• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik çabası beni çok yordu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı düşünceler
İnsanın isyan edesi geliyor.
İsyan etmek demeyelim bence buna da ne bileyim bu kadar uğraşa bi pozitif görsek güzel olurdu😓 allah kısmet eder inşallah bana deseler 1yıl sonra olcak birşy yapma beklerim ya o derece yoruldum

Gebelik testi yaptın mı? Benim de 28 gün geçer 29.gün merhaba der. Bu kez geçti test de yapmadım bi heyecanlandım ki sorma. Bundan sonra test yapmadan beklemem bu daha çok koydu bana
Yaptımda yumurtlamayı 9 gün önce falan gördüm ovulasyonla o yüzden şuan olsa ble gözükmez

Kızlar bide bu doğal yöntemleri denediniz mi hiç? Benim çevremde herkes sağlıkçı çok saçma geldi böyle şeyler ama ben bu sürecin geçmesini beklerken soğan kürü falan mı yapsam diyorum. Deneyen var mu aranızda

İnşallah vardır canım 🙏 işte bu umut bile yordu beni allah yardımcımız olsun😓hiç gebelik oluştu mu daha önce
Yorulma kuzum allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur bizimkiler dünya güzeli olcak 😂hem ben inanıyorum bu kötü günlerin geçmesini bekletiyor allah🤲 daha önce hiç gebe kalmadım

Yorulma kuzum allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur bizimkiler dünya güzeli olcak 😂hem ben inanıyorum bu kötü günlerin geçmesini bekletiyor allah🤲 daha önce hiç gebe kalmadım
Çokça amin inşallah kısa zamanda alırız güzel bebekleri😂bende bu kadar planlı yapıldığı için çirkin olcanı düşünüyorum 😂

Bende bu ay umutluydum. Fakat bu ayda nasip olmadı. Beslenmeme dikkat ediyorum şuan. Etrafıma bakıyorum sigara içen full karbonhidrat tüketen insanlar anında hamile kalıyor anlayamıyorum Allah sığınıyorum O ne zaman derse o zaman olacak bugün o kadsr ağladımki yine aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor çok zormuş. Kimseye yansıtmamak takmıyor gibi gözükmek çok daha zor. İnşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler alırız. Bugün bi umutla test yapıp eşime mutlu haberi vermek istemiştim yine boğazım düğüm düğüm.

Bende bu ay umutluydum. Fakat bu ayda nasip olmadı. Beslenmeme dikkat ediyorum şuan. Etrafıma bakıyorum sigara içen full karbonhidrat tüketen insanlar anında hamile kalıyor anlayamıyorum Allah sığınıyorum O ne zaman derse o zaman olacak bugün o kadsr ağladımki yine aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor çok zormuş. Kimseye yansıtmamak takmıyor gibi gözükmek çok daha zor. İnşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler alırız. Bugün bi umutla test yapıp eşime mutlu haberi vermek istemiştim yine boğazım düğüm düğüm.
Bende öyleyim. Üstelik aynen anneme çaktırmayım dedim ama az önce onun yanında hıçkırıkla ağladım. Bende bi de korku oluştu y tüple de olmazsa falan diye ki en çok üzen kısım da o

Ne kadar güzel anlatmışsın canım allah sağlıkla kucğına aldırsın. Sadece klomenle mi🙄
İnanmak zor demi sadece klomen. İşte Dr dedigi gibi zor imkansiz degil hiçbirsey. Onlar para için bizim umutlarımızı calıyor ben vesile m i aradım buldum sende ara

Arkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
Dusunmeyi nezaman birakirsan ozaman hamile kalacaksin

ben hayatimda biaseylere ugrasmadan hop p oldugunu bilmedimki isimdi esimdi bebeginde cabasini gostermem lazim demekki diyorum cabaliyorum oldu sukur dedim oda dustu yine dondum basa。

ben hayatimda biaseylere ugrasmadan hop p oldugunu bilmedimki isimdi esimdi bebeginde cabasini gostermem lazim demekki diyorum cabaliyorum oldu sukur dedim oda dustu yine dondum basa。
En kısa zamanda olur inşallah canım sağlıkla😓bende hep çabalarım ama bazen işte insan yeter diyor. Soğan suyuna başladım bu sabah

En kısa zamanda olur inşallah canım sağlıkla😓bende hep çabalarım ama bazen işte insan yeter diyor. Soğan suyuna başladım bu sabah
adetim bitmwk uzere gecen ay 1
hafta yaptimdi sogan bende tekrar duzenli yapayim cok tesekkur ederim。 bu cabamizda sonuc bulacak insallah

Arkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
Bende ayni durumdayım ve ben iki senedir evliyim ve sürekli tedaviler ilaçlar iğneler aşılamalar 🥺 hatta dün çok fazla sayıda yumurtam oluştuğunu ve hamile kalırsam bu durumda iç kanama olacağını öğrendim doktor bana tedaviyi bırakıyorum yoksa seni kaybedebiliriz dedi 😭 dünden beri o kadar değişik bi durumdayım ki anlatamam 🥺 sürekli ağlamak istiyorum belki de bizim sınavımız bu rabbim hayırla çıkmayı nasip etsin 😩

Bende ayni durumdayım ve ben iki senedir evliyim ve sürekli tedaviler ilaçlar iğneler aşılamalar 🥺 hatta dün çok fazla sayıda yumurtam oluştuğunu ve hamile kalırsam bu durumda iç kanama olacağını öğrendim doktor bana tedaviyi bırakıyorum yoksa seni kaybedebiliriz dedi 😭 dünden beri o kadar değişik bi durumdayım ki anlatamam 🥺 sürekli ağlamak istiyorum belki de bizim sınavımız bu rabbim hayırla çıkmayı nasip etsin 😩
Bi tanı var mı bununla ilgili yoksa sebepsiz mi şeninde canım

Nerdeyse aynı durumdayım ben de canım,yalnız değilsin.
Haziran’da 2 sene dolacak hiç olmadı. Geçtiğimiz 3 ay klomen kullandım çok güzel yumoşlarım oldu Çifter Çifter aha dedim şimdi tamam derken yine olmadı:/ geçen sene Temmuz’da Hsg istemişlerdi onu bile çektirdim hiçbir şey çıkmadı. Eşim 3 ayda bir benim ısrarımla spermogram verdi o da çok şükür iyi geldi.
Ne bileyim bir yanı iyilik bir yanı umutsuzluk. Hem diyorum sorun yok çok şükür bak her an hamile olabilirim bazen de diyorum bi sorun olsa da onu çözseydik bari...
Bunları düşünmek stres olmak çok normal. Elimizden geldiğince stresten uzak kalmalıyız. hamile kalmaya çalışmaktan vazgeçtiğimizde ve doğru zaman geldiğinde elbet biz de anne olacağız diye düşünüyorum

Back