İnşallahhhSadece iğne kullandım doğal yolla olmasını bekleyeceğiz aşılamaya falan gerek kalmaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhhSadece iğne kullandım doğal yolla olmasını bekleyeceğiz aşılamaya falan gerek kalmaz inşallah
Canım sen iğneyi vurduktan ne zaman sonra kasıklarında ağrı oluştu? Ya da oluştu mu ?İnşallahhh
İğneden 36 saat sonra ilişki dedi bana doktorum o zaman oldu ara ara sızlama gibi olabiliyo ama en çok ilişkide belli ediyorCanım sen iğneyi vurduktan ne zaman sonra kasıklarında ağrı oluştu? Ya da oluştu mu ?
Afedersiniz ama akıntı vs oldu mu hiç ?İğneden 36 saat sonra ilişki dedi bana doktorum o zaman oldu ara ara sızlama gibi olabiliyo ama en çok ilişkide belli ediyor
Evet oldu arada oluyoAfedersiniz ama akıntı vs oldu mu hiç ?
Ya bende mi sorun var bilmiyorum ki iğneden önce vardı biraz şimdi hiçbir şey yokEvet oldu arada oluyo
Yok ya öyle düşünmeyin herkes farklı sonuçtaYa bende mi sorun var bilmiyorum ki iğneden önce vardı biraz şimdi hiçbir şey yok
Sonucunuz nedirYa bende mi sorun var bilmiyorum ki iğneden önce vardı biraz şimdi hiçbir şey yok
11. Günüm bugün hiçbir şey yok henüz hiç takip etmedim de oluruna bıraktımSonucunuz nedir
Aynı gündeyüz inşallah olacak bu sefer11. Günüm bugün hiçbir şey yok henüz hiç takip etmedim de oluruna bıraktım
Herhangi bir belirtiniz var mı? Ayyy inşallahAynı gündeyüz inşallah olacak bu sefer