inşallah sizlerede paylaşacağımCanım gebelikten olabilir
hadi güzel haberlerle inşallah
malesef ya burası böyle olsun artık sabır etcemOo çarşamba da cokmus gerçekten.. neyse geç olsun da güç olmasın
hamilelik var
malesef ya burası böyle olsun artık sabır etcem
Çok tatlısınız hepinizamin inşallah canım
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kızlar catlamaniz ayın kaçında olmuştu?İnşallah canım çok saol iki gün sonra tekrar test yapıp atarım o zaman daha koyuysa kan veririm
Evet sabah yaptım negatif maalesefYaptınız mı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?