Çok istiyorlar yaKız kadın ne yapsın boş duracağına yelek yapıyor işte ne güzeloda çok istiyor demekki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok istiyorlar yaKız kadın ne yapsın boş duracağına yelek yapıyor işte ne güzeloda çok istiyor demekki
Bilmiyorum ki yağ östrojen miymiş ilk kez duydum vallaİşte bu da sağlıklı değil diyorlar canım ama elimde olan bişey değil stresliyken zaten alöak istesem de alamamabur cuburu bırakcam ya senin boy kilo kaç çok fazlan yoksa bence östrojen açısından iyi bu durum
Çok haklısın. Ama işte onların zamanında herşey normaldi. Düşünsene beslenme yene içme. Kısırlık bile ne kadar azmış. Çok amin isteyen herkese inşallah
Evet istanbuldayım. Yeni Hayat Kliniği . Bakırköy’de Sadi Konuk Hastanesi varya oraya çok yakın . Aysel Hemşire yaptı benim seanslarımı çok ilgiliydi sağolsunİstanbulda ise kliniğin adını öğrenebilir miyimben pek metaklıyımdır böle seylere en azından nedir ne değildir, öğrenirim
Yok onu da kırmayın zaten ama söylemeyince insanlar anlamıyorlar yani nasıl desem tahmin edemiyorlar. Bende 4 aylık evliyim mesela böle bir olay yasadık. Cok hafife alınacak birsey gbi görülüyor ama aslında benim için öle değil.
aa olur mu sıcakken içilecek. ocaktan indirdikten 5-10 dk sonra ılıyınca hemen içecektin canımAdaçayını duydum ama eşim bu ay yok. Kendimi rahat bıraktım bende dinlenşyorumo yaptı ama ben soğuk içtim ondan mı oldu acaba sen nasıl içiyorsun
Amiin canim vallah etrafimdaki insanlara bakiyorum ustlerine ceket atsa hamile kaliyorlar herkesin bir imtihani var sanirim evleneli 2 sene oldu artik oyle bir durumdayim ki sogan suyu yaptim adetim gecikti cocuk dusunme yerine menopoza mi girdim diye dusunuyorum hepsi cok yorucu Allah kerim insallah olur hepimizin![]()
Bana cok yakın ben arar bilgi alırım. Şu virüs biterse tabi =) cok tşk ediyorum.Evet istanbuldayım. Yeni Hayat Kliniği . Bakırköy’de Sadi Konuk Hastanesi varya oraya çok yakın . Aysel Hemşire yaptı benim seanslarımı çok ilgiliydi sağolsun
aa olur mu sıcakken içilecek. ocaktan indirdikten 5-10 dk sonra ılıyınca hemen içecektin canım
Hey allahım yoruldum insanım sadece deseydinizYani evet bence bunlar mahrem aslında bi yerde keşke biri hamileyim diyemem kadar kimse sormasa bunu. Ben bi kere kaynanamda uzanmıştım komşusungeldi neden uzanıyorsun hamile misin deid![]()
Benim annem de çokk zayıfken hamile kalmış hep. Ben ondan kaynaklandığını düşünmüyorum zaten canım. Ama ortalama kilo daha iyi bence gebelik isteğinde tabi. Benim botum 1.68 kilom 52 54 atasın oynarKilon kaç ki tanıdığım biri 45 ya çıkardı ya çıkmazdı 2. Cocuğuna hamile kaldığında
Çok takma kafana nasip kısmet sen elinden geleni yap , gerisi Cenab-ı HaktanÇok istiyorlar yabelki de ailem onlar falan istediği için ben iyice kasıldım ben çünkü başta hiç istemiyordum
![]()
5versen yeter bence de. Bakan öyle dedi doktor banaBilmiyorum ki yağ östrojen miymiş ilk kez duydum valla173 boyum kilom da 80 olmustur. 5 kg versem bana yeter sanki. Kilo verilir, alınır aslında bunlar da dert değil de işte care arıyoruz ya ondan böyleyiz
Rica ederim, umarım şifa bulursun. Bende vesile olmuş olurumBana cok yakın ben arar bilgi alırım. Şu virüs biterse tabi =) cok tşk ediyorum.
Çok takma kafana nasip kısmet sen elinden geleni yap , gerisi Cenab-ı Haktan
bir de ılıkken dene içemezsen bırak. herkes herşeyi içecek diye birşey yok :)Ay ciddi misin yaben ondan böyle oldum demek ki İnan’a iki gün aç gezdim ya
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah en kısa zamanda bnde 1 buçuk yıllık evliyim henüz nasip olmadıBenim annem de çokk zayıfken hamile kalmış hep. Ben ondan kaynaklandığını düşünmüyorum zaten canım. Ama ortalama kilo daha iyi bence gebelik isteğinde tabi. Benim botum 1.68 kilom 52 54 atasın oynar
Diyemedim şok geçirdimHey allahım yoruldum insanım sadece deseydiniz![]()
Deriz valla insanoğluyuz .bizim bebekler daha kıymetli olacak daha güzel yetişecekler . O kadar çok istiyoruz kiTakmamaya çalışıyorum canım ama içten insanoğlu ne eksikse onu istiyor. Çocuk olsa uykusuzum Yorgun’um dicez belki de![]()
Yarın da ılık demiyim olmadı bırakırım canımbir de ılıkken dene içemezsen bırak. herkes herşeyi içecek diye birşey yok :)