Arkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
Canım seni çok iyi anlıyorum
o dediğin 1-2 denemeden sonra uğraşmadan hamile kalanlardandım bende 2 sene önce ocak ayında denemeye başladık şubatta hamile kalmışım martta öğrendim ozamanlar ne ovülasyon bilirdim ne iğne ne ilaç ama sonu iyi olmadı 36+5 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve ben 1,5 senedir bebek istiyorum ama olmuyor 2 ay klomen+çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ay klomen kullandım adetim 12.günü hiç yumurta gelişmemişti letu ya başlattı doktorum 1 hafta boyunca sabah 1 akşam 1 içeceksin dedi ama içimdeki his bu ay da olmayacağını söylüyor gelişen yumurtalar bu ay gelişmemeye başladı neden olduğunu anlamış değilim ama inan artık bende yoruldum denemekten her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan oyüzden seni çok iyi anlıyorum herkese göre her şeyi söylemek çok kolay bunu anca yaşayan bilir anlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diye dua etmekten başka çaremiz yok
İnşallah yakın zamanda güzel hayırlı haberler alırsın