Gebeliğe Hazırlık Gebelik çabası beni çok yordu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yani insan özeniyor... ya bence bu rahatlıkla da ilgili ama insan olmadıkça rahat kalamıyor
Yani nasıl rahat olucaz ki bende düşük yaptım mesela. Yine aynı seyler olursa diye düşünmeden edemiyorum. İlk baslarda bir iki hafta iyi gibiydim simdi aklıma geliyor. Virüs sebebi ile dısarı cıkamıyorız. Doktora gitsem en azından sebebini arastırmak istiyorum. (ailede genel olarak var bu sorun) bebek fikrini erteledim su sürecte zaten ama hormonlar mı vuruyor anlamadım, üzgünüm bu aralar cokca

Ah be canım daha 2 yıllık evlisin kendini çok kasma . Allah gönlüne göre versin . Kaç yaşındasın

Kesinlikle hormonlar da etkiliyor ben işe fe gitmiyorum tüm gün Kadınlar kulübünde araştırma yapıyorum ki bence en sağlıksızı. Düşük yeni mi

Kesinlikle hormonlar da etkiliyor ben işe fe gitmiyorum tüm gün Kadınlar kulübünde araştırma yapıyorum ki bence en sağlıksızı. Düşük yeni mi
Evet yeni sayılır. 2 hafta bitti. Evet ama buradaki kadınlardan cok sey öğrendim ben mesela =) sürekli özel hastaneye gittim sonra devlete devam ettim ama doktorların agzından kerpetenle laf aldım. İyi de bir Doktora ihtiyacım var o da ayrı bir konu. Kendinizi üzmeden burada arastırma yapmaya devam edebilirsiniz.

Kesin kazadır isteyince olmuyor bence bak herkes takmayınca oluyor diyor ama ben takmama evresini geçtim her an her dk aklımda
olabilir. Ufak kızları bi tatlı ki maşallah. Eşime diyorum bu bi başka bizimkilerin işine benzemiyor. Nerden aldılarsa bizde gidek alak diye. çalışanlar için bi umut zaman geçer belki de benim gibi ev hanımları için takmamak pek mümkün değil canım.

Üzüldüm kuzum allah sağlıklı bş gebelik nasip etsin en kısa zamanda.Ben olumsuzu çekerim genelde. Pozitif bi insan olmama rağmen çocuk konusunda aşırı kötüyü çekiyorum. Ondan korkuyorum etkilenirsem diye. Hangi şehirdesin bende tüp Bebek’in için iyi bi merkez araştırıyorum.

yaşın büyük değil korkma olursun inşallah bir an önce hamile . Yediklerine içtiklerine dikkat et malum artık kolay değil hamile kalmak . Her şey katkılı 6 seneye anca kaldım bende tüp bebekle .

Ben çalışıyorum zaman geçiyor ama maaş bölümündeyim hesaplamadan sonra personelin çocuk sayılarına bakıyorum bordrolardan öyle sandığın gibi olmuyor yani. Ah bende de bi yeğen var ablama bunu çok güzel yapmışsınız bana verin siz Tekrar yapın diye ama

yaşın büyük değil korkma olursun inşallah bir an önce hamile . Yediklerine içtiklerine dikkat et malum artık kolay değil hamile kalmak . Her şey katkılı 6 seneye anca kaldım bende tüp bebekle .

Kaçıncı tüp bebek denemesinde peki ? Ben o kadar uğraşamayabşlirim çok tez canlıyım kesin çökerim allah sabrını veriyordur Emin’im ama. Abur cubur en büyük hobim benim yaazaltmaya çalışıyorum ama en kötü evde kek falan yapıp onu yiyorum

İstanbuldayım aslında eskiden gittiğim iyi bir doktor vardı benim. Kendisini cok severim ama o su anda tüp bebekle ilgileniyormus.Telefonla ulasıp bilgi Almıstım o hengamede. İstanbulda iseniz adını verebilirim. İnsallah istediğiniz gbi bir yer bulabilirsiniz.
İyi dilekleriniz için de cok tşk ederim. İnşallah kısa sürede stressiz bir gebeliğiniz olur belki de kendiliğinden olur. Ben apiterapi ürünleri de kullanıyorum Bi yandan düşükten sonra bagısıklığımı toparlasın diye ama bal, polen, arı sütü karısımları hem yumurtaya hem de sperme iyi geliyor basladım yine ben lokman hekim tadında konusmaya

Devam edebildin mi canım ben 2.gün bıraktım beni öldürdü ua
ediyorum canım ben 1 hafta oldu :) sen neden edemedin? tadı kötü geldiyse içine birkaç damla limon sıkabilirsin ya da biraz bal koy. hiç içmemekten iyidir

İnanırmısın 6 sene boyunca hiç tedavi görmedim . Ne sabır varmış diyorum kendime bazen . Adetlerim çok düzensizdi sadece onun için tedavi görüyordum . Zaten canıma tak etti 6. Yılımızda direk tüp bebek yaptırmaya karar verdik . İlk denemede tuttu çok şükür . Aman hemen kes abur cuburu yeme içlerinde ne katkılar var

Bal bende tüketiyorum arı sütü de alayım var mı önerdiğin bi marka İzmir deyim ben ya

Ab Sizi üzmek için falan söylemiyorum ne olur öyle düşünmeyin . Abur cubur cekerse canınız kurukayısı, kuru incir gbi seyler yiyin. Cevizinis, fındıgınız olsun evinizde (çiğ olmalı tabiki) çayın yanına güzel gider keki de ayda bir yapın mesela. Beslenmenin hamile kalmayı etkilediğine dair cok fazla makale okudum.

Ciddi misin 6 yıl ben denemeye başladığımız ay kontrole gittim. 1yıl dene dediler 1yıl bitmedi. Ama neyse ki sonuç güzel olmuş ya zamanı öyleymiş demem ki

Çok haklısınız aslında alkol almıyorum mesela sigara zaten kullanmıyordum ama abur cuburu da kesmem gerekiyor biliyorum hatta başlayın ben yememeye çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…