GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Selam kızlar bugün yumurtlamanın 15.günü ben hala regl olmadım ve dünden beri aşırı bel ve kasık batmalarım var adet olacak gibi hissediyorum ama olmuyor hatta dün takvimime baktım her zaman yumurtlamanın 14.günü adet olmuşum neden gelmedi hala anlamadım sabah prodoctor yaptım yine çok silik çıktı ama güvenmiyorum o teste cok yanıltıyor cumaya kadar olmazsam cuma günü kan vereceğim artık Queengibiqueen E Evrem0209

Kızlar merhaba bata 5 gün var dün çamur gibi kahverengi lekelenmem oldu şuan çok az leke halinde ilerliyor bugün test yaptım böyle bakarmısınız?

Eklentiler

• IMG_0363.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0358.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 26
Canım bende 15. Gündeyim bende de hiç gecikmez bende adet olmadım dün kan verdim yine negatifti ovülasyonla takip ettiğimiz halde geç döllenme olamaz demi

Canım bende 15. Gündeyim bende de hiç gecikmez bende adet olmadım dün kan verdim yine negatifti ovülasyonla takip ettiğimiz halde geç döllenme olamaz demi
Olabilir canım seninki belki geç döllenmedir benim az önce lekelenme şeklinde başladı adet oluyorum zaten belliydi yapacak bişey yok artık kısmet bu aya olsun ne diyelim

Olabilir canım seninki belki geç döllenmedir benim az önce lekelenme şeklinde başladı adet oluyorum zaten belliydi yapacak bişey yok artık kısmet bu aya olsun ne diyelim
Ya bende tık yok canım asla şaşmaz günüm ya daha din kan verdim negatif <2 nasıl geç döllenme olacak ki

Canm sabah yapmıştım ilk bana da öyle geldi ama bakınca sol çizgide olması gereken den solda yanı içindeki kâğıttan kaynaklı bence
Ben de sabah aynı testi yaptım ekliyim bak istersen bir ya belki üretimle alakalıdır yarın tekrar et varsa elinde. İki resmin üst üste olan bu sabah şimdi LH testi de L H testinin içindeki gebelik testini yaptım onu da ekliyorum

Eklentiler

• IMG_9287.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 11
  • image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 15
Doğru canm benimki biraz solda kalmış testi tekrarlıycam teşekkür ederim

Kızlar ben çatlamadan 10 gün sonra bu testi yaptım birkaç saat bir şey yoktu. Sonradan ikinci çizgi çok az gelirdi. Kuruma çizgisi de olabilir markası prodoctor. Sonrasında acil ameliyat olmam gerekti. 2 gündür hastanedeyim. Ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum. Ne gelirse allahtan geliyor . Tutunacagı varsa da tutunur zaten. Mecbur kaldım ameliyat için siz ne düşünüyorsunuz test için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…