• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Ben heralde bugün kan verecem 🥹❤️ nolur duaaaaa edin
Vardır inşallah kuzum olumlu düşün ben bu ay gebelik düşünmüyorum ama hayirlisi ise bu ay olsun diyorum. Geceb ay ki testimi ekliyorum birisi beklenen adet günümdü sonra gün gün pembelik gitti kan verdim değerim düşmüştü ztn o yüzden bu ay da önce kendim takip etmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20250328_173052_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250328_173052_WhatsApp.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20250221_221138_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250221_221138_WhatsApp.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar bu pik midir sizce ya hiç t çizgisi daha koyu olmuyor aylardır bakıyorum

Eklentiler

• IMG_1005.webp
    IMG_1005.webp
    121,8 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bi ovalüsyon yapayım dedim pike yakın çıktı 🤔 ben anlamadım ne yaşıyorum ben Queengibiqueen Queengibiqueen E Evrem0209
Tatlım ben hayatımda ilk kez dun ovulasyon kullandım inan ki bende anlamadım bisey pike yakın cikti benimde.. Nisan ayı için almıştım bide takip yapayım bakalim die de almasamiydim acaba diyorum şimdi de cunku sabah yaptığımda pike yakındı

Bak ben kan verdim 2 saate çıkıcak sende veeer
Bize biraz uzak hastane canım Oyüzden zor ama ben testlerde net görene kadar vermem ki gebe olduğumu da artık düşünmüyorum olsa çıkardı ovalüsyona da güven olmaz adet öncesi koyu olduğunu da çok gördüm ama işte gebelik varsa da koyu çıkıyor bakalım merakla bekliyorum seninkini inşallah vardır 🤲🏻

Kızlar bu arada ilk dklar çıkmayan testimde çizgi var🤔 kafam karıştı acaba idrar seyrek diye mi hemen belirmedi? Yaaa en iyisi çok düşünmim 😂😂sabah yine yaparım test

Back
X