Eşinizin gitmeme sebebi ne peki? Yaş kaç bi deKuzum haklısın da tedaviye tek taraflı nereye kadar gidebilirim hemde doktor sonra ki süreç aşılama dedi ben 4 ay klomen kullandım 4 ay femara kullandım. Bunlar yeterli artık dedi isterseniz aşılama yaparım dedim gitmiyor eşim
Doktor bir sorun yok doğal yolla da olabilir dediği için gitmiyor benim yaşım 24Eşinizin gitmeme sebebi ne peki? Yaş kaç bi de
İyi en azından gençsin daha. Hiç umutsuz olma yeme içmene dikkat et ne bileyim mesela ada çayı iç doğal yolları dene bu süreçte. Asla pes etme kendin istemiyorum diyene kadar kendin için uğraş. İnşallah olur ama bence 1 yıl falan daha olmazsa da tekrar Konuş eşinle. Biraz duygusal yaparsan kıyamaz. Sadece olmaz artık bıraktım kafasını bırak. Ben 24yaşında evlilik bile düşünmüyordumDoktor bir sorun yok doğal yolla da olabilir dediği için gitmiyor benim yaşım 24
Bakalım hayırlısı inşallah allahım isteyen bütün kullarına nasip etsin. Allah dostun da diline düşürmesin düşmanında. Tüp bebek yaptırdınız mı sizİyi en azından gençsin daha. Hiç umutsuz olma yeme içmene dikkat et ne bileyim mesela ada çayı iç doğal yolları dene bu süreçte. Asla pes etme kendin istemiyorum diyene kadar kendin için uğraş. İnşallah olur ama bence 1 yıl falan daha olmazsa da tekrar Konuş eşinle. Biraz duygusal yaparsan kıyamaz. Sadece olmaz artık bıraktım kafasını bırak. Ben 24yaşında evlilik bile düşünmüyordumçok şanslısın yaştan ötürü canım
Kuzum haklısın da tedaviye tek taraflı nereye kadar gidebilirim hemde doktor sonra ki süreç aşılama dedi ben 4 ay klomen kullandım 4 ay femara kullandım. Bunlar yeterli artık dedi isterseniz aşılama yaparım dedim gitmiyor eşim
[/
canım yanlış anlama beni eşin senin kadar istekli değil mi çocuk konusundaDoktor bir sorun yok doğal yolla da olabilir dediği için gitmiyor benim yaşım 24
Yok canım ben klomen (2kez) letu (2 kez) kullandım. Aşılama yaptırdım bi de. Olmadı şimdi tüp denicez şu süreçten çıkarsak. Hsg çektirdin miBakalım hayırlısı inşallah allahım isteyen bütün kullarına nasip etsin. Allah dostun da diline düşürmesin düşmanında. Tüp bebek yaptırdınız mı siz
peki aşılama tam olarak ne oluyor tüp bebekmiYoo lafa gelince benden çok istiyor her gördüğü çocuğu sever sürekli dillendirir kızımla şunu yapcam oğlumla bunu yapcam diye
Evet çektirdim hsg tüpler açık normal demişti doktorYok canım ben klomen (2kez) letu (2 kez) kullandım. Aşılama yaptırdım bi de. Olmadı şimdi tüp denicez şu süreçten çıkarsak. Hsg çektirdin mi
Aşılama tüp bebeğin öncesi deneniyor genelde. Spermi alıp yıkadıktan sonra şırıngayla Sana enjekte ediyorlarpeki aşılama tam olarak ne oluyor tüp bebekmi
Evet çektirdim hsg tüpler açık normal demişti doktor
Yok tüp bebek değil sizin yumurtalarınızı ilaçla veya iğne ile büyütüyorlar sonra belli boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruyorlar eşinizden sperm alıp şırınga gibi birşeyle enjekte ediyorlarpeki aşılama tam olarak ne oluyor tüp bebekmi
1 yılı geçti çektireli Malesef olmadı ben o şanslı kişiler den değilimAnladım canım hsg den sonra hamile kalan da çok fa ondan sormuştum çektirmeiusen çektir diye
Bende değilim hatta açık sorun yok dediklerinde bi parça üzüldüm1 yılı geçti çektireli Malesef olmadı ben o şanslı kişiler den değilim
Aminn amin inşallah tüpe falan gerek kalmaz kalırsınız. Valla benim de imkanım olsa direkt tüp bebek yaptırcam yaniBende değilim hatta açık sorun yok dediklerinde bi parça üzüldümallah kimseye aratmasın
İnşallah tüp tutar tutmayan da çokAminn amin inşallah tüpe falan gerek kalmaz kalırsınız. Valla benim de imkanım olsa direkt tüp bebek yaptırcam yani
Doğru Malesef olmayınca oda olmuyorİnşallah tüp tutar tutmayan da çokisteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin allahım
Yok pes etmedim ama pes etmenin kıyılarında gezdim.surecimi de çok kisa anlattim tabii, gezdigim doktorları, filmleri, ameliyatları kürtajı vs anlatmadım :)Sonunda pes ettim diceksin sandım resmen mutlu son maşallah canım sağlıkla al kucağına. İlk aşılama mı
İnşallah hepimizin o olur hamile kalanlar için başlık açarız çocuk ismi falan konuşuruzDoğru Malesef olmayınca oda olmuyor
İnşAllah ağzından bal damlıyor allahım hayırlısını versin bizi o güzellikten mahrum etmesinİnşallah hepimizin o olur hamile kalanlar için başlık açarız çocuk ismi falan konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?