- 16 Nisan 2024
- 650
- 206
- 18
- Konu Sahibi Queengibiqueen
Bu ay gelirse hiç fena olmazO zaman bebiş zamanını bekliyor demektir inşallah yakında gelmeyi düşünür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay gelirse hiç fena olmazO zaman bebiş zamanını bekliyor demektir inşallah yakında gelmeyi düşünür![]()
İnşallah canım . Yumurta çatladıktan sonra 10. Günü çıkar az da olsa.28 inde kan vericem bayramdan önce mutlu haber almak ümidiyle hem aileme de bayram hediyesi olur diye hayaller kurduminşallah hayal olarak kalmaz ya
Ay allahım inşallah ya of valla varya arada bi umut geliyo sonra yine olumsuzluğa kapılıyorumİnşallah canım . Yumurta çatladıktan sonra 10. Günü çıkar az da olsa.
Pazartesi erken gebelik ile çıkar kanda 1-2 gün öncesi de çıkar.Benimde 19da yumurtlama günümdü ve bu ay denedik bakalım şuan adetime 6 gün kaldı. Sizce nezaman test yapmalıyım kızlar?![]()
Kan testi mi yapıym yoksa erken gebelik testi mi?Pazartesi erken gebelik ile çıkar kanda 1-2 gün öncesi de çıkar.
Bence cmt günü kan testi verirseniz bayramda hamile haberini çevrenize verebilirsinizKan testi mi yapıym yoksa erken gebelik testi mi?![]()
Merhaba canım güzel haberlerinizi bekliyorumMerhabalaaar kızlar benim de adetime 7 gün var Perşembe günü kan testine gidecegim inşallah hepimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız![]()
yorumunuz beni baya heycanlandırdııBence cmt günü kan testi verirseniz bayramda hamile haberini çevrenize verebilirsiniz![]()
Rica ederimyorumunuz beni baya heycanlandırdııinşallah ya şuan içim kıpır kıpır
![]()
Ultrason ile yumurtaları görmeden böyle bir yorum yapması yanlış gibi geldi banaŞu an sadece vajinal muayene ve amh baktı muayenede bi tuhaflık görmedi rahim ve yumurtalıklara bakti ama regl iken değil yumurta sayısına bakmadı yani. amh ama 0.39 çıktı yaşına göre çok düşük dedi 29 yaşındayım. Elimizi çabuk tutup regl olunca hormon testi ve rahim filmi bakalım Bikaç ay bekleyelim tüp bebeğe yönlendireyim dedi
Haber edicem mutlakaRica ederimhayırlı haberinizi bekliyorum
Ben ayın 4 ünde erken gebelik yapacağım. Şansıma sağlık ocakları kapalı olacak bayramdan kaynaklı. Bende beklemeyi tercih ediyorumHaber edicem mutlakasiz sonuc aldınız mı?
Onunla ilgili henüz bi şey demedi ama ne zaman bakılıyor o yumurta sayısıUltrason ile yumurtaları görmeden böyle bir yorum yapması yanlış gibi geldi bana
Sizin yumurtlama dönemi nezamandı? ve adetinize kaç gün var?Ben ayın 4 ünde erken gebelik yapacağım. Şansıma sağlık ocakları kapalı olacak bayramdan kaynaklı. Bende beklemeyi tercih ediyorum
Bende aynı 18/20 pikti 22 si silikleşmeye başladı catlama olmus dediler bende bekliyorum heycanla umarım güzel sonuçlar alırız ben pcosluyum o yüzden adetim hep düzensiz pek umutlanmıyorum tekrar umudum kırılacak diye korkuyorum22 gecesi çatladı benimay inşallah hayırlı haberlee alırız hepimiz
![]()
Ben adetliyken gittiğimde bakmıştı ama tam zamanı var mı bilmiyorum, siz yinede adetliyken gidin hormonlar falan o zaman bakılıyorOnunla ilgili henüz bi şey demedi ama ne zaman bakılıyor o yumurta sayısı