Gebeliğe Hazırlık Gebelik çabası beni çok yordu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 2.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor olacağına dairde bir umudum yok. Malesef kafaya takmamayı gibi falan durumları beceremiyorum sor bir süreç

Hahaha yani bende ilk defa duydum böle birsey =) saglıklı beslenince biraz alırsınız o da yeter insallah
İnşallah araştırdım ben bunu ama doğruluk payı var en kısa zamanda 2021 in ilk anneleri başlığı altında buluşalım kızlar (Ocak doğumlu olurlar)

Bende 2.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor olacağına dairde bir umudum yok. Malesef kafaya takmamayı gibi falan durumları beceremiyorum sor bir süreç

Neden umudun yok canım ben 3yılı doldurdum 1.5 yıldır uğraşıyorum ama Umudum gelgitli bi çok umutluyum bi dünyanın en karamsar insanı. Normalde çok enerjik insanıdır eşim bile çok duruldun sana bu haller takışmıyor diyor. Ama umıt olmadan olmaz toparlamaya çalışıyorum kendimi

Amin hepimize inşallah hep uğraştın mı yoksa yeni mi
1 yıl dolduktan sonra doktora gittim prolaktin biraz yüksekti bnde onu düşürmek için ilaç kullandım iltıhap falanda vardı hepsi normale döndü çok şükür ondan sonra 1 ay önce klomen kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi verdi bekliyorum günlerim geldi zaten ağrımda var hayırlısı olsun bakalım

Ya bilmiyorm klomen kullandım femara kullandım çatlatma iğnesi oldum ovulasyon testi yaptım olmadı. Doktor doğal yolla olur bir sorun yok diyor. Eşim de artık doktora gitmiyor her doktora gidelim dediğinde kendi başına sorun çıkartma diyor tamam gitmeyelim gitmeyince de olmuyor. Daha adetime bir hafta kasıklarım ağrımaya başladı sivilcelerm çıktı. Kaynanam arıyor bişey diyor iki tane sonra dan görme eltim var onlar bişey diyor. Neymış korunmayı bıraksalar hemen hamile kalırlarmış. 2.5 yıldır olsa olurdu daha olacağını sanmıyorum

Hayırlısı canım ben klomen letu kullandım aşılama oldum ama tutmadı. Klomenle hamşlemkalan çok insan var inşallah omlardan biri sen sen olursun

Onların hepsine kulak tıka lütfen. Bizde de çok o tiplerden. Hiç de kafana takma. Eşin gitmesin sen git. En azından kendin kullanabileceğin yolları dene. 6. Klomen tedavisinde haöile kalan insanlar var. Oturup bekleme bence canım.Benim de sorun yok diyorlar ama tedavisiz de olmadı. Bak tüpe kadar geldim hiç aklıma gelmezdi bunalrın olcağı

12 yıllık evliyim, 7 senedir bebegimiz olsun diye bekliyoruz .7 senede 1 kez hamile kalabilirim onda da ikiz bebek kaybım oldu. Bu ay aşılama yaptırmıştım çok şükür sonuç pozitif. Bu süreç çok yipratici, insaallah bekleyiste olan herkes için Rabbim hayırlı olanı nasip eder.

O zamana virüsün asısı bulunmuş olsa bari bende negatifi düşünüyorum sizin gbi sanırım
Bulunur bulunur kurtuluruz bu durumdan inşallah Allahım ilerde çocuğuma anlatcam sana uğraşırken korona fite bi hastalık oldu evlere kapandık sen geç geldin Dicem

Sonunda pes ettim diceksin sandım resmen mutlu son maşallah canım sağlıkla al kucağına. İlk aşılama mı

İnşAllah hayırlısı ile olur canım bebeğin dediğim gibi Malesef zor bir süreç

Hayırlısı canım ben klomen letu kullandım aşılama oldum ama tutmadı. Klomenle hamşlemkalan çok insan var inşallah omlardan biri sen sen olursun
Allah razı olsun cnm
Allah razı olsun cnm rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

İnşAllah hayırlısı ile olur canım bebeğin dediğim gibi Malesef zor bir süreç
İnşallh hepimizin olur umutsuz olma lütfen. Ve bence bi yöntemini bul ol tedavini şartların nedir bilmiyorum ama 5 yıl denesen yeter derdim belki ama 2.5yıl ne ki kuzenim 16yıl sonra ikiz doğurdu

İnşallh hepimizin olur umutsuz olma lütfen. Ve bence bi yöntemini bul ol tedavini şartların nedir bilmiyorum ama 5 yıl denesen yeter derdim belki ama 2.5yıl ne ki kuzenim 16yıl sonra ikiz doğurdu
Kuzum haklısın da tedaviye tek taraflı nereye kadar gidebilirim hemde doktor sonra ki süreç aşılama dedi ben 4 ay klomen kullandım 4 ay femara kullandım. Bunlar yeterli artık dedi isterseniz aşılama yaparım dedim gitmiyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…