Gebeliğe Hazırlık Gebelik çabası beni çok yordu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben rahattım ya nasılsa olur diyordum. Ama artık yıldım. Ara vercem sonra da tüp denicem. Bide bu hormon ilaçları bende tüy yaptı sanki
Sorun var mı canım

Benim de 2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemem var canım. Sebepsiz infertilite benim de. Araya deprem girdi, şimdi de virüs var. 2. Tüp bebek denemesi de ertelendi bu sebeple. Canımız sağolsun ne yapalım. Can sağ oldukça umudumuz devam ediyor.

Böyle sebepsiz mi olur ama ya insanın canı sıkılıyor. Allahım bize de nasip etsin benim yaş da gidiyor onun da telaşı gar evleneli 3yıl oldu. Sen kaç yaşındasın canım.

Sorun yok diyorlar bana ama işte klomrn letu ovitrelle aşılama derken bunlat sanki bende tüylenme yaptı. Yani bi o eksikti çünkü senin var mı bebek? Var mu derken ilk mi bu
Sorun yoksa gitme bile ben bi kaç kere gittim bıraktım sonra kendiliğinden oldu ki benim eşimin sonucu biraz düşüktü bu ilk canım 13 haftalık daha

Sorun yoksa gitme bile ben bi kaç kere gittim bıraktım sonra kendiliğinden oldu ki benim eşimin sonucu biraz düşüktü bu ilk canım 13 haftalık daha
Maşallah ya ne güzel darısı bizlere inşallah. Sen bitkisel bişey falan kullandın mu peki

Mesela benim bugün 53. Günüm 53 gündür adet olmuyorum düzenli olan adetim stresten böyle düzensizleşti

Gebelik testi yaptın mı? Benim de 28 gün geçer 29.gün merhaba der. Bu kez geçti test de yapmadım bi heyecanlandım ki sorma. Bundan sonra test yapmadan beklemem bu daha çok koydu bana

Valla anlattıkların aynı ben bir tek ben tedavi görmüyorum cnkü doktor problem yok diyor nasıl iştir anlamıs değilim
Bu da ayni ben konu sahibi daha guzel aciklayamazdi o mental yorgunluğu. Her ay umut oldu mu var mi diye. Aylardır belki hamileyimdir diye ilaç bile kullanmıyorum düşünmekten yoruldum

Bence bu konuda dertlenmemeliyiz bile mümkünse hiç konusmamalıyız. Konuştukça dert üzüntü artıyor gibime geliyor. Ben de 15 aydır uğraşıyorum. Kimyasal bile yasamadım. Ilk 10 ay acele etmedim. Ama 10.aydan sonrası fenaydı. Simdi stres de tavan yaptı. Ne zaman rahatlarsam o zaman gelecek bebe buna inanıyorum.

Emin ol zamana bırak diyenlerin hepsi bu yoldan daha zor geçtiler. Benim üçüncü yilima girmeme bir kaç ay kaldı. Dr 'lar hiçbir şey yapmadı bekle dediler iki yıl oldu ne tedavi ne başka birşey dillerinde aşılama. Para işleri güçleri. Sonra kocaman bir yara olduğunu pcos olduğunu sağ yumurtaligiminda sertleşme olduğunu öğrendim bir anda dünyam yıkıldı. Eşim varikosel ameliyat oldu birsürü ilaç kullandı. En son dedim ki eğer olacaksa zamanında olur zamanından önce yol yok .bende kafayı yedim herkes hamile arkadaşım 4 aylık evliyken gebeydi ve ben saatlerce ağladım . Bu ay paragoz dr rağmen gittim sağlık ocağına klomen yazdirdim ki hiçbiri bana bu ilaçları vermedi ısrar etmeme rağmen. Kullandım 5 gün 1 hap ovulasyonlada takip ettim hiç ihtimal vermiyordum kesin tupler tıkalı olmaz neyse hgs çekilirim dedim . Ama testte yapıyorum hep bi atlet çizgi var testleri netten araştırıyorum yanlış pozitif veriyor yazıyor heryerde aradan bir hafta gecti gecikmenin ikinci günü bebetime aldık yaptım hiç kimse beklemiyor bu arada wc çıkıp bu testte bozuk işte bakın t daha koyu ç silik bu defada dedim aglicam ama o derece ihtimal vermiyorum sonunda kan testi verdik 964 çıktı ve ben önceki gün keseyi gördük hala inanamıyorum. Umudunu kaybetme sabırla rabbimden hayirlisini iste

Ay yemin ederim ayni benim duygilarim canim

Maşallah ya ne güzel darısı bizlere inşallah. Sen bitkisel bişey falan kullandın mu peki
Amin inşallah canım yok canım bişey kullanmadım ama eşim keçi boynuzu pekmezi kullandı

Ah şu çevre baskısı. 5 aylık evliyim kafamı gören bebiş yok mu diyor. Düşünmeyen insanı bile düşündürüyor. En son doktora gittim kontrole. Şükür temiz çıktı. Yine çevre baskısı sürüyor. Şu ara herkes evine kapandı da çeneleri de kapandı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

kızlar bu videoyu bi izleyin isterim.
Beyin Beta stres dalgasında olduğu sürece rahmin bebek tutmasına izin vermeyecektir. Acaba oldu mu? Bu ay olacak mı? Dur şunu yemiyim, dur şunu kaldırmayım, dur vitamin içeyim.. bugün yumurtlama günüm, hadi kocacım Gibi durumlar stresi çoğaltıyor ve işimizi zorlaştırıyor. Herkes akışına bırak sil kafandan unut diyor ama nerde..hani bıkmadan bu evreye gelemiyorki insan.. bıkmakta uzunnn ve yıpratıcı. İçinde sayısız negatif test, gözyaşı, hüzün barındırıyor yaşayan bilir..
Nefes egzersizleri hem daha huzurlu, daha sağlıklı, stressiz bir hayat yaşamanıza yardım eder, vücudun doğal iyileşme sürecini başlatır , hemde stres yüzünden hamile kalamayanlara çözüm olur.
Mantığı kavradıktan sonra 10 dklık zaman içinde kendinize çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Bizde hayırlı haberlerinizle mutlu oluruz burada
sevgiyle

Ne kadar güzel anlatmışsın canım allah sağlıkla kucğına aldırsın. Sadece klomenle mi

Sakın kulak asma dinledikçe daha da olmuyor. Ben başta zaten hiç istemedim. Ama yatıyorum diye hamile misin diyen insan oldu. Sonra bi ili ay olmayınca hemen telaşa kapıldım. Araştırdıkça olumsuzluğa kapıldım. Şimdi de inanmadığım için olmuyor belki de hatta bu ara verdiğim süreçte psikolog galan düşünüyorum

Videoyu izleyemedim canım eşim uyuyunca izlerim. Olumlama yapcam bende ama işte önce azcık inanmak gerekiyor. Bakalım bu süreç neler yaşatcak bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…