GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Ben her ay adet görüyorum ama bu hiç bie zaman bire bir aynı günde olmuyor mesela ocakta 8 de gördüysem şubatta 25 inde gördüm martta 5 inde gördüm şeklinde insanlar 28 gümde 35 günde yada 45 günde bir adet görüyor bir düzen içinde ama ben pcosluyum doktorum da o yüzden 2 adet arasındaki zaman aşımı sende sürekli değişiyor sende bu yüzden yumurtlamanı takip edemiyorsun demişti ve bir ilaç yazdı onu kullanmaya başladım ve bu ay ovulasyon testini kullanamaya da başladım yumurtlama günümü öğrenip değerlendirdim umarım güzel sonuçlar alırız
Benim genelde 30 günde oluyo hatta bu ay 22. Gün oldum ama gebelik yok yinede şuan reglin 23. Günü beklemedeyim

Benimde sağ tarafta tembellik var hatta çatlama iğnesi yaptırdım üç defa hep soldaki yumurta büyüdü çatladı, düzenli regl olduğu halde neden hamile kalamiyoruz acaba
Tembellik nasıl anlaşıldı canım. Doktor bana takviye verdi 3 ay kullan dedi ladyfert ismi. Birde takviye ile umutlandım. Yumurta kalitesini artırıyormus daha bir çok vitamin içeriyor. Böyle bir tavsiye isteyebilirsin doktorundan

Tembellik nasıl anlaşıldı canım. Doktor bana takviye verdi 3 ay kullan dedi ladyfert ismi. Birde takviye ile umutlandım. Yumurta kalitesini artırıyormus daha bir çok vitamin içeriyor. Böyle bir tavsiye isteyebilirsin doktorundan
Ben şimdiye kadar çok takviye kullandim reglimi düzenleselerde gebelik oluşturmadilar. Sağ tarafta hiç yumurta büyümüyor hep küçük küçük yumurtalar , çatlama iğnesi yaptırmadan önce kullandığım takviyelerle hep solda yumurta büyüyordu bu yüzden sağ taraf için doktor tembellik var dedi. Ladyfert ilk defa duyuyorum sorayım gittiğimde

Ben şimdiye kadar çok takviye kullandim reglimi düzenleselerde gebelik oluşturmadilar. Sağ tarafta hiç yumurta büyümüyor hep küçük küçük yumurtalar , çatlama iğnesi yaptırmadan önce kullandığım takviyelerle hep solda yumurta büyüyordu bu yüzden sağ taraf için doktor tembellik var dedi. Ladyfert ilk defa duyuyorum sorayım gittiğimde
Anladımmm. Yani bi tuhaflık var sağ taraf sıkıntı ise sol tarafla neden olmuyor acaba. Benimde sol sıkıntılı kendi kendime sağ ile neden olmuyor diye stres yapıyorum. Rahîm filmi çekildi mi sizin

Anladımmm. Yani bi tuhaflık var sağ taraf sıkıntı ise sol tarafla neden olmuyor acaba. Benimde sol sıkıntılı kendi kendime sağ ile neden olmuyor diye stres yapıyorum. Rahîm filmi çekildi mi sizin
Onu ben de anlamıyorum malesef. Rahim filmi çekildi rahim kalp şeklinde dediler o da ayrı bir dert. Siz çektirdiniz mi

Evet benimde polip görüldü o alınacak, rahim filminden sonraki ilk korumasız iliski bakalım ne olacak.
Polip büyük müydü? Benimde küçük bir polip vardı ama rahim filminde bahsetmediler bile, doktorum görüyordu ultrasonda ama son birkaç kez gittiğimde göremedi gitmiş mi bilmiyorum artık alma gereği de duymadılar küçük diye

Polip büyük müydü? Benimde küçük bir polip vardı ama rahim filminde bahsetmediler bile, doktorum görüyordu ultrasonda ama son birkaç kez gittiğimde göremedi gitmiş mi bilmiyorum artık alma gereği de duymadılar küçük diye
Büyük değil ama benim ara kanama şikayetim var bu yüzden almak istedi hatta gebeliğe engel bile dedi. Benimki de ultrasonda bi görüldü bi kayboldu ama en son cok yorulduğum için histeroskopi ile alınmasını talep ettim

Bende aynı 18/20 pikti 22 si silikleşmeye başladı catlama olmus dediler bende bekliyorum heycanla umarım güzel sonuçlar alırız ben pcosluyum o yüzden adetim hep düzensiz pek umutlanmıyorum tekrar umudum kırılacak diye korkuyorum 🥲
İnşallah güzel haberi alırız en kısa zamanda 🤲🏻

Kasık kısmımda mekik şınav çekmişim gibi bir ağrı dışında ne göğsümde ne başka yerimde tık yok 😂

Büyük değil ama benim ara kanama şikayetim var bu yüzden almak istedi hatta gebeliğe engel bile dedi. Benimki de ultrasonda bi görüldü bi kayboldu ama en son cok yorulduğum için histeroskopi ile alınmasını talep ettim
Bana hiç demediler gebeliğe engel diye ya bende başka bir doktora gidicem bayramdan sonra bakalım o ne diyecek

Back
X