- 3 Ocak 2021
- 3.677
- 1.153
- 83
- 35
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Canım sen artık hamileler grubuna geç bence onlar daha tecrübeli yardımcı olurlarKızlar aşırı derecede baş dönmem başladı
Canım bende 15. Gündeyim bende de hiç gecikmez bende adet olmadım dün kan verdim yine negatifti ovülasyonla takip ettiğimiz halde geç döllenme olamaz demiSelam kızlar bugün yumurtlamanın 15.günü ben hala regl olmadım ve dünden beri aşırı bel ve kasık batmalarım var adet olacak gibi hissediyorum ama olmuyor hatta dün takvimime baktım her zaman yumurtlamanın 14.günü adet olmuşum neden gelmedi hala anlamadım sabah prodoctor yaptım yine çok silik çıktı ama güvenmiyorum o teste cok yanıltıyor cumaya kadar olmazsam cuma günü kan vereceğim artıkQueengibiqueen E Evrem0209
Olabilir canım seninki belki geç döllenmedir benim az önce lekelenme şeklinde başladı adet oluyorum zaten belliydi yapacak bişey yok artık kısmet bu aya olsun ne diyelimCanım bende 15. Gündeyim bende de hiç gecikmez bende adet olmadım dün kan verdim yine negatifti ovülasyonla takip ettiğimiz halde geç döllenme olamaz demi
Ya bende tık yok canım asla şaşmaz günüm ya daha din kan verdim negatif <2 nasıl geç döllenme olacak kiOlabilir canım seninki belki geç döllenmedir benim az önce lekelenme şeklinde başladı adet oluyorum zaten belliydi yapacak bişey yok artık kısmet bu aya olsun ne diyelim
Test çizgisi kaymış gibi geldi daha net çeker misinKızlar merhaba bata 5 gün var dün çamur gibi kahverengi lekelenmem oldu şuan çok az leke halinde ilerliyor bugün test yaptım böyle bakarmısınız?
Canm sabah yapmıştım ilk bana da öyle geldi ama bakınca sol çizgide olması gereken den solda yanı içindeki kâğıttan kaynaklı benceTest çizgisi kaymış gibi geldi daha net çeker misin
Ben de sabah aynı testi yaptım ekliyim bak istersen bir ya belki üretimle alakalıdır yarın tekrar et varsa elinde. İki resmin üst üste olan bu sabah şimdi LH testi de L H testinin içindeki gebelik testini yaptım onu da ekliyorumCanm sabah yapmıştım ilk bana da öyle geldi ama bakınca sol çizgide olması gereken den solda yanı içindeki kâğıttan kaynaklı bence
Doğru canm benimki biraz solda kalmış testi tekrarlıycam teşekkür ederimBen de sabah aynı testi yaptım ekliyim bak istersen bir ya belki üretimle alakalıdır yarın tekrar et varsa elinde. İki resmin üst üste olan bu sabah şimdi LH testi de L H testinin içindeki gebelik testini yaptım onu da ekliyorum
Rica ederim canım yarın mutlaka haber et ama ben de yarın tekrar yapacağım zaten koyulaşma takip ediyorumDoğru canm benimki biraz solda kalmış testi tekrarlıycam teşekkür ederim
Tabi canm yaparsam atarım buraya da test bulmaya çalışıyorum bakalımRica ederim canım yarın mutlaka haber et ama ben de yarın tekrar yapacağım zaten koyulaşma takip ediyorum
Bu markaya pek güven olmuyor ama çizginiz pembe gibi yarın tekrar başka testle deneyinArkadaşlar merhaba adetime 2 gün var direk silin çıktı fakat artımed markası sizce var mıdır
Teşekkür ederim öyle yapacağımBu markaya pek güven olmuyor ama çizginiz pembe gibi yarın tekrar başka testle deneyin
tamam canım tez zamanda sizide bekliyorum o grubaCanım sen artık hamileler grubuna geç bence onlar daha tecrübeli yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?