GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Bizim 8.denemeydi 😔 yaş da 32..ama sizin erkenmiş baya sperm testi istedi mi Dr.
Biz de bayramdan sonra test vericez
Bizim de yaş 30. Eşim 2 yıl önce işe başlarken genel sağlık kurulunda üroloji doktoru sende varikosel var çocuk düşündüğünüz zaman bi görün demiş biz o yüzden ilk denemede olmayınca hemen gittik hastaneye bunu bildiğimiz için bakalım nasıl gelecek sonuçlar 😢

Bizim de yaş 30. Eşim 2 yıl önce işe başlarken genel sağlık kurulunda üroloji doktoru sende varikosel var çocuk düşündüğünüz zaman bi görün demiş biz o yüzden ilk denemede olmayınca hemen gittik hastaneye bunu bildiğimiz için bakalım nasıl gelecek sonuçlar 😢
Yaa 😕 belki kolay çözülebilecek bir seydir inşallah... Benim eşim de antidepresan kullanıyor yıllardır o yüzden etkiliyor olabilir. Baktırıcaz bakalım. Güzel sonuçlar gelir inşallah

Canım naptın ya hiç yazmaz oldun sende ben gibi 😂ben merak ediyorum üç gündür test yapamadım en son hatırlarsan cuma ve cumartesi sabah yapmıştım onda da sonradan görünen silik vardı cumartesi şehir dışına çıkıyorduk o günden beri şehir dışındayım test yapamadım hiç yanıma aldım ama ev kalabalık fırsat olmadı birde çokta yapmak istemedim😂😂göğüs ağrısı ve hafif olan kasık batmaları devam ediyor ama bilemedim büyük ihtimalle yarına adet olmam lazım yarın çatlamamızın 14.günü olacak inşallah olmam inşallah hamileyizdir yaaa🤲🏻yarın sabah yola çıkacağız evimize doğru mu muhtemelen öğlene doğru evde olurum test yaparım hala adet olmadıysam
Bayram telaşındayızzz ❤️❤️ inşallah hamileyizdir ben test yaptım bu arada bugün sabah aşşşırı silik çıktı güvenmiyorum tabi ki belirti olarak göğüs ucu hassasiyeti var o kadar yani kendimi ne adet olacak gibi nede hamile gibi hissediyorum bakalım nasip Allah’ın dediği olur 🌺 inşallah hamileyizdir benim bat günüm adet olmadım

Bayram telaşındayızzz ❤️❤️ inşallah hamileyizdir ben test yaptım bu arada bugün sabah aşşşırı silik çıktı güvenmiyorum tabi ki belirti olarak göğüs ucu hassasiyeti var o kadar yani kendimi ne adet olacak gibi nede hamile gibi hissediyorum bakalım nasip Allah’ın dediği olur 🌺 inşallah hamileyizdir benim bat günüm adet olmadım
Bat gününe bakmaz canım yumurtlaman nezamansa adet ona göre olursun yani yumurtlamadan 14 gün sonra olunur yani bugün normalde aslında bakalım bende ne adet olacak gibiyim nede hamile gibi hissetmiyorum dediğin gibi 😂 bende sadece göğüs ağrısı var şuan yoldayız şehir dışından dönüyoruz öğlene doğru evde olurum eğer adet olmadıysam direk test yapacam 😂umudum da yok bakalım

Merhabalar bata 2 gün kaldı. Awox marka testim bu sabah bu şekilde. Sizce var mı

Eklentiler

• IMG_2711.webp
    IMG_2711.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 32
Bat gününe bakmaz canım yumurtlaman nezamansa adet ona göre olursun yani yumurtlamadan 14 gün sonra olunur yani bugün normalde aslında bakalım bende ne adet olacak gibiyim nede hamile gibi hissetmiyorum dediğin gibi 😂 bende sadece göğüs ağrısı var şuan yoldayız şehir dışından dönüyoruz öğlene doğru evde olurum eğer adet olmadıysam direk test yapacam 😂umudum da yok bakalım
İşte yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün olmadım olacak gibi de değilim yarın da olmazsam heyecan başlar 🥹

İki gün yoğun adet oldum zannettim sonra adetim kesildi leke leke gelmeye başladı toplam dört gün sürdü dördüncü gün gidip kan vermiştim. 40 çıktı beta kan testi pahalı olduğu için evde tekrar bir kaset test deneyeyim dedim böyle çıktı. Akşam tekrar gidip kan vereceğim. Başına böyle bir şey gelen var mı ya gerçekten kafam çok karıştı

Eklentiler

• 8C6A2893-BDC1-4FB1-B3EE-5D16E17F2C41.webp
    8C6A2893-BDC1-4FB1-B3EE-5D16E17F2C41.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 21
Ayy kusura bakmayın sizi darlıyor gibi olacağım sizin gibi bir durum yaşadım bugün bat gününüzdü regl oldunuz mu
Hayır olmadım canım bugün eve gelince gebelik testi yaptım negatif ama aşırı göğüs ağrım var ve halsizlik var anlam veremedim 🤔normalde bugün adet olmam gerekiyordu

Back
X