Adetime 8 gün kala kasık ağrısı

Beklenen adet günü dahil bütün belirtiler aynı benim göğüslerimde ağrıyor kasıklarımda bata 6 gün vardı test yaptım negatifti ama bilmiyorum hala umutlanmalımıyım
Regl günü yapacağım bende beta idrara geç karışıyor diyolar. Kiminin 5-6 gün önceden silikte olsa çıkıyormuş neye bağlı bilmiyorum.

Akıntım da var göğüslerim de biraz dolgun ama adet belirtisi de olabilir tabi
Benim de öyle kasık ağrısı bazen sol bazen sağ bazen orta kısım göğüslerim şişti bir de akıntı var. Belki de adet belirtileri bilmiyorum ama geçen sene de böyle oldu hamileydim kimyasala dönüştü. Rabbim bizlere de sağlıklı evlatlar versin inşallah 🙏

Kızlar 3 ocakta adet olmam gerekiyor düzenli oluyorum gecikme yaşamıyorum. Bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik 2 gün. Yumurtlamayı takip ettim ovülasyon testiyle ondan 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı başladı adet olacakmış gibiyim. Şu an 5 gün kaldı adetime 3 gün önce başladı ağrı. Yani adetten 8 gün önce regl sancısı hiç olmazdı. Birde akıntım oluyor arada. Geçen sene kimyasal gebelik geçirdim o zaman da böyle kasık ağrısı oldu hamilelik belirtisi olarak ama göğüslerim de sızlıyordu. Şu an sadece regl ağrısı gibi bi ağrı var 3-4 gündür ve adetime 5 gün var kafam karıştı. Sadece regl ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi. Test yapmak istemiyorum daha erken diye. Bunları yaşayan oldu mu ?
Bnimde 2 ocakta regl
Bnde de göğüslerim doldu ve ağrıyo baya belim sırtım ağrıyor aşırı yorgunum ve çok uykum geliyor kasiklarim ara ara agriyor bende sabırsızlıkla bekliyorum
Nisan ayında iki gün leke geldi sonra parça faln geldi gebelik olmadı sonra Mayıs ayında yine leke geldi 2 gün agri da var

Bnimde 2 ocakta regl
Bnde de göğüslerim doldu ve ağrıyo baya belim sırtım ağrıyor aşırı yorgunum ve çok uykum geliyor kasiklarim ara ara agriyor bende sabırsızlıkla bekliyorum
Nisan ayında iki gün leke geldi Agri çöktü sonra parça faln geldi gebelik olmadı sonra Mayıs ayında yine leke geldi 2 gün kan testinde hep negatifti stres ve her ay olacak gibi ama olmuyordu hayırlısı olsun diyorum eğer bu seferde olmazsa kafama takmiycam olursa olur rabbim herkese nasip etsin insallah

Bnimde 2 ocakta regl
Nisan ayında iki gün leke geldi sonra parça faln geldi gebelik olmadı sonra Mayıs ayında yine leke geldi 2 gün agri da var
Benim de cuma günü regl olmam gerekiyor dün belim ağrıdı duramadım yerimde ve kasıklarım da batma oldu. Test yaptın mı hiç ?

Nisan ayinin ortasında lekelenme tarzında 2 gün agri cektim ve parçam geldi kimyasal gebelik oldu doktora gittim negatif demişti regl olmamıştım ay sonu oldum bilmiyorum bu daha mi böyle acaba kimyasal gebelik niye oluyor ki
Bende bilmiyorum bir şeyler ters gidiyor sanırım ondan oluyor. Ama kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay diyolar. Benim de yarın regl günüm ne olacak bakalım. Kimyasal yaşadım daha önce öyle olmasından korkuyorum.

Bende bilmiyorum bir şeyler ters gidiyor sanırım ondan oluyor. Ama kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay diyolar. Benim de yarın regl günüm ne olacak bakalım. Kimyasal yaşadım daha önce öyle olmasından korkuyor
Rabbim hayırlısını nasip etsin anne olmak isteyen herkese . Tamam dedim bu ay hamileyim hissettim ama olmadı bazen olmuyor diye kendimi yiyip bitiriyorum eşim aşırı çocuk istiyor o da benm gibi ümitsizlik oluyor üzülüyorum

Back
X