Gebelik hazırlığım hormon tahlili-hsg(narkozsuz)klomen-çatlatma iğnesi)

1.5 seneden sonra bugün çift gördüm ama bu seferde çatlatma iğnesinin mi etkisi yoksa gerçekten hamilemiyim emin olamadım cuma günü çağırdı merkez kan da emin oluruz dedi
Canim cogu yerde ignenin etkisi oldugunu okudum insallah hamilesi dirde banada umut olursun

Türkiye ile Avrupanınki farklı ola bilir mi bilmiyorum canım ama ben böyle denedin ve çifti gördüm inş birde gerçek çıkarsa tavsiyeme uy derim

Peki ne ise yariyo
Ben tedavi olmak için ilk doktora gittiğimde adım adım tedavi uygulayacağız dedi bende olmaz ben zaman kaybetmek istemiyorum en başı değil en sonu dedim normal kadın dr klomifen uyguladı hiç bi adım olmadı merkezdeki dr oda klom. Deyince batladım işte yukarda dedim gibi en sonunda başla adım madım istemiyorum diye ozaman gonal -f verdi klomifenden daha iyi etkili... ama duyduğuma göre galiba Türkiye'de hemen vermiyormuş doktorlar gonal-f ...... bende ve eşimde sorun olmadığı için tüp bebek vs. Yapmıyor merkez... bu yüzden iğneyi tavsiye ediyorum....

Canım iğneyi gerek kalmadı kendiliğinden yumurta 16 cm olmuş incir ve kuru üzüm yedim

İnşallah canım tek bitane ama inşallah benim mucözelde gerçek olur doktor büyümez dedi ama büyüdü
Rabbim yeter ki istesin canım olmayacak birşey Yok... benim felsefemde imkansız yoktur sagdece zor vardır .... benim çokta neolıuor ki yine sagdece 1. Büyüdü

Rabbim yeter ki istesin canım olmayacak birşey Yok... benim felsefemde imkansız yoktur sagdece zor vardır .... benim çokta neolıuor ki yine sagdece 1. Büyüdü
Benimde yumurta çok ama 1 tanesi büyüyor ve doktor umitlenme büyümez dedi ama kendiliğinden büyüdü

Kızlar mrb arkadasım adetinin 23. Günü progestron testi yaptırdı 1.95 çıktı sizce değeri nasıl yumurtlama olmuşumdur

3 un ustune olunca yumurtlama oluyor

Selam arkadaşlar çatlatma iğ olalı 14 gün oldu yani reglimi beklediğim günlerdeyim ....
.lekelenmem başladı. Günde 2x Klomen -rahim filmi ve ovitrelle 1.ay denememde Sanıyorum hamile kalamadım.((eşimin klomen takviyesinin 3.haftası ))

Doktoruma göründüm.ultrasonla karnımdan baktı yumurtan yeterince büyümüş ve çatlamış ama gebelik Yok dedi.
bu ayda5.günden başlayarak klomen günde 2x ve çatlatma iğnesi deniycez

Doktoruma göründüm.ultrasonla karnımdan baktı yumurtan yeterince büyümüş ve çatlamış ama gebelik Yok dedi.
bu ayda5.günden başlayarak klomen günde 2x ve çatlatma iğnesi deniycez
Daha yeni basladın canım inşallah bu ay güzel haberler alırsın incir ve havuc kürü yumurtayı büyütmekte ve catlamasına cok yardımcı oluyor düzenli kullanmanda faysa var bide keöiboynuzu özü eşinde sende hergün bi kaşık yeseniz faydasını görürsünüz umarım burdan bi gün pozitif test çıbıgını:) görürmüş

Teşekkür ederim .buayda kullandım klomenimi ve iğnemi .periodumu beklemedeyim ...

Slm arkadaşlar ikinci ay klomen ovitrelle tedavimi oldum doktorun önerdiği günlerde yakınlaştık.fakat yine hamile değilim .hastalığımın 5.günü 3.ay klomen tedavime başlamak için tekrar doktoruma görüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…