Gebeliğe Hazırlık Gebelik çabası beni çok yordu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşinizin gitmeme sebebi ne peki? Yaş kaç bi de

Doktor bir sorun yok doğal yolla da olabilir dediği için gitmiyor benim yaşım 24
İyi en azından gençsin daha. Hiç umutsuz olma yeme içmene dikkat et ne bileyim mesela ada çayı iç doğal yolları dene bu süreçte. Asla pes etme kendin istemiyorum diyene kadar kendin için uğraş. İnşallah olur ama bence 1 yıl falan daha olmazsa da tekrar Konuş eşinle. Biraz duygusal yaparsan kıyamaz. Sadece olmaz artık bıraktım kafasını bırak. Ben 24yaşında evlilik bile düşünmüyordum çok şanslısın yaştan ötürü canım

Bakalım hayırlısı inşallah allahım isteyen bütün kullarına nasip etsin. Allah dostun da diline düşürmesin düşmanında. Tüp bebek yaptırdınız mı siz

Yoo lafa gelince benden çok istiyor her gördüğü çocuğu sever sürekli dillendirir kızımla şunu yapcam oğlumla bunu yapcam diye

Bakalım hayırlısı inşallah allahım isteyen bütün kullarına nasip etsin. Allah dostun da diline düşürmesin düşmanında. Tüp bebek yaptırdınız mı siz
Yok canım ben klomen (2kez) letu (2 kez) kullandım. Aşılama yaptırdım bi de. Olmadı şimdi tüp denicez şu süreçten çıkarsak. Hsg çektirdin mi

peki aşılama tam olarak ne oluyor tüp bebekmi
Yok tüp bebek değil sizin yumurtalarınızı ilaçla veya iğne ile büyütüyorlar sonra belli boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruyorlar eşinizden sperm alıp şırınga gibi birşeyle enjekte ediyorlar

Bende değilim hatta açık sorun yok dediklerinde bi parça üzüldüm allah kimseye aratmasın
Aminn amin inşallah tüpe falan gerek kalmaz kalırsınız. Valla benim de imkanım olsa direkt tüp bebek yaptırcam yani

Sonunda pes ettim diceksin sandım resmen mutlu son maşallah canım sağlıkla al kucağına. İlk aşılama mı
Yok pes etmedim ama pes etmenin kıyılarında gezdim.surecimi de çok kisa anlattim tabii, gezdigim doktorları, filmleri, ameliyatları kürtajı vs anlatmadım :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, evet ilk aşılama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…