Yok pes etmedim ama pes etmenin kıyılarında gezdim.surecimi de çok kisa anlattim tabii, gezdigim doktorları, filmleri, ameliyatları kürtajı vs anlatmadım :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, evet ilk aşılama canım
Bende senin gibiyim kızım 17 aylık ve bende 11 aylıkken aynı şekilde korunmayı bıraktm çünkü ilkini çok zor sahip olmuştum 2.de hemen olmazsa korkusuyla arayı açmak istemedim ama hala olmuyo. Aslında çabuk hamile kalırdım 3 gebelik yaşadım en geç 4.ayda hamileydim. Bu sefer vesveseler sardı. Etrafımda sürekli diyorlardı kız çocuktan sonra Kısır gibi olursun hemen kalamazsın hiç korunma diye bende şimdi düşünüyorum neden olmuyo acaba artk olmayacak mı. Kafamda deli sorular. Yumurtlama zamanını değerlendir sem de olmadı. Rabbim hayırlısını versin hepimizeSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben ilk hamileliğimde çok beklemedim Allah’a çok şükür 6 ay denedim ama denemediğim yapmadığım şey kalmamıştı çevre baskısı sağolsun niye olmuyor triplerine girmiştim benden sonra evlenenler o ay hamile kalıyorlardı sinirlerim bozulmuştu artık neyse bi şekilde oldu doğurdum 17 aylık şimdi. Bi kere hamile kaldım ya demekki bi sorun yok dedik. Ama yine de olmaz korkusundan oğlum 11 aylıkken korunmayı bıraktım ovü takibi yapıyorum kürler yapıyorum vs yok olmuyor. Hele bu ay iyice sinirlerim bozuldu 4 arkadaşımdan birden hamilelik haberi aldım benden çok sonra karar verenler aynı ay hamile kaldılar. Çok uzun zamanlar olmayan var düşününce şükrediyorum ama bi taraftan içim içimi yiyor bi süre daha olmazsa hsg çektirmeyi bile düşünüyorum. Tamam bebeğim küçük daha vaktim var ama bi sorun mu var korkusu yiyip bitiriyor beni. Ve neyime güvendiysem herkese ikinci çocuğu düşündüğümü söyledim şimdi herkes soruyor var mı var mı diye. Bende vazgeçtim hamileyken emzirmek zor olur diye 2 yaşında düşünüyorum diyorum. Herkes sinirimi bozuyor
İnşAllah ağzından bal damlıyor allahım hayırlısını versin bizi o güzellikten mahrum etmesin
Bize e yıllardır öyle dediler canım. 27 yaşındaydim çocuk sahibi olmak istediğimizde, şuan 34 yaşındayım. Tedavi gerekiyorsa bir an önce başlanmalı.Doktor bir sorun yok doğal yolla da olabilir dediği için gitmiyor benim yaşım 24
Amin, inşaallah öyle olur çok teşekkür ederimMaşallah çok zor bi süreç olmuş tebrik ediyorum iyi başetmişsiniz çok güzel sağlıklı akıllı her fırsatta iyiki uğraşmışım diceniz bi çocuk olsun inşallah
Yok tüp bebek değil sizin yumurtalarınızı ilaçla veya iğne ile büyütüyorlar sonra belli boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruyorlar eşinizden sperm alıp şırınga gibi birşeyle enjekte ediyorlar
Anladım cnm rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah aşılama masraflı mı acaba eşin ondan çekiniyor olabilir miYok tüp bebek değil sizin yumurtalarınızı ilaçla veya iğne ile büyütüyorlar sonra belli boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruyorlar eşinizden sperm alıp şırınga gibi birşeyle enjekte ediyorlar
Bende senin gibiyim kızım 17 aylık ve bende 11 aylıkken aynı şekilde korunmayı bıraktm çünkü ilkini çok zor sahip olmuştum 2.de hemen olmazsa korkusuyla arayı açmak istemedim ama hala olmuyo. Aslında çabuk hamile kalırdım 3 gebelik yaşadım en geç 4.ayda hamileydim. Bu sefer vesveseler sardı. Etrafımda sürekli diyorlardı kız çocuktan sonra Kısır gibi olursun hemen kalamazsın hiç korunma diye bende şimdi düşünüyorum neden olmuyo acaba artk olmayacak mı. Kafamda deli sorular. Yumurtlama zamanını değerlendir sem de olmadı. Rabbim hayırlısını versin hepimize
Katılıyorum canım sana ama ne bileyim doktor biz istediğimiz için kllomendir femara dır verdi yani bir bir tane doktorlada kalmadım 5 tane doktor gezdim hepsi doğal yolla olur gebeliğe engel durum yok dediBize e yıllardır öyle dediler canım. 27 yaşındaydim çocuk sahibi olmak istediğimizde, şuan 34 yaşındayım. Tedavi gerekiyorsa bir an önce başlanmalı.
Yani belki de olabilir çünkü şuan tam kendimizi anca geçindiriyoruz harici bir masraf bizi zora sokar kredi borcumuz falan var olabilir yani. Aşılama 2 bin 3 bin arası sanırımAnladım cnm rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah aşılama masraflı mı acaba eşin ondan çekiniyor olabilir mi
Amh degerine bakıldı mi canım? Yani yumurtalık rezervin nasıl acaba?bir de eşin spermiyogram yaptırdı mi?Katılıyorum canım sana ama ne bileyim doktor biz istediğimiz için kllomendir femara dır verdi yani bir bir tane doktorlada kalmadım 5 tane doktor gezdim hepsi doğal yolla olur gebeliğe engel durum yok dedi
hayırlısı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah en kısa zamandaYani belki de olabilir çünkü şuan tam kendimizi anca geçindiriyoruz harici bir masraf bizi zora sokar kredi borcumuz falan var olabilir yani. Aşılama 2 bin 3 bin arası sanırım
Yeni aşılama yaptırmış biri olarak şöyle soyleyeyim; aşılama işlemi evet 2-3 bin civari ama verilen iğneler, ilaçlar da pahali.Yani belki de olabilir çünkü şuan tam kendimizi anca geçindiriyoruz harici bir masraf bizi zora sokar kredi borcumuz falan var olabilir yani. Aşılama 2 bin 3 bin arası sanırım
Evet canım yapıldı bana amh değerinin iyi olduğunu söyledi. Eşimde test verdiğinde kümeleşme diye birsey çıkmıştı ikinciye verdi herşey normal çıktı. Zaten kümeleşmeye de gebeliğe engel olmadığını söyledi doktorAmh degerine bakıldı mi canım? Yani yumurtalık rezervin nasıl acaba?bir de eşin spermiyogram yaptırdı mi?
İnşAllah Allah razı olsunhayırlısı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah en kısa zamanda
Benim aşılamam o kadar tutmadı sanki yaYeni aşılama yaptırmış biri olarak şöyle soyleyeyim; aşılama işlemi evet 2-3 bin civari ama verilen iğneler, ilaçlar da pahali.
Ben fiyatını pek bilmiyorum tahmini söyledim canım doğrudurYeni aşılama yaptırmış biri olarak şöyle soyleyeyim; aşılama işlemi evet 2-3 bin civari ama verilen iğneler, ilaçlar da pahali.
Benim gebelik lerim normal geçmiyor malesef kızımda bile Dr asla hamile kalamazsın tüp bebek bile belki demişti ben ilk ay hamile kalmıştım ama iğneler le haplar la ancak 35. Haftaya kadar dayandı sonra doğum oldu 1 hafta yoğun bakımda kaldı tekrar Dr a gittiğimde bu şansa oldu bundan sonra çok zor dedi. Rahimde perde var kanda pıhtılaşma var perdeden dolayı hamile kalamayadabilirim kalırsam düşedebilir. Ve ameliyat önermedi drlar Bi faydası olmayacağını söylediler bende hemen olsun kızımla birlikte büyüsün istiyorum rabbim bilir tabiki zamanını. Herşeyin hayırlısını versin inşallahHiç kafana takma herkes 1. İçin uğraşıyor evladım diyebileceğin bi çocuk var. Kızdan sonra kısırlık ne ya inanma böyle şeylere ablamla benim aramda 14ay varTadını çıkar nasıl büyüdüğünü anlamadım dersin sonra. İnşallah gönlüne göre 2.de olsun ama bunu keyfi yap
Hesapladım da 2790falan tutmuş parça parça olunca anlamamışım heralde. Devlette yaptırırsın çok iyi doktorlar var sadece ilaca Para verirsin.Ben fiyatını pek bilmiyorum tahmini söyledim canım doğrudur
Bana da emzirdiğin süre boyunca olmaz boşuna uğraşma falan diyor kayınvalidem. Herkes bişey söylüyor yani. Hayıt hapı kullandım bu ay en az 3 ay kullanımda etki ediyor diyorlar bakalım nasıl olacak inşallah vesile olur hayırlısıylaBende senin gibiyim kızım 17 aylık ve bende 11 aylıkken aynı şekilde korunmayı bıraktm çünkü ilkini çok zor sahip olmuştum 2.de hemen olmazsa korkusuyla arayı açmak istemedim ama hala olmuyo. Aslında çabuk hamile kalırdım 3 gebelik yaşadım en geç 4.ayda hamileydim. Bu sefer vesveseler sardı. Etrafımda sürekli diyorlardı kız çocuktan sonra Kısır gibi olursun hemen kalamazsın hiç korunma diye bende şimdi düşünüyorum neden olmuyo acaba artk olmayacak mı. Kafamda deli sorular. Yumurtlama zamanını değerlendir sem de olmadı. Rabbim hayırlısını versin hepimize
Benim gebelik lerim normal geçmiyor malesef kızımda bile Dr asla hamile kalamazsın tüp bebek bile belki demişti ben ilk ay hamile kalmıştım ama iğneler le haplar la ancak 35. Haftaya kadar dayandı sonra doğum oldu 1 hafta yoğun bakımda kaldı tekrar Dr a gittiğimde bu şansa oldu bundan sonra çok zor dedi. Rahimde perde var kanda pıhtılaşma var perdeden dolayı hamile kalamayadabilirim kalırsam düşedebilir. Ve ameliyat önermedi drlar Bi faydası olmayacağını söylediler bende hemen olsun kızımla birlikte büyüsün istiyorum rabbim bilir tabiki zamanını. Herşeyin hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?