- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Çok güzelnetleşti
Evet canım bhcg düşmeden de kanama olur daha önce yaşadım hatta değerimi öğrendim kanamam başladı iki hün sonra tekrar kan verdiğimde değerim 2 kat olmuştu ama kanama sürüyordu az da olsa 2 gün sonra tekrar verdim kan ve değer düşüşe geçmişti sonra sıfırlandı giderekAma beta düşmeden kanama olur mu?
Sen ne durumdasın canım catlamamız aynıydı sanırımhaberim ederim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah artık sen kan verip değerini gör bence
Canım naptın ya hiç yazmaz oldun sende ben gibiÇizgi var gibiiii ay hadı bu topik uğurlu gelsin inşallah herkes hamile kalsın
Canım ne durumdasın merak ettimBenimde çatlamam 15 inde oldu kasık batmamda başka bir belirtim yok. Geç yumurtlama oldu adet tarihim aslında yarın ama geç yumurtlama olduğu için haftayı beklemem gerekiyor sanırım. 19 ay oldu evleneli henüz gebelik elde edemedm. Polikistik var ama adetlerim düzenli. İnşallah hepimizin bayramı gerçek anlamıyla bayram olur Allah yardımcımız olsun
yarın haberlerini bekliyoruz canımCanım naptın ya hiç yazmaz oldun sende ben gibiben merak ediyorum üç gündür test yapamadım en son hatırlarsan cuma ve cumartesi sabah yapmıştım onda da sonradan görünen silik vardı cumartesi şehir dışına çıkıyorduk o günden beri şehir dışındayım test yapamadım hiç yanıma aldım ama ev kalabalık fırsat olmadı birde çokta yapmak istemedim göğüs ağrısı ve hafif olan kasık batmaları devam ediyor ama bilemedim büyük ihtimalle yarına adet olmam lazım yarın çatlamamızın 14.günü olacak inşallah olmam inşallah hamileyizdir yaaa yarın sabah yola çıkacağız evimize doğru mu muhtemelen öğlene doğru evde olurum test yaparım hala adet olmadıysam
bugün randevu almaya çalışcamhaberim ederim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah artık sen kan verip değerini gör bence
Yok canım olmadı bu ay bu sabah tekrar yaptım test hiçbişey yok. 2 gün sonra regl olmam lazım yeni aylara bakacağız artıkSen ne durumdasın canım catlamamız aynıydı sanırım
Belli de olmaz canım daha iki gün varYok canım olmadı bu ay bu sabah tekrar yaptım test hiçbişey yok. 2 gün sonra regl olmam lazım yeni aylara bakacağız artık
Sanmıyorum ama bakalımyarın haberlerini bekliyoruz canım
Sanmıyorum ama bakalım
Canim çok mutlu oldum insallah sağlıkla ilerler değerin de güzel gelirnetleşti
Görünmüyor canim çözünürlük düşüyor ondan da olabilir.. regl günün ne zaman test markası prodoctor mu ?Eki Görüntüle 3568821 Kızlar testime bakar mısınız üsteki iki gün önce diğeri de bugün sabah yaptım ama fotoğraf bozuluyor yüklerken elimdeki teste daha net görünüyor
Evet elimde çok net neden yüklerken böyle oluyor acabaGörünmüyor canim çözünürlük düşüyor ondan da olabilir.. regl günün ne zaman test markası prodoctor mu ?
Görünmüyor canim çözünürlük düşüyor ondan da olabilir.. regl günün ne zaman test markası prodoctor mu ?
Burda gördüm
Pcosluyum günüm çok değişiyor yani ama beş gün gecikti takvime göreBurda gördümgününe daha çok mu
Anladim canim testte hafif de olsa gözüküyor bisey prodoctor marka da yanılan da görmedim. Kan da netleşir normal bi regli düzeni olsa 5 günde koyu çıkması da lazım ama pcos diyorsun onda ki durumu bilemiyorum yumurtlama takibi yaptıysan ordan gün sayarak değerlendirebilirsin su gün diye mesela.. insallaj vardırPcosluyum günüm çok değişiyor yani ama beş gün gecikti takvime göre
İnşallah canım çok saol iki gün sonra tekrar test yapıp atarım o zaman daha koyuysa kan veririmAnladim canim testte hafif de olsa gözüküyor bisey prodoctor marka da yanılan da görmedim. Kan da netleşir normal bi regli düzeni olsa 5 günde koyu çıkması da lazım ama pcos diyorsun onda ki durumu bilemiyorum yumurtlama takibi yaptıysan ordan gün sayarak değerlendirebilirsin su gün diye mesela.. insallaj vardır
Çok tatlısınız hepinizCanim çok mutlu oldum insallah sağlıkla ilerler değerin de güzel gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?