merhaba, ben de temmuz ayından beri uğraşıyorum. 2 buçuk yıllık evliyim, uzun bi süre doğum kontrol hapıyla korundum, bırakır bırakmaz hamile kalırım diye düşünüyodum ben de burdaki herkes gibi. hatta hapı bıraktığımda bebek düşünüyoruz diye herşeyi kalıbına uygun yapalım dedik eşim de ben de tüm testlerimizi yaptırdık denemelere başlamadan. herşey normal dendi,1 doktora bağlı kalmadık birkaç farklı doktora gittik ama hepsi aynı şeyi söyledi. her ay aynı umutlar ve sonrasında aynı hüsran bu ayla beraber 9aydır aynı hayal kırıklığını yaşıyorum. ablam bebeğini emzirirken tek ilişkiyle ikinci bebeğine hamile kaldı, akrabalar arkadaşlar bebek istiyoruz dedikleri ay hamile olduklarını söylediler. herşeyin bir zamanı var sözüne inanasım gelmiyor. psikolojik ve fizyolojik açıdan kendimi çok hazır hissediyorum,ben de anne olmak istiyorum 32 yaşındayım,enerjimin çocuğuma yeteceği yıllarım azalıyor. hsg çektirdim klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum çok ümitliydim ona rağmen hamile kalamadım. bu ay virüsten dolayı evdeydik eşimle kafamıza takmadan gelişigüzel değerlendirdik ama kafanıza takmadığınız zaman hamile kalıyorsunuz senaryoları da tutmuyor bence. 28 güne bi regl olan hiç şaşmayan ben bugün 30. günüm ve hala regl olmadım,ama 3 test yaptım 3 üde negatif maalesef. şimdi forumda dolaşırken herşeyi birşeye bağlamaya meyilli psikolojimle yukarda yazdıklarını çok mantıklı buldum. ben de 1 buçuk senedir hiç bir hastalık geçirmedim, en ufak bir burun akıntım dahi olmadı çok şükür. öyle kolay kolay ilaç da kullanmam folik asit ve vitaminler haricinde. bağışıklık sistemim çok iyidir.spor yoga pilates yaparım,vücudum da kuvvetlidir. bunu ayrıntısıyla araştıracağım arkadaşım,bilgilendirmen için teşekkür ederim. bağışıklık sistemi nasıl bozulur öğrenirsem ve uygulayıp hamile kalırsam yazarım sana buradan. inşallah isteyen dileyen dua eden sabırla bekleyen herkesin bebişi olur en kısa zaman da. beklemenin ve hayal kırıklığının çok zor olduğunu biilenlerdenim