- 28 Şubat 2013
- 1.144
- 1.239
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi asamadab sonra asilamaya gectinizDoktoruma göründüm 3.ay klomen içmek istemediğimi aşılama istediğimi söyledim.bu ay karından gonal-f 75 ten 5kutu yazdı ilaç çok pahalı .ovitrelle kadar rahat değil.ilaç aşırı yakıyor Hastanede vuruluyorum . Kafam çok karışık nerede aşılama olacağım henüz bilmiyorum .
Mrb 2ay. 5gün klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum 3.ay aşılama talep ettim .özel e gidiyorumHangi asamadab sonra asilamaya gectiniz
Merhaba asilama nasil yapilio acaba bi bilginiz var miMrb 2ay. 5gün klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum 3.ay aşılama talep ettim .özel e gidiyorum
1800 lira dedi bana doktorumKızlar Türkiye'de aşılama ve ilaçların fiyatını bilen var mı?
Kac tl yapio medikala gidiyorum ben diger hastaneler gore daha pahali satenOwww daha pahaliymiş burda sordum 200-300€ arası dedi bugün
İnternette detaylı anlatımlı Videolar var.benimde ilk olucak ...Merhaba asilama nasil yapilio acaba bi bilginiz var mi
Bin tl 1200 tl arasi canimKac tl yapio medikala gidiyorum ben diger hastaneler gore daha pahali saten
Hic bisi degilmis canimBin tl 1200 tl arasi canim
Merhaba bu yollardan yıllar önce geçmiş biri olarak sormak istedim gebelik var mı olmuştur inşallah bebisiniz acaba bu forumdan sonra neler yaşadınız acabaMerhaba hanımlar ikisi klomen +çatlatma iğnesi birimde aşılama olarak üç aylık tedavi sürecimi paylaştım .mwlesef nasip olmadı gebelik . iki ay dinlenmeden sonra umudumu bedeni toparlayıp bugün tüpbebek tedavime başlıyorum .deneyimlerimi Yen'i konu açıp orada paylaşacağım ...
merhaba canım ben bu konuya ne zaman takip yapmışım bilmiyorum sanırım klomen tedavisi gördüğüm zamanlardı. 1 aşılama, 1 tüp bebek tedavisi geçirdim. tüp transferinden önce doğal yoldan gebe kaldım :) Allah herkese nasib etsin kızım 8 aylıkMerhaba bu yollardan yıllar önce geçmiş biri olarak sormak istedim gebelik var mı olmuştur inşallah bebisiniz acaba bu forumdan sonra neler yaşadınız acaba
Sağlıkla büyüsün inşallah. Amin ben de ikinci ay yumurta takibine başlayacağım bugün. Sormak istedim 2017 yorumlari şimdi ne durumdasin diye merak etmiştim. Çok teşekkür ederim cevap için. Huzur mutlulukla büyüsün inşallah =)merhaba canım ben bu konuya ne zaman takip yapmışım bilmiyorum sanırım klomen tedavisi gördüğüm zamanlardı. 1 aşılama, 1 tüp bebek tedavisi geçirdim. tüp transferinden önce doğal yoldan gebe kaldım :) Allah herkese nasib etsin kızım 8 aylık
amin Allah razı olsun sizede hemen nasib olsun inşallah canım :)Sağlıkla büyüsün inşallah. Amin ben de ikinci ay yumurta takibine başlayacağım bugün. Sormak istedim 2017 yorumlari şimdi ne durumdasin diye merak etmiştim. Çok teşekkür ederim cevap için. Huzur mutlulukla büyüsün inşallah =)