Gebeliğe Hazırlık Gebelik çabası beni çok yordu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada soğan suyunu ben de yapıyorum dün başladım

Pcosla hamile kalan bissürü insan var. Benim tek tarafımı da benzetiyorlar ama ben zayıf olduğum için etkilemezmiş mesela öyle diyorlar. Kilon var mı bilmiyorum ama varsa biraz kilo ver spor yap düşmanı pcos un bunlar. Beklicez upraşcaz ve olcak pes etmek yok. Ara vermek var

Ben genelde vazgeçince güzel şeyler yaşarım Ama bu fikirden asla vazgeçemiyorum. Çok sıkıldım ya. İzmir de yaşıyorum bi doktor duydum şu korona bitsin bi de ona gitçem inşallah

15güm değil de 1hafta yapayım diyorum ben. Öylesine yapıyorum gibi bişey aşılama bile tutmamışsın soğanla hamile kalmam herhalde
Soğanla sarımsakla hamile kalınmaz buna ben de inanmıyorum da iltihap giderici özelliğinden dolayı kullanıyorum ben. İçinde varsa kurutur o da hamilelik için zemin oluşturur tabi. Ama 1 haftada etki etmez en az 10 gün bari kullan

Evet bende aşılamadan sonra falan kist bişey oluştuysa gitsin diye. Öyle mi diyorsun o zaman 10yapayım

Evet bende aşılamadan sonra falan kist bişey oluştuysa gitsin diye. Öyle mi diyorsun o zaman 10yapayım
Ben de geçen ay klomen kullandım adetken doktora gitmem lazımdı kist var mı diye bakıyorlar. Malum virüs belasından gidemedim o yüzden kist varsa gitsin diye yapacağım. Yapanların hep gitmiş

Ben de geçen ay klomen kullandım adetken doktora gitmem lazımdı kist var mı diye bakıyorlar. Malum virüs belasından gidemedim o yüzden kist varsa gitsin diye yapacağım. Yapanların hep gitmiş
Kistlerimiz de cabasıben daha önce klomen kullandım olmadı kist. Ama sanki bu kez rahatsız hissediyorum

İsyan etmek demeyelim bence buna da ne bileyim bu kadar uğraşa bi pozitif görsek güzel olurdu allah kısmet eder inşallah bana deseler 1yıl sonra olcak birşy yapma beklerim ya o derece yoruldum
Bende böyle düşünüyorum bilsem iki yıl sonra vaktini güzel güzel degerlendiririm sorun yapmam...ama belirsizlik

Benimde kilo ve şeker problemim yok çok şükür rabbim bize gönlünüzdekileri versin inşallah kimseyi evlatla evlatsızlıkla sınamasın

Çokça amin inşallah kısa zamanda alırız güzel bebekleribende bu kadar planlı yapıldığı için çirkin olcanı düşünüyorum
Canım ben test yaptım hamileymişim tüm yorgunluğuma deydi sevincim içim içime sığmıyor hala sizler icin hep dua ediyorum

Canım ben test yaptım hamileymişim tüm yorgunluğuma deydi sevincim içim içime sığmıyor hala sizler icin hep dua ediyorum
Ayyy çok sevindim maşallah canım darısı biZleresağlıkla al Kucağına çokkk dikkat et su süreçte

Devam edebildin mi canım ben 2.gün bıraktım beni öldürdü ua

Hamile kalamadıkca,Tedavilerimden olumsuz sonuç almaya başladığım bende bunları hissettim. Neyin ne olduğunu bilmeden ikinciye üçüncüye kalanlar. Bi gün gecikince hamile kaldım diye endişe edenler.
Biz yapıyoruz olmuyo daha siftah yok muhabbetlerine geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…