GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Ben de aynı şekilde 🙂 23 ünde çatlama gördüm sizde mi öyle 🙃 kötü düşünmeyin lütfen. 1 hafta sonra öğreneceğiz 😇
Bende 22 sinde çatladıgını söylediler yeni kullanmaya başlamıştım ovulasyon testini sağ olsun buradaki arkadaşlar yardımcı oldu anlattı bende merakla bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırız 😇😍

23 nde yumurtam çatladı. Bugün 5 güne girdim. Adette ayın 6 sında olmam lazım. Yani şuan döllenme olduysa embriyo bugün rahime ulaşacak. 3-4 günde gömülme işlemi var 🙂 toplamda kanda 10 gün içinde çıkar
Umarım güzel sonuç alırsın canım bende 5 inde adet olacağım diye hesaplıyorum ama pcosluyum o yüzden düzensizlik var belkide daha geç olurum umudun kırılmasın diye ben 5 inde değilde 10 unda test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam eğer

Umarım güzel sonuç alırsın canım bende 5 inde adet olacağım diye hesaplıyorum ama pcosluyum o yüzden düzensizlik var belkide daha geç olurum umudun kırılmasın diye ben 5 inde değilde 10 unda test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam eğer
Yumurtan çatladıysa 14. Gün adet olman lazım. Olmadıysan o gün test yap canım çıkar

Kızlar pkos olup düzenli regl olan fakat hamile kalamayan var mı? Düzenli regl olunca pkos nasıl oluyor onuda anlamıyorum
Ben her ay adet görüyorum ama bu hiç bie zaman bire bir aynı günde olmuyor mesela ocakta 8 de gördüysem şubatta 25 inde gördüm martta 5 inde gördüm şeklinde insanlar 28 gümde 35 günde yada 45 günde bir adet görüyor bir düzen içinde ama ben pcosluyum doktorum da o yüzden 2 adet arasındaki zaman aşımı sende sürekli değişiyor sende bu yüzden yumurtlamanı takip edemiyorsun demişti ve bir ilaç yazdı onu kullanmaya başladım ve bu ay ovulasyon testini kullanamaya da başladım yumurtlama günümü öğrenip değerlendirdim umarım güzel sonuçlar alırız

Yumurtan çatladıysa 14. Gün adet olman lazım. Olmadıysan o gün test yap canım çıkar
Bu testlerim canım buaradaki arkadaşlar catladıgını söyledi ben tam anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_5134.webp
    IMG_5134.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 24
Ben her ay adet görüyorum ama bu hiç bie zaman bire bir aynı günde olmuyor mesela ocakta 8 de gördüysem şubatta 25 inde gördüm martta 5 inde gördüm şeklinde insanlar 28 gümde 35 günde yada 45 günde bir adet görüyor bir düzen içinde ama ben pcosluyum doktorum da o yüzden 2 adet arasındaki zaman aşımı sende sürekli değişiyor sende bu yüzden yumurtlamanı takip edemiyorsun demişti ve bir ilaç yazdı onu kullanmaya başladım ve bu ay ovulasyon testini kullanamaya da başladım yumurtlama günümü öğrenip değerlendirdim umarım güzel sonuçlar alırız
Çok iyi 🙂 inşallah güzel sonuçlar alırız

20 pik 21 çatlama olmuş. Umarım o günleri değerlendirmişsindir canım
Değerlendirdim canım yumurtlamanın öncesinde ve sonrasındaki 3 er günü değerlendirdim umarım sonucu da güzelmolur testte gittikçe çizgi kayboldu silikleşti arkadaşlarda bu durumun normal olduğunu yumurtlama olduğu için silikleştiğini söylediler

Canım ben varım, doktor sol taraf pkos görünümde dedi ama adetlerim çok düzenlidir tek belirti sayabileceğim hafif akne ve göğüs ucu tüylenmesi var
Benimde sağ tarafta tembellik var hatta çatlama iğnesi yaptırdım üç defa hep soldaki yumurta büyüdü çatladı, düzenli regl olduğu halde neden hamile kalamiyoruz acaba

Back
X