- 24 Aralık 2024
- 642
- 215
- 18
- Konu Sahibi Queengibiqueen
Çatlamadan sonra kaç gün geçtiValla benimde öyle tık yokolmadı gibi geliyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamadan sonra kaç gün geçtiValla benimde öyle tık yokolmadı gibi geliyor
![]()
Benim bazen ağrıyor bazen agrımadıgı da oluyorduBenim bu ay şaşırdığım memitolarım ağrımıyor noldu bunlaraminciriyorum bakim ağrıyor mu diye yok anam ağrı yok
Benimde catlama 19 marttıBen varım çatlama 19 mart bat 2 Nisan![]()
Benimde catlama 19 marttı erken gebelik testinde negatif çıktı birazdaha beklicemBenimde catlama 19 marttıbugün yumurtlamadan sonra 9.gümümüz varmı canım bir belirtin?akşam eve geçince bir gebelik testi yapacam meraktan belki erken ama genelde varsa 10.gün çıkıyor inşallah tutmuştur
Benimde yumurtlama gününden itibaren hafif göğüs ağrısı var kasık ağrısı da ilk kez dün vardı azdı o da bugün çalıştığım için de pek kendimi dinleyemedim ama bir ağrı yok sankiBenimde catlama 19 marttı erken gebelik testinde negatif çıktı birazdaha beklicembenim az göğüslerim ağrıyor ama hafif sizde ne belirti var?
Bugün sabah yaptım idrar testini ama ben yurt dışındayım markası türkiyede yok ama erken gebelik testi yazıyor üstündeBenimde yumurtlama gününden itibaren hafif göğüs ağrısı var kasık ağrısı da ilk kez dün vardı azdı o da bugün çalıştığım için de pek kendimi dinleyemedim ama bir ağrı yok sankiayy inşallah gebeyizdir
bugün mü idrar testi yaptınız markası nedir ? Benim elimde erken gebelik testi de kaset testte var bakalım ikisini de eve gidince deneyecem akşam varsa da çıkmayabilir tabi ama daha önce gebelik kayıplarım oldu onlar da hep yumurtlamadan sonra 10.gün silikte olsa çıkıyordu
İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin duamlarım seninleBenim bazen ağrıyor bazen agrımadıgı da oluyorduyumurtlamadan beri hafif ağrı vardı hala var şuan ama az dün biraz kasık ağrısı vardı ama bugün gün içinde hissetmedim belki de çalışıyorum hareket halinde olduğum için de hissetmemiş olabilirim umudum da olduğu söylenemez tabi de bugün eve geçince akşam bir gebelik testi yapacam bugün 9.günümüz varsa da çıkmayabilir yani ama 8.hün çıkanı da gördüm burda benim genelde yani geçmiş gebelik kayıplarımda 10.gün görüyordum silikte olsa bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah gebeyizdir
sende bugün durumlar nedir canım
Bekliyorum halaaaaa yarın kan vercem direkt ben negatif mi pozitif mi göreceğizSonucunuz ne oldu pozitif mi :)
17-18 pik 19 çatlamaydıÇatlamadan sonra kaç gün geçti
Hiç belirtim yokBenimde catlama 19 marttıbugün yumurtlamadan sonra 9.gümümüz varmı canım bir belirtin?akşam eve geçince bir gebelik testi yapacam meraktan belki erken ama genelde varsa 10.gün çıkıyor inşallah tutmuştur
Ben de awox var tutuyorum kendimi yapmamak için en erken bayram sabahı yapıcamBenimde yumurtlama gününden itibaren hafif göğüs ağrısı var kasık ağrısı da ilk kez dün vardı azdı o da bugün çalıştığım için de pek kendimi dinleyemedim ama bir ağrı yok sankiayy inşallah gebeyizdir
bugün mü idrar testi yaptınız markası nedir ? Benim elimde erken gebelik testi de kaset testte var bakalım ikisini de eve gidince deneyecem akşam varsa da çıkmayabilir tabi ama daha önce gebelik kayıplarım oldu onlar da hep yumurtlamadan sonra 10.gün silikte olsa çıkıyordu
Bende de awox var ya o da prodoctor de daha önce yalancı silik çıkardı insan güvenemiyor bayramda evimde olmayacak ama gittiğim yerde de yapanilirim inşallahBen de awox var tutuyorum kendimi yapmamak için en erken bayram sabahı yapıcam![]()
Evet canım bu yumurtlamaKızlar bu pik midir. Amh 0.39 bende doktor henüz yumurta bakmadı bu var demek mi oluyor ki
Ben geçen ay regle 1 gün kala yaptım tertemiz tek çizgiydi awoxa güveniyorumBende de awox var ya o da prodoctor de daha önce yalancı silik çıkardı insan güvenemiyor bayramda evimde olmayacak ama gittiğim yerde de yapanilirim inşallah![]()
Demekki o zaman kalitesi iyi olmuyor aylardır çünkü tutmadıEvet canım bu yumurtlama
Kısmet canım bilemeyiz benim senelerdir olmuyor ve tüm herşeyim normal olmasına rağmen ha düşüklerim oldu ama sağlıklı bir gebeliğim olmadı yaniDemekki o zaman kalitesi iyi olmuyor aylardır çünkü tutmadı
Nasip tabi haklısınız inşallah bir an önce herkes kavuşurKısmet canım bilemeyiz benim senelerdir olmuyor ve tüm herşeyim normal olmasına rağmen ha düşüklerim oldu ama sağlıklı bir gebeliğim olmadı yani
Canım yaptım akşam ama biri innovitanın gebelik testi diğeri prodoctor erken gebelik testi ikisinde de ilk on dk bişey yoktu yada ben göremedim sonradan çoook silik çizgi var ama zor görünüyorBugün sabah yaptım idrar testini ama ben yurt dışındayım markası türkiyede yok ama erken gebelik testi yazıyor üstündeakşam dene ve sonuçu bizimle paylaş merak ettim bende ve inşallah gebeyizdir canım
![]()
neyapcaksın kan mı verirsin?Canım yaptım akşam ama biri innovitanın gebelik testi diğeri prodoctor erken gebelik testi ikisinde de ilk on dk bişey yoktu yada ben göremedim sonradan çoook silik çizgi var ama zor görünüyorkuruma çizgisidir muhtemelen