- 24 Aralık 2024
- 701
- 245
- 18
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Ayyy her şey aynı23 nde yumurtam çatladı. Bugün 5 güne girdim. Adette ayın 6 sında olmam lazım. Yani şuan döllenme olduysa embriyo bugün rahime ulaşacak. 3-4 günde gömülme işlemi vartoplamda kanda 10 gün içinde çıkar
Yok canım ben testte net görmediğim sürece kan verme taraftarı değilim bakalım adet olana kadar test yaparım muhtemelen tutmadıysa Pazartesi yada Salı adet olurum diye düşünüyorumneyapcaksın kan mı verirsin?
Kasığımda bitmeyen bir ağrı vardı. Ara ara da batma hissettim. Şimdi de çok çok hafif bir pembe akıntı gelmiş. Yerleşme de olabilir bilmiyorumAyyy her şey aynıbugün veya yarın rahme ulasır inşallah hiç belirti var mı sizde kasık agrısı falan
Adet olmazsan ve test pozitif olursa bizede haber ver merakla bekliyoruzYok canım ben testte net görmediğim sürece kan verme taraftarı değilim bakalım adet olana kadar test yaparım muhtemelen tutmadıysa Pazartesi yada Salı adet olurum diye düşünüyorum
Yaa pembe akıntı mıKasığımda bitmeyen bir ağrı vardı. Ara ara da batma hissettim. Şimdi de çok çok hafif bir pembe akıntı gelmiş. Yerleşme de olabilir bilmiyorumhayırlısı olsun
Benimde 18 ay oldu deneyeli ilk defa dedilerBana hiç demediler gebeliğe engel diye ya bende başka bir doktora gidicem bayramdan sonra bakalım o ne diyecek
Merhaba benim 18 19 Mart çatlamaBenimde catlama 19 marttıbugün yumurtlamadan sonra 9.gümümüz varmı canım bir belirtin?akşam eve geçince bir gebelik testi yapacam meraktan belki erken ama genelde varsa 10.gün çıkıyor inşallah tutmuştur
Aslında diğer ayda çatlama olduktan birkaç gün sonra kahverengi kan geldi. Zaten o ay korundum. Bu sefer de pembe geldi. Salıya kadar bekleyeceğim sonrasında erken gebelik yapacağımYaa pembe akıntı mınormalde gelir miydi böyle. Bence yerleşme olabilir ya hadi inşallah
Canım kan verdin mi ?Bekliyorum halaaaaa yarın kan vercem direkt ben negatif mi pozitif mi göreceğiz
Sonucu paylasın mutlakaAslında diğer ayda çatlama olduktan birkaç gün sonra kahverengi kan geldi. Zaten o ay korundum. Bu sefer de pembe geldi. Salıya kadar bekleyeceğim sonrasında erken gebelik yapacağım
Merhaba amh 1 ilk denemem doğal yolla hamile kaldım. Şimdi 7 aylık bebeğim.Kızlar amh düşük olup doğal yolla deneyen var mı içinizde ya da daha önceki gebelikleri amh düşükken olan
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla büyütün inşallah. Benimki çok çok düşük 0.39Merhaba amh 1 ilk denemem doğal yolla hamile kaldım. Şimdi 7 aylık bebeğim.
Hayır korkuyorumCanım kan verdin mi ?
İnşallaaaah vardır inşaallaaahMerhaba benim 18 19 Mart çatlamakasık ağrım var ve ovulasyon gününün ertesi 3 gün lekelenmem oldu. İnşallah tutmuştur yarın test alıp yapmaya başlayacağım inşallah vardır Allah'ım
Ay benimde karnım suan öylee fena gürültülüSonucu paylasın mutlakaAkşamdan beri rahimde baloncuk gibi şeyler hissediyorum ara ara alt karında fokurduyormus gibi. Kendimi dinlediğim içindir belki bakalım nolacak.
Yok canım bu yumurtlama değilKizlar bana da bi bakınbat 2 Nisan mart 15 kasik ağrısı 18 ve 19 da akinti şeklinde yumurtlama olduğunu hissettim reglim düzenlidir. Internetten ovulasyon testi aldım bugün elime geçti merak edip yaptim simdi bu ne demek oluyor? Ben tekrar mı yumurtlama yaşayacağım regliye kalmış 5 gün Eki Görüntüle 3567546
Ayy canim saatlerdir okuyorum bseyler.. peki silik olması gerekmez miydiYok canım bu yumurtlama değil
Silikte olabilir böylede çıkabilir canım normal ama gebelik testi yapsana varsa yumurtlamanla çatlamamız aynı seninleAyy canim saatlerdir okuyorum bseyler.. peki silik olması gerekmez miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?