Ignenin etkisidir CanimAma ben dayanamayıp erken testlerde yaptım silik çift çizgi çıktı ama sevinemedim hamilemiyim yoksa iğne etkisi mi
Insallah guzel sonuclar alirsi. CanimBende 19 mm de çatlatıldı riske atmamak için geçen ay 9-10 mm gibiydi kendiliğinden çatladı ama zaten dr bu ay olmaz çok küçük demişti bakalım hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı canım artık 1.5 senedir tek çizgi görmekten yoruldumInsallah guzel sonuclar alirsi. Canim
Evet cogu yerde 36 saat sonra die duydumEvet benimde 15-20 adet vardı ama sagdece 1 büyümeyi becerdi oda 19 mm di .. zaten çatlatma iğnesini kendin yapıyorsun ... ama benim dr iğne yaptım gün ve ertesi günü ilişki tavsiye etti ama başka dr lar 36 saat sonra mı ne diyor galiba
bende artik tek cizgi gormek istemiyorum ve iyice piskolojim bozuluyo bir yildan beriHayırlısı canım artık 1.5 senedir tek çizgi görmekten yoruldum
Benim doktor tam tersi iğne vuruldum gün ve ertesi günü diye tavsiye etti en önemli iki gün dedi ama biz her iki günde devam yaptık tam olarak nezaman çatladıgını bilmedimiz için riske atmadıkEvet cogu yerde 36 saat sonra die duydum
1.5 seneden sonra bugün çift gördüm ama bu seferde çatlatma iğnesinin mi etkisi yoksa gerçekten hamilemiyim emin olamadım cuma günü çağırdı merkez kan da emin oluruz dedibende artik tek cizgi gormek istemiyorum ve iyice piskolojim bozuluyo bir yildan beri
Oyle birsey olursa bende oyle yaparimmBenim doktor tam tersi iğne vuruldum gün ve ertesi günü diye tavsiye etti en önemli iki gün dedi ama biz her iki günde devam yaptık tam olarak nezaman çatladıgını bilmedimiz için riske atmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?