Gitmiyor eşim işte şuan bahsini bile açamıyorum virüsten dolayı atlasın da inşallah ikna olur giderizHesapladım da 2790falan tutmuş parça parça olunca anlamamışım heralde. Devlette yaptırırsın çok iyi doktorlar var sadece ilaca Para verirsin.
İnşallah canım ikna olmazsa da normal yollardan dene bitkisel falan bişeyler. Sonuçta nasip kısmet işi. İnşallah gitmene sen gerek kalmaz. Başlığın ilk hamilelik haberi geldi herkesten güzel haberler bekliyorum hepimize dua edicemGitmiyor eşim işte şuan bahsini bile açamıyorum virüsten dolayı atlasın da inşallah ikna olur gideriz
Ben hormonlar baktırdım mesela prolaktin düşük gebeliğe engel değil korumuyo yani ama zamanı değil demekki olmadıBana da emzirdiğin süre boyunca olmaz boşuna uğraşma falan diyor kayınvalidem. Herkes bişey söylüyor yani. Hayıt hapı kullandım bu ay en az 3 ay kullanımda etki ediyor diyorlar bakalım nasıl olacak inşallah vesile olur hayırlısıyla
Çok teşekkürlerMaşalllah canım sağlıkla al kucağına ben tüp bebeğe geçcem artık o da olmazsa herkes anne baba olmak sorunda değil kısmet deyip yoluma bakcam
Amin canm. Öyle binlerce şükür yavrum sağ salim sağlıklı yanımda.Çok amin hepimiz için em hayırlısı olsun. İnşallah gönlüne göre kısa zamanda olurdertler başka başka ama şükür ki almışsın birini kucağına darısı 2.ye
İnşAllah canım benimde anne olmak için çabalayan herkes dualarım da inşallah şu kötü günlerde bir güzel haber alırızİnşallah canım ikna olmazsa da normal yollardan dene bitkisel falan bişeyler. Sonuçta nasip kısmet işi. İnşallah gitmene sen gerek kalmaz. Başlığın ilk hamilelik haberi geldi herkesten güzel haberler bekliyorum hepimize dua edicem
Aşılama denedim ben bi kez olmadı bi de o kadar hormon alıyorum bari tüp deneyim ihtimali daha yüksek diyeÇok teşekkürler
Eğer bi sorun yoksa önce aşılama dene bence cnm.
Anladım aşılama tutmadıysa tüp dene madem haklısın dediğin gibi hormon alıyorsun inşallah ilk denemede tutarAşılama denedim ben bi kez olmadı bi de o kadar hormon alıyorum bari tüp deneyim ihtimali daha yüksek diye
Aminnn inşallahAnladım aşılama tutmadıysa tüp dene madem haklısın dediğin gibi hormon alıyorsun inşallah ilk denemede tutar
Merional kullandim 5 taneBenim aşılamam o kadar tutmadı sanki yatuttu mu ki? Sen yumurta geliştirmek için hangi ilacın kullandın
Ahh arkadaşım senin öyle imtihanın benim de Allah veriyor ama yeminle sevinemiyorum bile hep hüsran hep acı daha bir hafta önce düşük yaptım yakınımdan biriyle paylaşsam hemen Var bitane evladın ona sarıl şükret diyorlar ama öyle olmuyor işte düşünüyorsun bana babasına bişey olsa evladım tek kalacak korkusu biyandan kızımın kardeşim yok diyip geceleri sessiz ağlaması bi yandan etrafın baskısı bi yandan Çok zor gerçekten kaç kaybım vat artık doktora gidince saymayı unutuyorum Ama Allah bu İmtihandan zaferle çıkaracak inşallah umudum her daim var Sende Kendi ni üzme Az at kafamdan kendiliğinden geliyor stres beklemek her ay insanı yıpratıyor Allah yardımcın olsun İnşallahArkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
Bende baktırdım prolaktin 12 çıktı emzirdiğim halde. Hamile kalmadan daha yüksektiBen hormonlar baktırdım mesela prolaktin düşük gebeliğe engel değil korumuyo yani ama zamanı değil demekki olmadı
Bizde anormallik var o zamanBende baktırdım prolaktin 12 çıktı emzirdiğim halde. Hamile kalmadan daha yüksekti
Hahha evet ası bulundu sende geldin dersinizBulunur bulunur kurtuluruz bu durumdan inşallahAllahım ilerde çocuğuma anlatcam sana uğraşırken korona fite bi hastalık oldu evlere kapandık sen geç geldin Dicem
Ben de aşılama tedavimde merional kullandm fakat birşey soracağm; herhangi bir yan etkisi oldumu merionalin? Özellkle ciltle ilgili. Ben hiç sorun yaşamadığm cildimde iğneler sonrası kabarmalar, sivilcelenmeler yaşadm aşırı derecede..Merional kullandim 5 tane
merhaba, ben de temmuz ayından beri uğraşıyorum. 2 buçuk yıllık evliyim, uzun bi süre doğum kontrol hapıyla korundum, bırakır bırakmaz hamile kalırım diye düşünüyodum ben de burdaki herkes gibi. hatta hapı bıraktığımda bebek düşünüyoruz diye herşeyi kalıbına uygun yapalım dedik eşim de ben de tüm testlerimizi yaptırdık denemelere başlamadan. herşey normal dendi,1 doktora bağlı kalmadık birkaç farklı doktora gittik ama hepsi aynı şeyi söyledi. her ay aynı umutlar ve sonrasında aynı hüsran bu ayla beraber 9aydır aynı hayal kırıklığını yaşıyorum. ablam bebeğini emzirirken tek ilişkiyle ikinci bebeğine hamile kaldı, akrabalar arkadaşlar bebek istiyoruz dedikleri ay hamile olduklarını söylediler. herşeyin bir zamanı var sözüne inanasım gelmiyor. psikolojik ve fizyolojik açıdan kendimi çok hazır hissediyorum,ben de anne olmak istiyorum 32 yaşındayım,enerjimin çocuğuma yeteceği yıllarım azalıyor. hsg çektirdim klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum çok ümitliydim ona rağmen hamile kalamadım. bu ay virüsten dolayı evdeydik eşimle kafamıza takmadan gelişigüzel değerlendirdik ama kafanıza takmadığınız zaman hamile kalıyorsunuz senaryoları da tutmuyor bence. 28 güne bi regl olan hiç şaşmayan ben bugün 30. günüm ve hala regl olmadım,ama 3 test yaptım 3 üde negatif maalesef. şimdi forumda dolaşırken herşeyi birşeye bağlamaya meyilli psikolojimle yukarda yazdıklarını çok mantıklı buldum. ben de 1 buçuk senedir hiç bir hastalık geçirmedim, en ufak bir burun akıntım dahi olmadı çok şükür. öyle kolay kolay ilaç da kullanmam folik asit ve vitaminler haricinde. bağışıklık sistemim çok iyidir.spor yoga pilates yaparım,vücudum da kuvvetlidir. bunu ayrıntısıyla araştıracağım arkadaşım,bilgilendirmen için teşekkür ederim. bağışıklık sistemi nasıl bozulur öğrenirsem ve uygulayıp hamile kalırsam yazarım sana buradan. inşallah isteyen dileyen dua eden sabırla bekleyen herkesin bebişi olur en kısa zaman da. beklemenin ve hayal kırıklığının çok zor olduğunu biilenlerdenimAynen benim de sebepsiz intertilite sebepsizcede neden olmuyor. Bi yerde okumuştum bağışıklık sistemin çok güçlüyse vücut spermi yabancı bişey olarak görüp kabul etmiyormuş bakan en mantıklı açıklama bu. Hasta olmam kolay kolay çünkü
evet okuduğumda bana da çok mantıklı geldi bende hiç hasta olmammerhaba, ben de temmuz ayından beri uğraşıyorum. 2 buçuk yıllık evliyim, uzun bi süre doğum kontrol hapıyla korundum, bırakır bırakmaz hamile kalırım diye düşünüyodum ben de burdaki herkes gibi. hatta hapı bıraktığımda bebek düşünüyoruz diye herşeyi kalıbına uygun yapalım dedik eşim de ben de tüm testlerimizi yaptırdık denemelere başlamadan. herşey normal dendi,1 doktora bağlı kalmadık birkaç farklı doktora gittik ama hepsi aynı şeyi söyledi. her ay aynı umutlar ve sonrasında aynı hüsran bu ayla beraber 9aydır aynı hayal kırıklığını yaşıyorum. ablam bebeğini emzirirken tek ilişkiyle ikinci bebeğine hamile kaldı, akrabalar arkadaşlar bebek istiyoruz dedikleri ay hamile olduklarını söylediler. herşeyin bir zamanı var sözüne inanasım gelmiyor. psikolojik ve fizyolojik açıdan kendimi çok hazır hissediyorum,ben de anne olmak istiyorum 32 yaşındayım,enerjimin çocuğuma yeteceği yıllarım azalıyor. hsg çektirdim klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum çok ümitliydim ona rağmen hamile kalamadım. bu ay virüsten dolayı evdeydik eşimle kafamıza takmadan gelişigüzel değerlendirdik ama kafanıza takmadığınız zaman hamile kalıyorsunuz senaryoları da tutmuyor bence. 28 güne bi regl olan hiç şaşmayan ben bugün 30. günüm ve hala regl olmadım,ama 3 test yaptım 3 üde negatif maalesef. şimdi forumda dolaşırken herşeyi birşeye bağlamaya meyilli psikolojimle yukarda yazdıklarını çok mantıklı buldum. ben de 1 buçuk senedir hiç bir hastalık geçirmedim, en ufak bir burun akıntım dahi olmadı çok şükür. öyle kolay kolay ilaç da kullanmam folik asit ve vitaminler haricinde. bağışıklık sistemim çok iyidir.spor yoga pilates yaparım,vücudum da kuvvetlidir. bunu ayrıntısıyla araştıracağım arkadaşım,bilgilendirmen için teşekkür ederim. bağışıklık sistemi nasıl bozulur öğrenirsem ve uygulayıp hamile kalırsam yazarım sana buradan. inşallah isteyen dileyen dua eden sabırla bekleyen herkesin bebişi olur en kısa zaman da. beklemenin ve hayal kırıklığının çok zor olduğunu biilenlerdenim
Merhaba canım baska bır uyelıgım vardı sıfreyı kaybetmstm sana bazen yazardım ozaman hamıleydın baksana 17ay olmıs maşallah diyorum malesef bende bu zaman zarfında hıcbışey olmadı, zamanda hızlı mı gecıyor ne, sohbet ortamlarında hep bu konular acılıyor ama, esımın tarafı sormaz oldu artık cocugu belkide ümidi kestiler dıorum 3.5yıl olduSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben ilk hamileliğimde çok beklemedim Allah’a çok şükür 6 ay denedim ama denemediğim yapmadığım şey kalmamıştı çevre baskısı sağolsun niye olmuyor triplerine girmiştim benden sonra evlenenler o ay hamile kalıyorlardı sinirlerim bozulmuştu artık neyse bi şekilde oldu doğurdum 17 aylık şimdi. Bi kere hamile kaldım ya demekki bi sorun yok dedik. Ama yine de olmaz korkusundan oğlum 11 aylıkken korunmayı bıraktım ovü takibi yapıyorum kürler yapıyorum vs yok olmuyor. Hele bu ay iyice sinirlerim bozuldu 4 arkadaşımdan birden hamilelik haberi aldım benden çok sonra karar verenler aynı ay hamile kaldılar. Çok uzun zamanlar olmayan var düşününce şükrediyorum ama bi taraftan içim içimi yiyor bi süre daha olmazsa hsg çektirmeyi bile düşünüyorum. Tamam bebeğim küçük daha vaktim var ama bi sorun mu var korkusu yiyip bitiriyor beni. Ve neyime güvendiysem herkese ikinci çocuğu düşündüğümü söyledim şimdi herkes soruyor var mı var mı diye. Bende vazgeçtim hamileyken emzirmek zor olur diye 2 yaşında düşünüyorum diyorum. Herkes sinirimi bozuyor
Merhaba. Sorununuz neydi ne diyor doktorlarMerhaba canım baska bır uyelıgım vardı sıfreyı kaybetmstm sana bazen yazardım ozaman hamıleydın baksana 17ay olmıs maşallah diyorum malesef bende bu zaman zarfında hıcbışey olmadı, zamanda hızlı mı gecıyor ne, sohbet ortamlarında hep bu konular acılıyor ama, esımın tarafı sormaz oldu artık cocugu belkide ümidi kestiler dıorum 3.5yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?