- 16 Nisan 2024
- 666
- 218
- 18
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Çatladığı günü saymadım sayınca 10. Gün acaba Kanda çıkar mıSenin çatlama 19 u deilmiydi benimle aynıydı sanki Oyüzden bugün 10.gün canım
Çatladıgı günden itibaren sayıyoruz canımÇatladığı günü saymadım sayınca 10. Gün acaba Kanda çıkar mı
Anladım cnm o zaman bayramdan sonra yap daha erken hayırlı olsun şimdidenvarda çıkar mı adete 5 gün var çatlama üzerinden 9. Gün bugun
Ayyyy gerçekten mi yaaa gidip versem kana çıkar mıÇatladıgı günden itibaren sayıyoruz canımbence sende var benim ovalüsyon koyu deil çünkü
Kız nasıl beklicemmmm hem korkuyorum hem merak ediyorum versem Sencer çıkar mı kandaAnladım cnm o zaman bayramdan sonra yap daha erken hayırlı olsun şimdiden
Ayy bu aynı benim ovulasyon gibiEki Görüntüle 3567941 Çatlamanın üzerinden 9 gün geçti adete 5 gün var bugün ki ovülasyon testim
Baksana 15 dk sonra böyle oldu ovülasyonAyy bu aynı benim ovulasyon gibikuzum kan verirsen haber et mutlaka
Evet evet aynisi aksam benimde böyle oldu hatta diyorum tekrar mi yumurtlama olacakBaksana 15 dk sonra böyle oldu ovülasyon
bu ay yüzün gülecek senin bence öyle hissediyorum korkma kan vermeye deBaksana 15 dk sonra böyle oldu ovülasyon
Çıkar mı kız 5 gün var adete çıkar mıııııbu ay yüzün gülecek senin bence öyle hissediyorum korkma kan vermeye de
Kan verdin mi senEvet evet aynisi aksam benimde böyle oldu hatta diyorum tekrar mi yumurtlama olacak
Çıksa bile çok az bir değer olur, bu sefer sen kafana takarsın o yüzden azck sabırKız nasıl beklicemmmm hem korkuyorum hem merak ediyorum versem Sencer çıkar mı kanda
Yok canim ben erken vermek istemiyorum gecen aydan dolayi. . çünkü o testlerin içinden çıkan gebelik testini de yaptım sabah istediğim koyuluk cikmadi gölge gibi bisey belirdi.. erken gebelik testi aldım bugun aradığım marka yoktu 1 tane aldım onu da sabah yaparim insallah durabilirsemKan verdin mi sen
Ben heralde bugün kan verecemYok canim ben erken vermek istemiyorum gecen aydan dolayi. . çünkü o testlerin içinden çıkan gebelik testini de yaptım sabah istediğim koyuluk cikmadi gölge gibi bisey belirdi.. erken gebelik testi aldım bugun aradığım marka yoktu 1 tane aldım onu da sabah yaparim insallah durabilirsem
Varsa çıkar canım neden gebelik testi yapmıyorsun elinde varsa yapsana kandan önceAyyyy gerçekten mi yaaa gidip versem kana çıkar mı
Elimde yok kalmadı testim ben kesin kan vericem o zaman dua edin nolurVarsa çıkar canım neden gebelik testi yapmıyorsun elinde varsa yapsana kandan önce
kanda çıkar diye düşünüyorumÇıkar mı kız 5 gün var adete çıkar mııııı
Vericem kan kesin karar verdim ama dua edin nolur ay allahım bu ovülasyonun koyu çıkması benide heyecanlandırdı böyle çıkmasaydı kan verecek cesareti bulamazdımkanda çıkar diye düşünüyorum
dualarım seninle sakinliğini koruuuVericem kan kesin karar verdim ama dua edin nolur ay allahım bu ovülasyonun koyu çıkması benide heyecanlandırdı böyle çıkmasaydı kan verecek cesareti bulamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?