- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Vardır inşallah kuzum olumlu düşün ben bu ay gebelik düşünmüyorum ama hayirlisi ise bu ay olsun diyorum. Geceb ay ki testimi ekliyorum birisi beklenen adet günümdü sonra gün gün pembelik gitti kan verdim değerim düşmüştü ztn o yüzden bu ay da önce kendim takip etmeyi düşünüyorumBen heralde bugün kan verecemnolur duaaaaa edin
Hadi canım inşallah bence pozitifsinElimde yok kalmadı testim ben kesin kan vericem o zaman dua edin nolur
İnşallah inşallaaahHadi canım inşallah bence pozitifsinbari burdan biri pozitif çıksın
Özel bakıyor canim devlet bakmıyorKızlara özele gidip acilden beta baktırmak istiyorum desem bakarlar demi
PikKızlar bu pik midir sizce ya hiç t çizgisi daha koyu olmuyor aylardır bakıyorum
Verme bnce canım ben 3 gün önce verdim 2 çıktı değerim moralim bpzuldu reglim geçti 3 gün bugün baktırdm pozitif reglin geçmeden verme boşuna üzme kendiniVerecektim de korkuyorum bende oy oyyy
Belirtiniz var mı acabaVerme bnce canım ben 3 gün önce verdim 2 çıktı değerim moralim bpzuldu reglim geçti 3 gün bugün baktırdm pozitif reglin geçmeden verme boşuna üzme kendini
Tatlım ben hayatımda ilk kez dun ovulasyon kullandım inan ki bende anlamadım bisey pike yakın cikti benimde.. Nisan ayı için almıştım bide takip yapayım bakalim die de almasamiydim acaba diyorum şimdi de cunku sabah yaptığımda pike yakındıKızlar bi ovalüsyon yapayım dedim pike yakın çıktıben anlamadım ne yaşıyorum ben Queengibiqueen E Evrem0209
Bak ben kan verdim 2 saate çıkıcak sende veeerKızlar bi ovalüsyon yapayım dedim pike yakın çıktıben anlamadım ne yaşıyorum ben Queengibiqueen E Evrem0209
Çok geççç verdim bileeeeVerme bnce canım ben 3 gün önce verdim 2 çıktı değerim moralim bpzuldu reglim geçti 3 gün bugün baktırdm pozitif reglin geçmeden verme boşuna üzme kendini
Haydi hayirli haberler verirsin insallah çok amin iftar vaktinde duam sana olsun canimÇok geççç verdim bileeee
Bize biraz uzak hastane canım Oyüzden zor ama ben testlerde net görene kadar vermem ki gebe olduğumu da artık düşünmüyorum olsa çıkardı ovalüsyona da güven olmaz adet öncesi koyu olduğunu da çok gördüm ama işte gebelik varsa da koyu çıkıyor bakalım merakla bekliyorum seninkini inşallah vardırBak ben kan verdim 2 saate çıkıcak sende veeer
Var canım aşırı derece göğüslerim acıyo yanlardan doğru ağrıyo yatarken bile üstüne asla yatamıyorum zaten kasık batması çok yaşadım sabahları da çok hafif bulantılar olduBelirtiniz var mı acaba
Hadi hayırlısı inşallah çıkar benim çıkmadıÇok geççç verdim bileeee
Testi bi yüklesene canimKızlar bu arada ilk dklar çıkmayan testimde çizgi varkafam karıştı acaba idrar seyrek diye mi hemen belirmedi? Yaaa en iyisi çok düşünmim sabah yine yaparım test
kamera da çıkmıyor ki ama sabahkinden bir tık silikTesti bi yüklesene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?