• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

23 nde yumurtam çatladı. Bugün 5 güne girdim. Adette ayın 6 sında olmam lazım. Yani şuan döllenme olduysa embriyo bugün rahime ulaşacak. 3-4 günde gömülme işlemi var 🙂 toplamda kanda 10 gün içinde çıkar
Ayyy her şey aynı 😍 bugün veya yarın rahme ulasır inşallah 🤲🏻 hiç belirti var mı sizde kasık agrısı falan

Benimde catlama 19 marttı 😊 bugün yumurtlamadan sonra 9.gümümüz varmı canım bir belirtin?akşam eve geçince bir gebelik testi yapacam meraktan belki erken ama genelde varsa 10.gün çıkıyor inşallah tutmuştur
Merhaba benim 18 19 Mart çatlama 🥰 kasık ağrım var ve ovulasyon gününün ertesi 3 gün lekelenmem oldu. İnşallah tutmuştur 🥰 yarın test alıp yapmaya başlayacağım inşallah vardır Allah'ım

Selam kızlar adetime 9 gün var 2 gündür beyaz akıntım var hafif kas ağrısı givi kasıklarımda ağrı var sizce gebelik belirtisi mi yoksa adet belirtisimi ikiside birbirine benziyor adet olacakmışım gibi ağrıyor gibi kendinize çok umutlandırmak istemiyorum artık negatif görmekten korkuyorum

Aslında diğer ayda çatlama olduktan birkaç gün sonra kahverengi kan geldi. Zaten o ay korundum. Bu sefer de pembe geldi. Salıya kadar bekleyeceğim sonrasında erken gebelik yapacağım 🙂
Sonucu paylasın mutlaka 🙂Akşamdan beri rahimde baloncuk gibi şeyler hissediyorum ara ara alt karında fokurduyormus gibi. Kendimi dinlediğim içindir belki 🤔 bakalım nolacak.

Kizlar bana da bi bakın 🙏 bat 2 Nisan mart 15 kasik ağrısı 18 ve 19 da akinti şeklinde yumurtlama olduğunu hissettim reglim düzenlidir. Internetten ovulasyon testi aldım bugün elime geçti merak edip yaptim simdi bu ne demek oluyor? Ben tekrar mı yumurtlama yaşayacağım regliye kalmış 5 gün 😕
Screenshot_20250328_015950_Gallery.webp

Kizlar bana da bi bakın 🙏 bat 2 Nisan mart 15 kasik ağrısı 18 ve 19 da akinti şeklinde yumurtlama olduğunu hissettim reglim düzenlidir. Internetten ovulasyon testi aldım bugün elime geçti merak edip yaptim simdi bu ne demek oluyor? Ben tekrar mı yumurtlama yaşayacağım regliye kalmış 5 gün 😕Eki Görüntüle 3567546
Yok canım bu yumurtlama değil

Back
X