Sorun var mı canımBen rahattım ya nasılsa olur diyordum. Ama artık yıldım. Ara vercem sonra da tüp denicem. Bide bu hormon ilaçları bende tüy yaptı sanki
Sorun yok diyorlar bana ama işte klomrn letu ovitrelle aşılama derken bunlat sanki bende tüylenme yaptı. Yani bi o eksikti çünküSorun var mı canım
Benim de 2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemem var canım. Sebepsiz infertilite benim de. Araya deprem girdi, şimdi de virüs var. 2. Tüp bebek denemesi de ertelendi bu sebeple. Canımız sağolsun ne yapalım. Can sağ oldukça umudumuz devam ediyor.Arkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
Böyle sebepsiz mi olur ama ya insanın canı sıkılıyor. Allahım bize de nasip etsin benim yaş da gidiyor onun da telaşı gar evleneli 3yıl oldu. Sen kaç yaşındasın canım.Benim de 2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemem var canım. Sebepsiz infertilite benim de. Araya deprem girdi, şimdi de virüs var. 2. Tüp bebek denemesi de ertelendi bu sebeple. Canımız sağolsun ne yapalım. Can sağ oldukça umudumuz devam ediyor.
Mesela benim bugün 53. Günüm 53 gündür adet olmuyorum düzenli olan adetim stresten böyle düzensizleştiBende çok stresliyim zaten ne kadar rahat olursan ol 6ay olmuyorsa tüm dengen alt üst oluyor bence
Sorun yoksa gitme bile ben bi kaç kere gittim bıraktım sonra kendiliğinden oldu ki benim eşimin sonucu biraz düşüktü bu ilk canım 13 haftalık dahaSorun yok diyorlar bana ama işte klomrn letu ovitrelle aşılama derken bunlat sanki bende tüylenme yaptı. Yani bi o eksikti çünküsenin var mı bebek? Var mu derken ilk mi bu
Maşallah ya ne güzel darısı bizlere inşallah. Sen bitkisel bişey falan kullandın mu pekiSorun yoksa gitme bile ben bi kaç kere gittim bıraktım sonra kendiliğinden oldu ki benim eşimin sonucu biraz düşüktü bu ilk canım 13 haftalık daha
Mesela benim bugün 53. Günüm 53 gündür adet olmuyorum düzenli olan adetim stresten böyle düzensizleşti
Bu da ayni benValla anlattıkların aynı benbir tek ben tedavi görmüyorum cnkü doktor problem yok diyor nasıl iştir anlamıs değilim
Emin ol zamana bırak diyenlerin hepsi bu yoldan daha zor geçtiler. Benim üçüncü yilima girmeme bir kaç ay kaldı. Dr 'lar hiçbir şey yapmadı bekle dediler iki yıl oldu ne tedavi ne başka birşey dillerinde aşılama. Para işleri güçleri. Sonra kocaman bir yara olduğunu pcos olduğunu sağ yumurtaligiminda sertleşme olduğunu öğrendim bir anda dünyam yıkıldı. Eşim varikosel ameliyat oldu birsürü ilaç kullandı. En son dedim ki eğer olacaksa zamanında olur zamanından önce yol yok .bende kafayı yedim herkes hamile arkadaşım 4 aylık evliyken gebeydi ve ben saatlerce ağladım . Bu ay paragoz dr rağmen gittim sağlık ocağına klomen yazdirdim ki hiçbiri bana bu ilaçları vermedi ısrar etmeme rağmen. Kullandım 5 gün 1 hap ovulasyonlada takip ettim hiç ihtimal vermiyordum kesin tupler tıkalı olmaz neyse hgs çekilirim dedim . Ama testte yapıyorum hep bi atlet çizgi var testleri netten araştırıyorum yanlış pozitif veriyor yazıyor heryerde aradan bir hafta gecti gecikmenin ikinci günü bebetime aldık yaptım hiç kimse beklemiyor bu arada wc çıkıp bu testte bozuk işte bakın t daha koyu ç silik bu defada dedim aglicam ama o derece ihtimal vermiyorum sonunda kan testi verdik 964 çıktı ve ben önceki gün keseyi gördük hala inanamıyorum. Umudunu kaybetme sabırla rabbimden hayirlisini isteArkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
Ay yemin ederim ayni benim duygilarim canimArkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
Amin inşallah canım yok canım bişey kullanmadım ama eşim keçi boynuzu pekmezi kullandıMaşallah ya ne güzel darısı bizlere inşallah. Sen bitkisel bişey falan kullandın mu peki
Ne kadar güzel anlatmışsın canım allah sağlıkla kucğına aldırsın. Sadece klomenle miEmin ol zamana bırak diyenlerin hepsi bu yoldan daha zor geçtiler. Benim üçüncü yilima girmeme bir kaç ay kaldı. Dr 'lar hiçbir şey yapmadı bekle dediler iki yıl oldu ne tedavi ne başka birşey dillerinde aşılama. Para işleri güçleri. Sonra kocaman bir yara olduğunu pcos olduğunu sağ yumurtaligiminda sertleşme olduğunu öğrendim bir anda dünyam yıkıldı. Eşim varikosel ameliyat oldu birsürü ilaç kullandı. En son dedim ki eğer olacaksa zamanında olur zamanından önce yol yok .bende kafayı yedim herkes hamile arkadaşım 4 aylık evliyken gebeydi ve ben saatlerce ağladım . Bu ay paragoz dr rağmen gittim sağlık ocağına klomen yazdirdim ki hiçbiri bana bu ilaçları vermedi ısrar etmeme rağmen. Kullandım 5 gün 1 hap ovulasyonlada takip ettim hiç ihtimal vermiyordum kesin tupler tıkalı olmaz neyse hgs çekilirim dedim . Ama testte yapıyorum hep bi atlet çizgi var testleri netten araştırıyorum yanlış pozitif veriyor yazıyor heryerde aradan bir hafta gecti gecikmenin ikinci günü bebetime aldık yaptım hiç kimse beklemiyor bu arada wc çıkıp bu testte bozuk işte bakın t daha koyu ç silik bu defada dedim aglicam ama o derece ihtimal vermiyorum sonunda kan testi verdik 964 çıktı ve ben önceki gün keseyi gördük hala inanamıyorum. Umudunu kaybetme sabırla rabbimden hayirlisini iste
Ay yemin ederim ayni benim duygilarim canim
Ah şu çevre baskısı. 5 aylık evliyim kafamı gören bebiş yok mu diyor. Düşünmeyen insanı bile düşündürüyor. En son doktora gittim kontrole. Şükür temiz çıktı. Yine çevre baskısı sürüyor. Şu ara herkes evine kapandı da çeneleri de kapandı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kızlar bu videoyu bi izleyin isterim.
Beyin Beta stres dalgasında olduğu sürece rahmin bebek tutmasına izin vermeyecektir. Acaba oldu mu? Bu ay olacak mı? Dur şunu yemiyim, dur şunu kaldırmayım, dur vitamin içeyim.. bugün yumurtlama günüm, hadi kocacımGibi durumlar stresi çoğaltıyor ve işimizi zorlaştırıyor. Herkes akışına bırak sil kafandan unut diyor ama nerde..hani bıkmadan bu evreye gelemiyorki insan.. bıkmakta uzunnn ve yıpratıcı. İçinde sayısız negatif test, gözyaşı, hüzün barındırıyor yaşayan bilir..
Nefes egzersizleri hem daha huzurlu, daha sağlıklı, stressiz bir hayat yaşamanıza yardım eder, vücudun doğal iyileşme sürecini başlatır , hemde stres yüzünden hamile kalamayanlara çözüm olur.
Mantığı kavradıktan sonra 10 dklık zaman içinde kendinize çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Bizde hayırlı haberlerinizle mutlu oluruz burada
sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?