- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 113
- 31
Canim cogu yerde ignenin etkisi oldugunu okudum insallah hamilesi dirde banada umut olursun1.5 seneden sonra bugün çift gördüm ama bu seferde çatlatma iğnesinin mi etkisi yoksa gerçekten hamilemiyim emin olamadım cuma günü çağırdı merkez kan da emin oluruz dedi
İnşallah canım benim ya bu sefer olur.. rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin ..Canim cogu yerde ignenin etkisi oldugunu okudum insallah hamilesi dirde banada umut olursun
Daha hic kullanmadim canim kendiligin 11 cm olmus doktor bundan olmaz persembe tekrar gel dediSen klomifen mi kullandın canım
Ben tedavi olmak için ilk doktora gittiğimde adım adım tedavi uygulayacağız dedi bende olmaz ben zaman kaybetmek istemiyorum en başı değil en sonu dedim normal kadın dr klomifen uyguladı hiç bi adım olmadı merkezdeki dr oda klom. Deyince batladım işte yukarda dedim gibi en sonunda başla adım madım istemiyorum diye ozaman gonal -f verdi klomifenden daha iyi etkili... ama duyduğuma göre galiba Türkiye'de hemen vermiyormuş doktorlar gonal-f ...... bende ve eşimde sorun olmadığı için tüp bebek vs. Yapmıyor merkez... bu yüzden iğneyi tavsiye ediyorum....Peki ne ise yariyo
Oowww çok güzel sevindim canım inş hayırlısı olurCanım iğneyi gerek kalmadı kendiliğinden yumurta 16 cm olmuş incir ve kuru üzüm yedim
İnşallah canım tek bitane ama inşallah benim mucözelde gerçek olur doktor büyümez dedi ama büyüdüOowww çok güzel sevindim canım inş hayırlısı olur
Rabbim yeter ki istesin canım olmayacak birşey Yok... benim felsefemde imkansız yoktur sagdece zor vardır .... benim çokta neolıuor ki yine sagdece 1. Büyüdüİnşallah canım tek bitane ama inşallah benim mucözelde gerçek olur doktor büyümez dedi ama büyüdü
Benimde yumurta çok ama 1 tanesi büyüyor ve doktor umitlenme büyümez dedi ama kendiliğinden büyüdüRabbim yeter ki istesin canım olmayacak birşey Yok... benim felsefemde imkansız yoktur sagdece zor vardır .... benim çokta neolıuor ki yine sagdece 1. Büyüdü
Daha yeni basladın canım inşallah bu ay güzel haberler alırsın incir ve havuc kürü yumurtayı büyütmekte ve catlamasına cok yardımcı oluyor düzenli kullanmanda faysa var bide keöiboynuzu özü eşinde sende hergün bi kaşık yeseniz faydasını görürsünüz umarım burdan bi gün pozitif test çıbıgını:) görürmüşDoktoruma göründüm.ultrasonla karnımdan baktı yumurtan yeterince büyümüş ve çatlamış ama gebelik Yok dedi.
bu ayda5.günden başlayarak klomen günde 2x ve çatlatma iğnesi deniycez
Teşekkür ederim .buayda kullandım klomenimi ve iğnemi .periodumu beklemedeyim ...Daha yeni basladın canım inşallah bu ay güzel haberler alırsın incir ve havuc kürü yumurtayı büyütmekte ve catlamasına cok yardımcı oluyor düzenli kullanmanda faysa var bide keöiboynuzu özü eşinde sende hergün bi kaşık yeseniz faydasını görürsünüz umarım burdan bi gün pozitif test çıbıgını:) görürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?