Aynen bir vesile lazım bu işlere=) insallahRica ederim, umarım şifa bulursun. Bende vesile olmuş olurum
Deriz valla insanoğluyuz .bizim bebekler daha kıymetli olacak daha güzel yetişecekler . O kadar çok istiyoruz ki
Amin hepimize inşallah hep uğraştın mı yoksa yeni miRabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah en kısa zamanda bnde 1 buçuk yıllık evliyim henüz nasip olmadı
Hahaha yani bende ilk defa duydum böle birsey =) saglıklı beslenince biraz alırsınız o da yeter insallah5versen yeter bence de. Bakan öyle dedi doktor banaya bence sen yüzde yüz etkili olsa sabah akşam yerim harekette etmem alırım kilomu
İnşallah araştırdım ben bunu ama doğruluk payı varHahaha yani bende ilk defa duydum böle birsey =) saglıklı beslenince biraz alırsınız o da yeter insallah
Bende 2.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor olacağına dairde bir umudum yok. Malesef kafaya takmamayı gibi falan durumları beceremiyorum sor bir süreç
O zamana virüsün asısı bulunmuş olsa bariİnşallah araştırdım ben bunu ama doğruluk payı varen kısa zamanda 2021 in ilk anneleri başlığı altında buluşalım kızlar (Ocak doğumlu olurlar)
1 yıl dolduktan sonra doktora gittim prolaktin biraz yüksekti bnde onu düşürmek için ilaç kullandım iltıhap falanda vardı hepsi normale döndü çok şükür ondan sonra 1 ay önce klomen kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi verdi bekliyorum günlerim geldi zaten ağrımda var hayırlısı olsun bakalımAmin hepimize inşallah hep uğraştın mı yoksa yeni mi
Ya bilmiyorm klomen kullandım femara kullandım çatlatma iğnesi oldum ovulasyon testi yaptım olmadı. Doktor doğal yolla olur bir sorun yok diyor. Eşim de artık doktora gitmiyor her doktora gidelim dediğinde kendi başına sorun çıkartma diyor tamam gitmeyelim gitmeyince de olmuyor. Daha adetime bir hafta kasıklarım ağrımaya başladı sivilcelerm çıktı. Kaynanam arıyor bişey diyor iki tane sonra dan görme eltim var onlar bişey diyor. Neymış korunmayı bıraksalar hemen hamile kalırlarmış. 2.5 yıldır olsa olurdu daha olacağını sanmıyorumNeden umudun yok canım ben 3yılı doldurdum 1.5 yıldır uğraşıyorum ama Umudum gelgitli bi çok umutluyum bi dünyanın en karamsar insanı. Normalde çok enerjik insanıdır eşim bile çok duruldun sana bu haller takışmıyor diyor. Ama umıt olmadan olmaz toparlamaya çalışıyorum kendimi
Hayırlısı canım ben klomen letu kullandım aşılama oldum ama tutmadı. Klomenle hamşlemkalan çok insan var inşallah omlardan biri sen sen olursun1 yıl dolduktan sonra doktora gittim prolaktin biraz yüksekti bnde onu düşürmek için ilaç kullandım iltıhap falanda vardı hepsi normale döndü çok şükür ondan sonra 1 ay önce klomen kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi verdi bekliyorum günlerim geldi zaten ağrımda var hayırlısı olsun bakalım
Ya bilmiyorm klomen kullandım femara kullandım çatlatma iğnesi oldum ovulasyon testi yaptım olmadı. Doktor doğal yolla olur bir sorun yok diyor. Eşim de artık doktora gitmiyor her doktora gidelim dediğinde kendi başına sorun çıkartma diyor tamam gitmeyelim gitmeyince de olmuyor. Daha adetime bir hafta kasıklarım ağrımaya başladı sivilcelerm çıktı. Kaynanam arıyor bişey diyor iki tane sonra dan görme eltim var onlar bişey diyor. Neymış korunmayı bıraksalar hemen hamile kalırlarmış. 2.5 yıldır olsa olurdu daha olacağını sanmıyorum
Bulunur bulunur kurtuluruz bu durumdan inşallahO zamana virüsün asısı bulunmuş olsa baribende negatifi düşünüyorum sizin gbi sanırım
12 yıllık evliyim, 7 senedir bebegimiz olsun diye bekliyoruz .7 senede 1 kez hamile kalabilirim onda da ikiz bebek kaybım oldu. Bu ay aşılama yaptırmıştım çok şükür sonuç pozitif. Bu süreç çok yipratici, insaallah bekleyiste olan herkes için Rabbim hayırlı olanı nasip eder.
İnşAllah hayırlısı ile olur canım bebeğin dediğim gibi Malesef zor bir süreçOnların hepsine kulak tıka lütfen. Bizde de çok o tiplerden. Hiç de kafana takma. Eşin gitmesin sen git. En azından kendin kullanabileceğin yolları dene. 6. Klomen tedavisinde haöile kalan insanlar var. Oturup bekleme bence canım.Benim de sorun yok diyorlar ama tedavisiz de olmadı. Bak tüpe kadar geldim hiç aklıma gelmezdi bunalrın olcağı
Allah razı olsun cnmHayırlısı canım ben klomen letu kullandım aşılama oldum ama tutmadı. Klomenle hamşlemkalan çok insan var inşallah omlardan biri sen sen olursun
Allah razı olsun cnm rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayırlısı canım ben klomen letu kullandım aşılama oldum ama tutmadı. Klomenle hamşlemkalan çok insan var inşallah omlardan biri sen sen olursun
İnşallh hepimizin olur umutsuz olma lütfen. Ve bence bi yöntemini bul ol tedavini şartların nedir bilmiyorum ama 5 yıl denesen yeter derdim belki ama 2.5yıl ne ki kuzenim 16yıl sonra ikiz doğurduİnşAllah hayırlısı ile olur canım bebeğin dediğim gibi Malesef zor bir süreç
Allah razı olsun cnm
Allah razı olsun cnm rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Kuzum haklısın da tedaviye tek taraflı nereye kadar gidebilirim hemde doktor sonra ki süreç aşılama dedi ben 4 ay klomen kullandım 4 ay femara kullandım. Bunlar yeterli artık dedi isterseniz aşılama yaparım dedim gitmiyor eşimİnşallh hepimizin olur umutsuz olma lütfen. Ve bence bi yöntemini bul ol tedavini şartların nedir bilmiyorum ama 5 yıl denesen yeter derdim belki ama 2.5yıl ne ki kuzenim 16yıl sonra ikiz doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?